И се надявам Азар да изиграе някоя друга минутка.
Ла Лига: Осасуна - Реал Мадрид - 1:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Осасуна - Реал Мадрид - 1:4 FT
Следва цяла седмица почивка за играчите , дано се мобилизират достатъчно за домакинството срещу Селта.
- paceto
- Контакти:
Сега ако и Бетис спретне нещо хубаво след няколко часа ще е много добре. 
paceto написа:Сега ако и Бетис спретне нещо хубаво след няколко часа ще е много добре.
Като нищо ..
- paceto
- Контакти:
Малко е вероятно, ама все пак не е като да няма шанс, въпреки че Бетис не са онзи отбор от миналият сезон.
Ако ви врътнат един равен пак ще е добре.
Ако ви врътнат един равен пак ще е добре.
Ххахха, чета коментарите и още преди да е свършило първото полувреме някои отписаха и оплюха отбора 

LM10 написа:Ххахха, чета коментарите и още преди да е свършило първото полувреме някои отписаха и оплюха отбора
Просто съм си изразил мнението към онзи момент от срещата , чак да съм отписал отбора не мисля.
Факт е, че който е гледал мача от самото начало ще признае, че първите около 20 минути бяхме много зле, а за да не се повтарям изцяло пак само ще кажа, че когато някой футболист цял сезон е трагичен си заслужава критиката - визирам Бейл, един Йович дето е от няколко месеца тук и още не се е адаптирал се скъсаха наши фенове да го плюят и да го обявяват за менте, а момчето рядко играе повече от 10 минути, докато Бейл с много повече шансове не ги оправдава с нищо и се забърква в проблем след проблем. Направихме приличен мач, но за мен резултата е леко подвеждащ, защото не направихме перфектния мач.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
Raul7Panev
- Контакти:
Добре отговорихме след гола. Варан и Менди са невероятна класа просто. Ако предния мач играеха със сигурност нямаше да получим 4 гола. Много майсторски гол на Йович , рискува с това изпълнение и му се получи . Васкес също се включи добр. Кинг оф д мач стана Иско и то напълно заслужено , беше почти навсякъде.
Надявам се Бетис да издрапа един хикс и да спим с усмивка тази вечер.
Надявам се Бетис да издрапа един хикс и да спим с усмивка тази вечер.
- paceto
- Контакти:
j0rka7aa написа:Факт е, че който е гледал мача от самото начало ще признае, че първите около 20 минути бяхме много зле, а за да не се повтарям изцяло пак само ще кажа, че когато някой футболист цял сезон е трагичен си заслужава критиката - визирам Бейл, един Йович дето е от няколко месеца тук и още не се е адаптирал се скъсаха наши фенове да го плюят и да го обявяват за менте, а момчето рядко играе повече от 10 минути, докато Бейл с много повече шансове не ги оправдава с нищо и се забърква в проблем след проблем. Направихме приличен мач, но за мен резултата е леко подвеждащ, защото не направихме перфектния мач.
Не може да се правят постоянно перфектни мачове и това би трябвало да ни е ясно на всички.