21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: 21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.
Поне Хубчев си призна , че са по-слабия отбор
- ralka_levskarka
- Контакти:
trokadero_ написа:Поне Хубчев си призна , че са по-слабия отбор
Успокоявай се.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
trokadero_ написа:Поне Хубчев си призна , че са по-слабия отбор
Хубчев не е казвал такова нещо.
Но съм съгласен с него, че на моменти играхте по-правилно и по-смислено. Което доведе до някои положения. Вие отзад направихте дежурните си глупости и като нищо можехте да загубите накрая, ако Холмар я беше боцнал онази топка с глава. Показахте и неумението си пред гола напред. Физически сте зле.
Но както написах и в нашата тема-с посредствени играчи няма как да се играе хубав футбол.
Жалко за феновете.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- rebelheartous
- Контакти:
tarikat написа:
Първия ви мач от бая време насам, когато сте повече от нас. И то само щото имате „кауза“.

honda написа:
Тук за мен има дузпа, ако аз бях съдия щях да я свиря.
Защо никой не коментира ситуацията при счупения нос на Райнов- ако това не е директен червен картон какво. В момента в който Евандро удари Райнов топката беше далеч, въобще дума не може да става за игра за топката. От това ,което ми казаха тв въобще не е повторила ситуацията, то и няма какво толкова да се повтаря- когато има счупване чк е задължителен. За кой ли път Кабаков показва много странно тълкуване на правилата на мач на ЦСКА-София
Пак си гледал друг мач.Това си беше единоборство в игрова ситуация. След него Евандро излезе със разкървавено слепоочие.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Успях да гледам само последният половин час и съдейки по него нулевото равенство е справедливо, обаче четейки форума излиза, че Кабака е заклал подуенци и им е отнел победата. Значи трябва да се радваме на точката, въпреки че според мен дузпата си беше очевидна.
Нещо друго искам да отбележа. След цялата медийна истерия преди мача, и информацията, че подуенци изкупували билетите от сектор Г, аз очаквах някакво изключително, извънземно представяне и доминация по трибуните. Оказа се много шум за нищо!
М/у другото Хубчев и Костов изглеждаха много унили по време на интервютата. Дори характерният заядлив стил на Хубчев се беше изпарил. Мисля си дали Рейеш не си изкара нарочно червен картон, за да не се напъва много, много с някакви си мачове без значение!
Нещо друго искам да отбележа. След цялата медийна истерия преди мача, и информацията, че подуенци изкупували билетите от сектор Г, аз очаквах някакво изключително, извънземно представяне и доминация по трибуните. Оказа се много шум за нищо!
М/у другото Хубчев и Костов изглеждаха много унили по време на интервютата. Дори характерният заядлив стил на Хубчев се беше изпарил. Мисля си дали Рейеш не си изкара нарочно червен картон, за да не се напъва много, много с някакви си мачове без значение!
sin4ec написа:trokadero_ написа:Поне Хубчев си призна , че са по-слабия отбор
Хубчев не е казвал такова нещо.
Но съм съгласен с него, че на моменти играхте по-правилно и по-смислено. Което доведе до някои положения. Вие отзад направихте дежурните си глупости и като нищо можехте да загубите накрая, ако Холмар я беше боцнал онази топка с глава. Показахте и неумението си пред гола напред. Физически сте зле.
Но както написах и в нашата тема-с посредствени играчи няма как да се играе хубав футбол.
Жалко за феновете.
При положение, че ни изброи толкова недостатъци, а ви надиграхме игрово, би ли казал две думи за вашия отбор

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Наскоро в Англия за същата ситуация съдията отсъди дузпа, която ВАР отмени. Разстоянието е два метра и няма никакъв умисъл. Но ако реши и я свири-никой копче не може да му каже.
Щабът и играчите ви не повдигат изобщо въпроса за тази ситуация. Нито пък нашите за някои спорни неща. Просто съдията свърши добре работата си и показа еднакъв критерий.
Щабът и играчите ви не повдигат изобщо въпроса за тази ситуация. Нито пък нашите за някои спорни неща. Просто съдията свърши добре работата си и показа еднакъв критерий.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:Наскоро в Англия за същата ситуация съдията отсъди дузпа, която ВАР отмени. Разстоянието е два метра и няма никакъв умисъл. Но ако реши и я свири-никой копче не може да му каже.
Синчец, ВАР не може да отмени нищо при подобна ситуация. Виж съдията може да ползва повторението за да отсъди според своите критери (и пак е субективно). Аз лично при тази слаба игра нямам очи да претендирам, че сме били ощетени. Съдията си беше слабак в унисон със съперниците и буташе мача към Х.