Но пък е мач, в който ще съм на стадиона, за да подкрепя любимия си отбор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
skitnik32 написа:за мен играчите прегоряха. отделно съдията класически удари рамо на оранжевите. измислен втори жълт картон за ловчанлии и после метотично рязане на левски
honda написа:Нека някой ,който е гледал мача по тв да коментира ситуацията при счупения нос на Райнов . Казаха ми,че въобще нито са я коментирали, нито са я повторили . За мен това си беше чист червен картон, ако удар с глава в носа не в игрова ситуация, не е чк , аз не знам какво е чк.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
honda написа:Нека някой ,който е гледал мача по тв да коментира ситуацията при счупения нос на Райнов . Казаха ми,че въобще нито са я коментирали, нито са я повторили . За мен това си беше чист червен картон, ако удар с глава в носа не в игрова ситуация, не е чк , аз не знам какво е чк.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ralka_levskarka написа:Като ще си показваме снимки..
[rimg]https://forum.levski.com/download/file.php?id=27741[/rimg]
Dust написа:honda написа:Нека някой ,който е гледал мача по тв да коментира ситуацията при счупения нос на Райнов . Казаха ми,че въобще нито са я коментирали, нито са я повторили . За мен това си беше чист червен картон, ако удар с глава в носа не в игрова ситуация, не е чк , аз не знам какво е чк.
Беше в игрова ситуация
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, W84me и 25 госта