Браво такива неща исках да се пишат, ама без клуба да е в това състояние. Иначе аз съм "допринесъл"" с един екип.
Ебати скъпите екипи бтв, на БОрусия Дортмунд са по евтини
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Абсолютна лъжа. Екипите на Дортмунд са по над 100 евро. Екипите ни наистина не са особено евтини, но все пак са Nike, не са някакъв ловешки Адидас-покривка.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- bilyaletdinov
- Контакти:
Няма как да са по евтини. Имам няколко на Юве с всичките ни там кръгчета и трикольори и съм платил за тях около 100 евро.
В събота ще оставя пак едни 100 лв. няма начин.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
На Дортмунд в официалния магазин автентичните им са по 120 Евро, а репликите по 65.
Пс купувайки билет за музея също помагате, а комисиона не взима никой.
Билета може да си закупите от официалния магазин.
Пс купувайки билет за музея също помагате, а комисиона не взима никой.
Билета може да си закупите от официалния магазин.
Последна промяна от Fbf на 12 фев 2020 15:57, променено общо 3 пъти.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- JackPackage
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Няма как да са по евтини. Имам няколко на Юве с всичките ни там кръгчета и трикольори и съм платил за тях около 100 евро.
Толкова са, тениската на произволно избран европейски отбор е от 70 до 95 евро, аутентика е 100+ евро, аз тези, аз съм дал мисля 85 и 90 за тези на Атлети и толкова в паунди за на Челси - ако искаме да са ни по 30-40 лв трябва да сме с някакви псевдоекипи ала Легеа като ловчанлиите или на Бургелофф
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
ЧАкай, чакай, чакай, чакай. Явно не съм купил оригинал на Дортмунд.
100 лева на Дортмунд и 105 за на Левски.
100 лева на Дортмунд и 105 за на Левски.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Имам удоволствието да си позволя няколко пъти в годината да ходя на мачове на чужди отбори, съответно да посещавам и фен-магазините. По-евтини екипи няма.
Warped, от къде го купи? От официалния магазин или от olx.bg?
Warped, от къде го купи? От официалния магазин или от olx.bg?
Има и по евтини, но не са Найк. Това не значи, че не са скъпи.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Преди време бях на мач на Беневенто, даже не знам дали още съществуват. Направи ми впечатление, че дори най-обикновените им фен артикули бяха по-скъпи от нашите. Не играеха с някоя топ марка, май беше Macron. Вярно, на италианците стандартът на живот им е малко по-висок от нашия...
Последно бях на стадиона на Наполи(не можах да отида на мач) ама артикулите им бяха доста скъпи. Имаха разпродажба на неща от предния сезон, когато бяха с Kappa(ако не се лъжа) и пак се връзваха по 70-80 лева фланелките. Купих за подарък на приятел суичър на Наполи и беше около 100 лева и то от аутлет колекцията.
Последно бях на стадиона на Наполи(не можах да отида на мач) ама артикулите им бяха доста скъпи. Имаха разпродажба на неща от предния сезон, когато бяха с Kappa(ако не се лъжа) и пак се връзваха по 70-80 лева фланелките. Купих за подарък на приятел суичър на Наполи и беше около 100 лева и то от аутлет колекцията.