Ла Лига: Осасуна - Реал Мадрид - 1:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Осасуна - Реал Мадрид (Неделя)
Така трябва да реагираме в такива мачове 
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Furious_Monk
Поне изчакайте края на мача, преди да се започне с храната по играчи и треньори.
И на мен не ми харесва Бейл да е в титулярния състав или Бензема да играе като Йович, , но Зидан е доказал, че знае какво прави.
Останалото е или лошо стечение на обстоятелствата, или липса на класа.
И на мен не ми харесва Бейл да е в титулярния състав или Бензема да играе като Йович, , но Зидан е доказал, че знае какво прави.
Останалото е или лошо стечение на обстоятелствата, или липса на класа.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Обрат! 
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- paceto
- Контакти:
Furious_Monk написа:Поне изчакайте края на мача, преди да се започне с храната по играчи и треньори.
Напълно съм съгласен. Просто на Осасуна им върза в началото с този корнер и затова така се получи, а нашите преди гола играха така, за да притъпят домакинският натиск. Просто гола падна в 13 минута и нещата се объркаха иначе лек по лек щяхме да вземем инициативата ако не бяха ни вкарали.
Добре, че вкарахме два бързи гола преди почивката понеже сега щеше да е тегаво ако беше завършил 1:1 или пък 1:0, понеже домакините щяха да се окопаят много повече и да бавят и времето. Знаем какво е тегаво да се играе по този начин и нямаше да е приятно да се гледа отново мач на една врата.
Дано сега вкараме още един гол, ама ми се струва, че нашите пак ще дръпнат леко назад понеже ще очакват Осасуна да скочи, а ние да ги дебнем на контра.
Когато един футболист играе много под възможностите си заслужава да понесе критиката си, особено когато това е нещо тенденциозно през целия сезон. Въпреки че водим и се получи обрат Бейл има най-малката заслуга за това и играе изключително слабо, при положение, че сме виждали какво може, дали е въпрос на желание или възможности това вече не знам. Аз също съм против да се критикува и мрънка нон стоп срещу отбора, но когато нещо е тенденциозно и се е превърнало в обичайно трябва да се казва.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Дузпа срещу Модрич , а защо не я дадоха?
Не е дузпа
Тоя нещастник е пратен , за да не спечелим ..
С такива съдии само се изнервя обстановката . 
Тук дърварско влизане , само си спомнете как Модрич бе изгонен срещу Селта в началото на сезона.
Тук дърварско влизане , само си спомнете как Модрич бе изгонен срещу Селта в началото на сезона.
1914.1902 написа:С такива съдии само се изнервя обстановката .
Дузпа не свирена , пет обратви фала , червен картон, е за къв чеп е тоя Вар ?
Този съдия не е ли същия, който отчаяно опитваше да спаси онези от загуба срещу Валенсия?