vvessel написа:realno написа:
Гледайки назад на можем да вървиш напред. Може да се съмняваме във всичко и всеки, но така не става. Мисля, че ако може нещо да ни провали това е недоверието, защото то е натрупано в продължение на много години. Но мисля, че нямаме друг вариант, освен да се доверим на сегашното ръководство и да го подкрепим. Ако администрацията е раздута може да се редуцира. Също така не мисля, че Батков е удачен вариант в момента поради простата причина, че той няма пари да издържа Левски, за разлика от преди 10 години, а когато го финансираше от джоба си го правеше неефективно и с много грешки, и без стратегия. Според мен трябва да дадем на сегашното ръководство да се докаже. Мисля, че имат знанията да го направят. Смятам, че не е сега момента за промени в ръководството, а по - усърдна работа от тях. Освен това не смятам, че камтанийно събиране на пари е ефективно. Нужно е ежемесечно и постоянно такова за да има някаква сигурност и спокойствие в клуба. Кампаниите са подходящи за покриване на временни разходи, като например 100 годишнината на клуба.
Ами не го ли гледаш сегашното ръководство. Какво повече има да се доказват. Започна с абсолютно безпринципно освобождаване на треньор и футболисти. Лъжи във връзка с назначаването на Хубчев. Странен (меко казано) спортен директор. Неадекватна селекция. От 11 човека взети до сега колко играят? И как играят? Това което виждам по никакъв начин не ми харесва. Виждам, че има хора на които им харесва. Но не са болшинство. Поне тук във форума и с познати като коментирам. Не съм правил социологическо проучване. Колегата по-горе до голяма степен е прав, че липсата на прозрачност обрича идеята за самофинансиране на провал. Нещата трябва да се решат генерално, но не и от един "генерал". За съжаление начина на финансиране на клубовете до този момент е с не съвсем чисти пари и изглежда системата трябва да се смени. Но цялата ни държава е такава, така че надежда скоро не виждам.
Не съм забравил изцепките на ПК. Ни ми харесва и как играе отбора в момента. Не ми харесват и много от футболистите. Казвал съм си мнението по въпроса. Но всичко това е заварено положение. Сега не е момента за сътресения в клуба - смяна на УС, на треньори, защото това със сигурност ще окаже влияние и на футболистите, които трябва да бъдат концентрирани единствено и само за играта. Сами не можем да измъкнем клуба си от батака без помощта на треньори и футболисти. Може би било удачно само да се продадат футболисти, които тежат на бюджета, но рядко влизат, но за други кардинални промени не му е времето сега.