Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Аз нямам против и с Misho( да, има такива ) да сме. Но да има адекватен маркетинг и нормални цени. От нашия магазин взимах бебешки неща и бяха трагедия. За самата изработка няма да говоря, ама боди за тримесечни омаля на щерка ми, която по това време беше на два месеца, а беше дребосъче, което не отговаряше и на първи размер.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Аз нямам против и с Misho( да, има такива ) да сме. Но да има адекватен маркетинг и нормални цени. От нашия магазин взимах бебешки неща и бяха трагедия. За самата изработка няма да говоря, ама боди за тримесечни омаля на щерка ми, която по това време беше на два месеца, а беше дребосъче, което не отговаряше и на първи размер.
Тука не стига, че моделите на екипите с които играят нашите отбори са от предни колекции на марките(било адидас, пума, найк) ами си ги и думкат на цени като примерно на топ отборите. Отделно качеството е пълен шит.
И общо взето повечето отбори по средата на сезона пускат някакво намаление, тука до последно си търсят цената.
Макрона, имат хубави модели и цените им не са уааааа.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Аз си купувам всеки сезон фланелки и наистина на някои качеството е кофти. Някои не съм ги обличал изобщо, ама тези на Joma са ми най-добре запазени след носене.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
ivan56 написа:rsk написа:Аз нямам против и с Misho( да, има такива ) да сме. Но да има адекватен маркетинг и нормални цени. От нашия магазин взимах бебешки неща и бяха трагедия. За самата изработка няма да говоря, ама боди за тримесечни омаля на щерка ми, която по това време беше на два месеца, а беше дребосъче, което не отговаряше и на първи размер.
Тука не стига, че моделите на екипите с които играят нашите отбори са от предни колекции на марките(било адидас, пума, найк) ами си ги и думкат на цени като примерно на топ отборите. Отделно качеството е пълен шит.
И общо взето повечето отбори по средата на сезона пускат някакво намаление, тука до последно си търсят цената.
Макрона, имат хубави модели и цените им не са уааааа.
Абе на Лацио примерно Макрон-ите са си скъпички.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

.jpg)
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
rsk написа:Аз си купувам всеки сезон фланелки и наистина на някои качеството е кофти. Някои не съм ги обличал изобщо, ама тези на Joma са ми най-добре запазени след носене.
Joma анцуга съм го спукал от носене и не е мръднал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Efbet, вземе ли Левски ... разбирайте СЗ !
п.п. В момента единствената им пречка е Павел Колев ... за това и Тити обикаля като пеперуда навсякъде да плюе П.К.
п.п. В момента единствената им пречка е Павел Колев ... за това и Тити обикаля като пеперуда навсякъде да плюе П.К.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Kotooshu написа:Efbet, вземе ли Левски ... разбирайте СЗ !
СЗ нали са ходили в офисите на Еfbet
България има природни богатства,
- bilyaletdinov
- Контакти:
Тая проста Цека да стои далеч от Герена. Ако има някакви мераци да си припознават авиаторите.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!