нашия все се пада с някакви дето правят мача на живота си срещу Гришо .....ама и сам си е виновен понеже няма психика.... ако имаше още втория сет си печелеше тайбрека като поведе 4:0 ама...... май си повярва, че вече е взел тайбрека и се успокои и се почна с грешките докато Томи Пол беше изрудски стабилен и спокоен за играч на 80 място, който не е стигал до тук .....но само първите 2 сета успях да гледам и ми беше ясно, че нашия ще падне понеже никога не е обръщал от 0:2 явно е можел все пак да обърне ....ама защо не го е направил нямам идея..... 10:3 загуба в супер тайбрека
Ехх пуста психика. Имаше голям шанс Гришката да направи можи би един от най запомнящите се обрати в историята на тениса. Но не се получава и това си е! В супер тайбрека много грешки и много пасивен. Абе не знам. Има класа момчето, но няма ли някакви психиатри да работят с такива хора като него. Не вярвам да няма пари да си го позволи! От другата страна на Американеца му се получиха адски много удари, но е така. Както се казва: Съдбата обича смелите Да пожелаем повече късмет на Гришо във следващия трунир
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Вече нямам нерви да го гледам Гришката. Вече и на турнири от сериите 250 не може да вземе победа. Добре, че първи кръг почиваше, защото можеше и още там да отпадне. Да си взима отново кака Никол за да му се подобри формата. Дори и с Маша беше в по добра форма!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Нашенецът е непредвидим. Забравихте как одруса швейцареца в NY. Oткак игра за ATP Cup , отношението към него е по-друго. Очаквам и по-добро представяне в Rotterdam.