Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Това с даренията дали е законно? УЕФА нали имат финансов феърплей. Не вярвам шейха на Сити да не се е сетил да направи дарителска метка и да сложи кутия за дарения и да внесе £200 млн., с които да купи двама централни защитници.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ramborambo написа:Ако купуваме билети за Г и В, приходите ще влязат ли в касата на Левски?
да
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
Мен друго ме притеснява за парите - ясно се вижда от написаното от Тръста, че дори да изкупим картите за целия стадион, то парите ще стигнат за 1 месец... поне аз така го разбрах.
Въпроса е, че ще се юрнем и ще съберем тия пари (около 2 мил. сигурно), но после какво правим? А тия пари къде ще отидат? За една заплата на футболистите ли + тези на администрацията и Павел Колев… Аз мога и 10 карти да купя, но честно казано искам парите да отидат за нещо дългосрочно - например в школата.
Въпроса е, че ще се юрнем и ще съберем тия пари (около 2 мил. сигурно), но после какво правим? А тия пари къде ще отидат? За една заплата на футболистите ли + тези на администрацията и Павел Колев… Аз мога и 10 карти да купя, но честно казано искам парите да отидат за нещо дългосрочно - например в школата.
-
- Контакти:
CaMo_CuHuTe написа:Мен друго ме притеснява за парите - ясно се вижда от написаното от Тръста, че дори да изкупим картите за целия стадион, то парите ще стигнат за 1 месец... поне аз така го разбрах.
Купуваме билети за домакинските мачове , ако не може да сме на стадиона , купуваме за сектора за гости на Герена или за В сектор , така като е разпродаден целия стадион при 17000 места на Герена при средна цена на билета 10 лв. при два домакински мача в месеца са 340 000 лв. плюс дарения от спонсорство и ето че ще вържеме някакъв приличен бюджет
- metodito
- Контакти:
PorcoRosso написа:metodito написа:Задължения се разсрочват, разходи - не.
Ще прозвучи грубо , ама ей тъй случайно ти на колко години си?
"Разходи" са плащания които си извършил, а "задължения" ти се явават сумите който трябва да покриеш за определен период - те затова са "краткосрочни" и "дългосрочни".Платил си си тока и водата/извършил си разход/, но ти остава да си платиш и газта/имаш задължение/.Кредита ти е за 20 години, ама всеки месеч правиш вноска по него.
Еми квот такова , опитах.Те и оранжавите обясняваха видиш ли как и Реал имали дългове, ама и те неистово се мъчеха да НЕсвханат, че дълговето трябва да се погасяват.Сполай ти.
А ти на колко си? Кое не разбра? Чистите пари за разходи са едно, задълженията са друго. Не знам ПК включвал ли е в посочената от него сума месечно и задълженията. Ако това е без тях, "Левски" има проблем. Ако са с месечни вноски към НАП и други... зависи.
Аз го разбрах, че ПК разби посочената от ВБ сума по месеци.
Последна промяна от metodito на 10 фев 2020 11:41, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
wilge написа:metodito написа:Доста обезпокоително е, че дори ПК не се опитва да менти.
Гледах видеото с ПК и единственото което разбрах бе, че ПК вече е ПП- т.е. Панталей Пътник.
Мислиш ли? Понеже, както и mikata посочи, не си личи такова нещо. Въпреки че всичко изглежда като хроника на една предизвестена...
Направи ли ви впечатление, че посочените приходи за година, които са сериозни - основната част е от трансфера на Давиде, някак си беше подмината.
Аз мисля, че светкавична продажба на Холмс, Робърт и да речем Тиам, ще оправи сезона. Ако ще и да завършим последни в репешажите и ни се наложи да играем бараж за уефа. Сефте.
-
- Контакти:
ramborambo написа:CaMo_CuHuTe написа:Мен друго ме притеснява за парите - ясно се вижда от написаното от Тръста, че дори да изкупим картите за целия стадион, то парите ще стигнат за 1 месец... поне аз така го разбрах.
Купуваме билети за домакинските мачове , ако не може да сме на стадиона , купуваме за сектора за гости на Герена или за В сектор , така като е разпродаден целия стадион при 17000 места на Герена при средна цена на билета 10 лв. при два домакински мача в месеца са 340 000 лв. плюс дарения от спонсорство и ето че ще вържеме някакъв приличен бюджет
Знам, че можем, но според мен трябва да се ограничат харчовете иначе всичко накрая ще отиде на вятъра:
- трябва да предложим по-ниска заплата на футболистите ни с най-високи (топ 3 например, но ако трябва и повече). Ако не са съгласни да ги продадем
- на тяхно място юноши от школата
- да наблегнем на изплащането на дълговете и инвестиции в школата а не на скъпи играчи с високи заплати.
-
- Контакти:
CaMo_CuHuTe написа:ramborambo написа:CaMo_CuHuTe написа:Мен друго ме притеснява за парите - ясно се вижда от написаното от Тръста, че дори да изкупим картите за целия стадион, то парите ще стигнат за 1 месец... поне аз така го разбрах.
Знам, че можем, но според мен трябва да се ограничат харчовете иначе всичко накрая ще отиде на вятъра:
- трябва да предложим по-ниска заплата на футболистите ни с най-високи (топ 3 например, но ако трябва и повече). Ако не са съгласни да ги продадем
- на тяхно място юноши от школата
- да наблегнем на изплащането на дълговете и инвестиции в школата а не на скъпи играчи с високи заплати.
Това вече е работа на Павел Колев и спортния директор, да начертаят нова стратегия за клуба и да се работи по нея, нашата задача като фенове е друга
- LoveAndPeace
- Контакти:
Положението е - Много въпроси , малко отговори , предимно шикалкавене......
Ще бъда благодарен ако някой може и реши да отговори - Левски ще дължи ли данъци върху евентуално дарени суми от привържениците си ? Ако да , в какъв размер
Ще бъда благодарен ако някой може и реши да отговори - Левски ще дължи ли данъци върху евентуално дарени суми от привържениците си ? Ако да , в какъв размер

Това с картите и изкупуването на стадиона е временно решение, което не знам дали ще сработи, но след като няма друг начин към момента, най-малкото сме длъжни да опитаме с надеждата клуба да изкара няколко месеца докато се изяснят нещата около Божков или се спусне нов бащица!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!