Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Nilim

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Nilim » 10 фев 2020 19:26

ralka_levskarka написа:Ще бъде отворена дарителска сметка.

Бимбамбуммммммммммммммммммммм!!!!!!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 фев 2020 19:27

Банката дали не е ПИБ отказала сметката :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2020 19:28

Малко информация от Тръст "Синя България":
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Днес е време за цифри! Данните в този пост са на база показаните ни документи от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI!

1,744 млн. лева платени от клуба при смяна на ръководството по изискванията за финансов феърплей

1,395 мил.лв. погасени стари задължения към НАП в рамките на 1 година

Предизвикана и успешно завършена пълна данъчна ревизия за 5 годишен период

Нула лева текущи данъчни задължения към 28.01.2020г. с изключение на разсрочените

Няма неизпълнени ангажименти по погасителен план към НАП към 31.01.2020 г.

Размерът на разсрочените публични задължения е 143 хил.лв. на месец с остатъчен срок 34 месеца или общо 4.85 млн. лева

Следваща падежна дата: 28.02.2020г. При една пропусната вноска, цялата остатъчна сума става незабавно изискуема

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 фев 2020 19:39

Абе тия 17 милиона леко ме съмняват. 7-8 са към НАП, 6 към Виваком и Главболгарстрой. Т.е. остават едни 3-4 милиона, за които се водят 21 дела. Дано да е така, ама и Спас уж намаляваше, пък се оказа точно обратното. Лошото е, че не може да им се търси отговорност на предишните, защото като взимаш акциите взимаш и активи и пасиви. Но, въпроса е, защо са ги оставили да трупат милиони дългове към държавата без никой да ги търси. Аз ако не си платя една здравна вноска на другия месец веднага следват заплашителни имейли. А пък една година не бях си платил общинските данъци както обикновено в началото на годината и юли месец получих заплашително писмо, че ще ми пратят съдия изпълнител. И това са данъци за текущата година, не някакви стари. А тук са влачени години наред без някой изобщо да ги притесни. Защо? Големия левскар знаел ли е, че хората поставени от него не плащат? Мисля си, че да.
Иначе нелоша идея на ПК, да има специална дарителска сметка , парите по която ще отиват директно за НАП и да може онлайн да се следи какво е положението. Надявам се големия левскар и крадците около него да вкарат някой друг откраднат милион, така би било донякъде справедливо. Но според мен спасението на отбора минава само през свалянето им от власт.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 фев 2020 19:40

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PurQWL4ZMQI&fbclid=IwAR2aX_35NKXX8UsC_VCUaYdZayKeCbKOTcxr_XomtxCNQqOCUqHzaoHe_oU[/youtube]
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2020 19:44

vvessel написа: Но, въпроса е, защо са ги оставили да трупат милиони дългове към държавата без никой да ги търси. Аз ако не си платя една здравна вноска на другия месец веднага следват заплашителни имейли. А пък една година не бях си платил общинските данъци както обикновено в началото на годината и юли месец получих заплашително писмо, че ще ми пратят съдия изпълнител. И това са данъци за текущата година, не някакви стари. А тук са влачени години наред без някой изобщо да ги притесни. Защо?

Същия въпрос си задаваха и юнаците от "другия" форум. И какво? Нищо!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2020 19:53

vvessel написа:. Т.е. остават едни 3-4 милиона, за които се водят 21 дела.

Не. Дългът става официално задължение след като съдът постанови кой крив и кой прав и ако след издаването на "присъдата" Левски е губещата страна, тогава можеш да правиш горните сметки.
vvessel написа: Но, въпроса е, защо са ги оставили да трупат милиони дългове към държавата без никой да ги търси.

Пак не. Тия дългове към държавата са още от Батково и малко Тонево време, ако не ме лъже паметта за последния и, пак по спомен, бяха към 7 милиона и няколкостотин лева, когато Батков сдаде акциите. През годините и по време на разните собственици се правеха различни врътки - разсрочвания, преразсрочвания и погасяване на мааааалки частички, с което клубът да е чист документално пред органите, често и с разни залози, като на марката Левски, примерно.
И преди тука да ми скочи някой разярен тиреец или друг радетел за данъчни правди, ще изясня, че ние мъъъъъъничко от мъничко сме плащали разни дребни суми през годините, според някаквите там погасителни планове и планчета, и сме имали какво да "заложим" насреща, докато фалиралите освен, че не са платили една стотинка, не е имало какво повече да "заложат".
Тука пак може да се правят всякакви бакалски сметки, ама на тоя Батков дълг са се трупали и лихви през годините, това да не се забравя в уравнението. Добрата новина сякаш е, че междувременно всичко към НАП си се е плащало.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 10 фев 2020 20:00

vvessel написа:Абе тия 17 милиона леко ме съмняват. 7-8 са към НАП, 6 към Виваком и Главболгарстрой. Т.е. остават едни 3-4 милиона, за които се водят 21 дела. Дано да е така, ама и Спас уж намаляваше, пък се оказа точно обратното. Лошото е, че не може да им се търси отговорност на предишните, защото като взимаш акциите взимаш и активи и пасиви. Но, въпроса е, защо са ги оставили да трупат милиони дългове към държавата без никой да ги търси. Аз ако не си платя една здравна вноска на другия месец веднага следват заплашителни имейли. А пък една година не бях си платил общинските данъци както обикновено в началото на годината и юли месец получих заплашително писмо, че ще ми пратят съдия изпълнител. И това са данъци за текущата година, не някакви стари. А тук са влачени години наред без някой изобщо да ги притесни. Защо? Големия левскар знаел ли е, че хората поставени от него не плащат? Мисля си, че да.
Иначе нелоша идея на ПК, да има специална дарителска сметка , парите по която ще отиват директно за НАП и да може онлайн да се следи какво е положението. Надявам се големия левскар и крадците около него да вкарат някой друг откраднат милион, така би било донякъде справедливо. Но според мен спасението на отбора минава само през свалянето им от власт.

Ето това ако се направи и е законно е най-доброто, което можем да направим за отбора. Няма заплати на разни маймуняци, а точно за погасяване на задълженията ни към държавата.
И само Левски оле

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 10 фев 2020 20:04

Искам да се обърна към хората от провинцията, които искат да помогнат. Няма значение дали можете да дойдете на мач или не. Отивате два пъти в месеца до някоя бензиностанция на OMV и си купувате билет. Така стадиона и да е полупразен, касата ще е пълна.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2020 20:06

сини шампиони написа:
vvessel написа:

Ето това ако се направи и е законно е най-доброто, което можем да направим за отбора. Няма заплати на разни маймуняци, а точно за погасяване на задълженията ни към държавата.

Не искам да налагам мнението си, нито искам да говоря от името на всички, но не знам дали осъзнавате, че в контекста на евентуална дарителска кампания из нашите български земи, тази идея е нож с две много дълги и заточени остриета :!:
[offtopic]

Върни се в “Левски”