Ла Лига: Реал Мадрид - Селта - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Селта (Неделя)
Как може всеки от защитата да е на различна позиция при извеждащият пас и логично да се покрие засадата? 
Марсело титуляр....не 0:1, ами и 0:2 ще стане. И невъзстановеният Азар. Играем мача с директно минус два човека.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Една грешка и оп гол. Дано да се събудят нашите, че 35 минути нямат удар във вратата. Трудно играем срещу такъв бетон.
Карвахал от 40 центрирания няма една правилно.
Карвахал от 40 центрирания няма една правилно.

Виждаш , че Марсело е пълна дупка вече 2 сезона и продължаваш да го пускаш ... много чугунена кратуна има Зидан на моменти. Аз п о неадекватен претендент за титла от нашия като домакин не съм виждал. Всеки мач на Бернабеу е някаква мъка.
Последна промяна от RM3313 на 16 фев 2020 22:49, променено общо 1 път.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Самият факт, че нямаме идея какво да правим при така стеклите се обстоятелства не говори добре за отбора и целите ни. Без значение дали ще спечелим или загубим този мач, другите отбори в момента навлизат в максимална форма, докато при нас се наблюдава спад и несигурност срещу слаби отбори. Селта имаха 2 положения и заслужаваха да водят с два гола. Само реакцията на Куртоа ни остава в играта. Не знам каква е схемата с Бейл, явно има някаква клауза в договора, за да е титуляр. Да играеш срещу една от най-слабите защити в Ла Лига и да нямаш точен удар....

Тоя мач само Рамос може да го извади
. Или Тони Кроос с далечен удар.
Не съм оптимист за победа обаче. 1:1 или 2:2.
Не съм оптимист за победа обаче. 1:1 или 2:2.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
DimitarStoychev
- Контакти:
Азар и Бейл са на ниво нула, играем с 9 човека. Престъпление е да не включиш Васкес в групата за сметка на Бейл, който за не знам кой път разочарова. Зидан няма да си научи урока, че с това "всеки да е щастлив" не се печели титла, трябва постоянство и да играят играчи, които са в най-добра форма. С какво Азар в момента е по-добър от Винисиус, изобщо през целият сезон белгиеца е дупка, не знам кой трябва да поема отговорност за неговата форма, но така няма да спечелим титлата...Зидан - слаб 2!!!
Селта е един от трите най-слаби гостуващи тимове през този сезон , отделно е в зоната на изпадащите.
Друго , което искам да допълня е , че когато Реал Мадрид им гостува в първия кръг игра къде къде по-добре , а в голяма част от мача беше с човек по-малко.
Друго , което искам да допълня е , че когато Реал Мадрид им гостува в първия кръг игра къде къде по-добре , а в голяма част от мача беше с човек по-малко.
Азар и Бейл даже не са за коментар - потресаващи мърди , струващи една камара пари.
За малко да позная резултата ..