Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ralka_levskarka » 12 фев 2020 22:08

Понеже обещах.. :)

Имало едно време :) , един отбор Левски. Създаден през 1914 година. За някои просто отбор, за други – Любов. 106 години безсмъртие! 106 години традиции и всеотдайна подкрепа! Сто И шест удара на сърцето в минута, докато пееш „Левски, Левски..”.
За пореден път привържениците не Професионален футболен клуб Левски показаха, че клубът е жив. За пореден път застанаха зад него, когато е опрян до стената. За пореден път са като юмрук и ще продължат да бъдат, каквото и да се случва.
И редовете по-горе се потвърждават от подетата, преминала успешно, инициатива от Ivan Harley, която може да бъде поставена под наслов „Купи карта-подари я на човек в затруднено положение”, а Simeon Leshkov раздаваше карти на възрастни хора :) И продължава да го прави. Включиха се около 15-тина души. Бяха раздадени над 20 абонаментни карти и продължават да се раздават. Всичко толкова завладя феновете, че тотално загубих бройката на хората, изявили желание да се включат. Няма да изреждам поименно, за да не изпусна някого. Сигурна съм, че всички ги знаете вече. А някои пожелаха да останат и анонимни. За броени дни в касата на клуба влязоха над 2000 лева
Левски е жив! Благодаря Ви, че ме направихте част от това! Радвам се, че Ви познавам и че на стадиона съм между толкова прекрасни хора.
П.С. продължаваме напред! ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 фев 2020 22:13

goshopileto написа:
Dust написа:
toristo написа:Абсурд е спонсорски договор за родния футбол за 8,5млн на година, без да е собственик.
За да се изхвърли така Цеката, явно искат да разкарат на всяка цена черепа. За него пък оставането в клуба може да е последен шанс за оцеляване. Една евентуална титла след толкова години за най-популярния клуб, изведнъж ще му вкара в ръцете много силни козове, а Баце, Домуси и Гешев ще спихнат много мощно при такъв сценарий.

Много е вероятно в скоро време Божков да джироса акциите в замяна на нещо...
Също така все по-усилено се върти името на Георги Домусчиев.

Божков как ще джироса акциите, които се водят на името на Георги Попов? Само си питам!

И ти ли си станал буквалист? :)
Джиросва ги този, на който се водят официално... но в случая знаем, кой е в сянка и на кой е тежката дума.
То и Литекс кометс не се води на ГГ.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 фев 2020 22:14

blue avalanche написа:
zlatan написа:
blue avalanche написа:Нека не превръщаме форума в "онова" женско движение "И аз, и аз, и аз...".
Отишъл си, дарил си - чудесно. Няма какво да се "бие тъпана" и да се надуват фанфарите.

ти дари ли,моля те сподели дари ли и колко.

Дарих, но няма да обявя публично. ТОВА е смисълът на ДАРЕНИЕТО! В случай, че не си разбрал...
А не да се тупаш по гърдите "Булгар, булгар!" Но, явно, това е твоето амплоа.
Иначе, мога да ти кажа каквото ми скимне и каквато цифра ми скимне. Можеш ли да провериш?
Последна промяна от zlatan на 12 фев 2020 22:15, променено общо 1 път.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 12 фев 2020 22:14

blue avalanche написа:
zlatan написа:
blue avalanche написа:Нека не превръщаме форума в "онова" женско движение "И аз, и аз, и аз...".
Отишъл си, дарил си - чудесно. Няма какво да се "бие тъпана" и да се надуват фанфарите.

Дарих, но няма да обявя публично.

И това го написа в публичен форум........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 фев 2020 22:17

За хубавите неща трябва да се пише ,да се споделят,така придобиваме увереност,самочувствие,че нещо добро се случва,че сме част от него.Когато всички участваме,ставаме по-добри,задружни,обединява ни обща цел.
Сговорна дружина е синята лавина.Обединеният народ е най-голямата сила,затова тези горе се мъчат да го разкъсат.
Да си вдъхнем сила и увереност ,че ще победим и тази гадост.
Само Левски!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 фев 2020 22:20

ralka_levskarka написа:Понеже обещах.. :)

Имало едно време :) , един отбор Левски. Създаден през 1914 година. За някои просто отбор, за други – Любов. 106 години безсмъртие! 106 години традиции и всеотдайна подкрепа! Сто И шест удара на сърцето в минута, докато пееш „Левски, Левски..”.
За пореден път привържениците не Професионален футболен клуб Левски показаха, че клубът е жив. За пореден път застанаха зад него, когато е опрян до стената. За пореден път са като юмрук и ще продължат да бъдат, каквото и да се случва.
И редовете по-горе се потвърждават от подетата, преминала успешно, инициатива от Ivan Harley, която може да бъде поставена под наслов „Купи карта-подари я на човек в затруднено положение”, а Simeon Leshkov раздаваше карти на възрастни хора :) И продължава да го прави. Включиха се около 15-тина души. Бяха раздадени над 20 абонаментни карти и продължават да се раздават. Всичко толкова завладя феновете, че тотално загубих бройката на хората, изявили желание да се включат. Няма да изреждам поименно, за да не изпусна някого. Сигурна съм, че всички ги знаете вече. А някои пожелаха да останат и анонимни. За броени дни в касата на клуба влязоха над 2000 лева
Левски е жив! Благодаря Ви, че ме направихте част от това! Радвам се, че Ви познавам и че на стадиона съм между толкова прекрасни хора.
П.С. продължаваме напред! ;)

Адмирации и поздравления за всички вас !!!
САМО ЛЕВСКИ
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 12 фев 2020 22:31

metodito написа:
jungle написа:https://www.kotasport.com/sinya-zona-b-18-s-otvoreno-pismo-do-ivo-tonev-i-spas-rusev/?fbclid=IwAR293-B6rOJyRz3M6xKvJVDLRcb2sD6FcRzhP2jwZITxEUFj_IehHeRzIfU

Мислех, че ще е някаква ода за черепа, ама всъщност идеята не е лоша въобще. [offtopic]Чакай да влязат новите и да кажат как предишните. :lol:[/offtopic]

:!: :!: :!:
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 фев 2020 22:33

В последната седмица доста хора очакваха развитие, включително и аз. Логиката беше проста-в сложни времена на кризи и провали отвсякъде ББ и компания не могат да си позволят 20 000 да скандират нелицеприятни неща 90 минути и след мача да тръгнат към центъра. Логиката беше това да се случи преди мача.
По същество с тази оферта на Божков е зададен шах в партията. Той трябва или да продължи финансирането, или да джироса акциите и да се откаже. Третият вариант е да ги държи в себе си, фалирайки клуба.
Разправят, че бил добър шахматист. И вероятно ще анализира ситуацията и ще избере вярното решение.
Но друго е важното. Синята общност излезе от летаргията и се случват неща, които засенчват шахматните партии по върховете, дето са преплетени интереси, пари и пак пари.
Евалла на всички от села и паланки, от градове и планини, от далечна чужбина и близкия квартал, които даряват и дават оскъдните си левчета за отбора. За Левски.
Днес един сакат човек, ходи с патерици ме пита как да си купи карта за В сектор. Той до стадиона трудно ще стигне, но иска да си я купи! Неговите 70 лева няма да спасят фалита, но той иска да помогне и да се чувства част от кампанията!
Безценно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 фев 2020 22:36

OOP написа:
blue avalanche написа:
zlatan написа:

Дарих, но няма да обявя публично.

И това го написа в публичен форум........

Край! Направо ме разкри! И сега?
Като е публичен, знаеш ли кой стои зад моя ник? Или само чаткаш по клавишчетата?

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 12 фев 2020 22:40

Dust написа:
goshopileto написа:
Dust написа:
toristo написа:Абсурд е спонсорски договор за родния футбол за 8,5млн на година, без да е собственик.
За да се изхвърли така Цеката, явно искат да разкарат на всяка цена черепа. За него пък оставането в клуба може да е последен шанс за оцеляване. Една евентуална титла след толкова години за най-популярния клуб, изведнъж ще му вкара в ръцете много силни козове, а Баце, Домуси и Гешев ще спихнат много мощно при такъв сценарий.

Много е вероятно в скоро време Божков да джироса акциите в замяна на нещо...
Също така все по-усилено се върти името на Георги Домусчиев.

Божков как ще джироса акциите, които се водят на името на Георги Попов? Само си питам!

И ти ли си станал буквалист? :)
Джиросва ги този, на който се водят официално... но в случая знаем, кой е в сянка и на кой е тежката дума.
То и Литекс кометс не се води на ГГ.

Именно защото знаем кой ги държи. Божков е собственик в сянка, без нито една акция. Какво да джироса? Кой от двамата, с Попов, ще се реши на стъпка, която ще ги открие къде точно се намират?
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”