blue avalanche написа:Soulen написа:alexdb написа:blue avalanche написа:Soulen написа:Мисля си от известно време, че най-смисленото нещо, което може да се случи от този безсмислен мач е хората да се съберат след края и сини и червени, дружно да се насочат към парламента. Едни 15 000 са предостатъчни да бутнат правителството и да се потърси отговорност на истинските виновници за проблемите на Левски. Даренията са хубаво нещо, но накрая нищо съществено няма да се промени. Не мога да разбера защо никой по-влиятелен сред привържениците и обществото не го казва. Айде ние тук сме никои, няма как да поведеш тълпата, но има хора, които могат. Днес е идеален момент за изчистване на боклука. Много софианци биха подкрепили подобно нещо според мен.
Ако едно правителство се бута от 15 000 човека - да я закриват тая държава!
Заешкото сърце и 5000 ако види ще метне оставка и ще се скрие в гаража или мазето в Банкя.
Историята е показала,че Боко и от по-малко се е насирал в гащите и е подавал оставка. Лошото е,че това е лесната част, хората нямат куража да доведат нещата докрай. Ако не смачкаш главата на змията, тя пак ще се върне след време. Свалянето трябва да е само началото, а хората са страхливи и глупави...
Историята е показала, че, след като подаде оставка, Боко се връща още по-силен и нагъл. Айде нема нужда от половинчати работи!
И кого да "сложим" след него? Предложения?
И предварително заявявам:
Не съм му привърженик! И не съм му "адвокат"!
И викаш щот няма кой да сложим да го оставим този да бастиса всичко? Супер-логика. И много удобна за Шайката на Бокоу.