Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Христолов остава без стадион

Мнениеот BultraStyle » 04 фев 2010 16:40

От всяка една институция и физическо лице тормоз за скункса !

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 фев 2010 16:53

Аз само да припомня мача с Монтана 2:0 Кочев я вкарваше от където му падне справка коментара по Гонг тогава,след това 2:3. Прогноза точен резултат(сещайте се) и 0:9 дубала с ЦСКА.Така се избива масрафа на цирка,това е и което е замислено сега.Кой ще се наеме да каже,че в общината няма корупция,а в БФС и ,че няма да се продадат?

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 04 фев 2010 16:55

blue avalanche написа:Той и собственика на Черноморец Бургас-София-Крива паланка-Смедарево-Изгоряло стърнище нямаше стадион.
Той имаше ама общината му прекрати концесията ,незнайно защо.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

botev-1912

Мнениеот botev-1912 » 04 фев 2010 17:19

hahahah selskiq 6te zakara odbora u tqh v krumovo na dvora da igrae :lol:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 фев 2010 17:31

Никога не сме били толкова единни.Да доведем делото до край,да изринем селянина от Ботев завинаги.Искам сина ми да гледа Ботев какъвто сме го гледали аз,дядо му и прадядо му.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 04 фев 2010 17:41

PLOVDIV PEE 1912 написа:Никога не сме били толкова единни.Да доведем делото до край,да изринем селянина от Ботев завинаги.Искам сина ми да гледа Ботев какъвто сме го гледали аз,дядо му и прадядо му.

Прав си, ако си следваме делото след 5-6 години отново ще сме фактор Бг футбола и Европа. Салерно, селяка и всички подлоги са безсилни пред нашето единство.

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 04 фев 2010 17:47

Don Rumen написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Никога не сме били толкова единни.Да доведем делото до край,да изринем селянина от Ботев завинаги.Искам сина ми да гледа Ботев какъвто сме го гледали аз,дядо му и прадядо му.

Прав си, ако си следваме делото след 5-6 години отново ще сме фактор Бг футбола и Европа. Салерно, селяка и всички подлоги са безсилни пред нашето единство.

В момента се оказва, че основен враг след христолов се явява михов! Само тоя нещастник може да ни направи някоя мизерия сега. Трябва възможно най-скоро да се проведе срещата с Бойко Борисов, защото тия в БФС си мислят явно, че са някаква самостоятелна държава в държавата.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 04 фев 2010 17:56

Аз останах с впечатление,че на бялата перука му е ясно положението в клуба!ПО-точно,че нищо не е останало освен нас фенофете...........и един завършен улигофрен!Мисля,че от тук всяко нещо от сорта "от мен да мине",ще е опасно за всеки с отговорен пост в институциите! :idea:Ако работата се размирише някак си извън България....везирам УЕФА....тогава ще им се запалят перуките :mrgreen:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 фев 2010 18:21

bultrasa написа:Ако работата се размирише някак си извън България....везирам УЕФА....тогава ще им се запалят перуките :mrgreen:

А дано.Иначе няма как да се размърдат шушляците от БФС и отговорните институции в България,като НАП,прокуратура и т.н.Изобщо всички виновни за това Селкия пръч,да си разиграва коня както си иска и да прави хората на маймуни.
Само Черно море.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 04 фев 2010 18:22

Според "Антена Спорт" по радио Пловдив , което току що чух, Салерно е бил днес в София , в БФС-то. :evil: Тия мафиоти ще бутнат някой рушвет на перуките и пак ще ни преметнат с лиценз за Селяка, май... :evil:

Върни се в “Архив”