Ако Ви е изнасилил Васил Божков, моля натиснете 1;
Ако Ви е изнудвал Васил Божков, моля натиснете 2;
Ако Ви е измамил Васил Божков, моля натиснете 3;
Ако Васил Божков Ви е продавал антики, моля натиснете 4;
Ако имате сигнал за убийство, поръчано от Васил Божков, моля натиснете 5;
Ако сте „вътрешен човек“, като Цеките, моля натиснете 6;
За участие в лотарията, натиснете 7777;
Ако сте в чужбина, моля натиснете 8;
За доверителна връзка с Иван Гешев, моля натиснете 9;
Ако се колебаете, натиснете 0, ние ще ви се обадим.
Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Ако Ви е изнасилил Васил Божков, моля натиснете 1;
Поомооооощ!

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Васето нЕма се върне..
Арабите са толкова впечетлени от наште магистрали и са му казали, нЕма мърдаш от тук докато не направиш пистата в Абу Даби като пътищата в България..

Арабите са толкова впечетлени от наште магистрали и са му казали, нЕма мърдаш от тук докато не направиш пистата в Абу Даби като пътищата в България..

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ivo55 написа:ivo55 написа:Фактите са:
* Черепа има проблеми с прокуратурата и бил задържан, но имал и милиарди.
* Президентът на държавата, избран основно с гласовете на комунистите, "сваля доверието си" от изпълнителната власт и зове към бунтове.
* Лидерката на комунистическата партия зове към бунтове.
* Фенове на синия отбор започват "анонимни нощни партизански действия" и заливат столицата с агитационни материали насочени към любимия им отбор и подклаждащи към бунтове.
Случайност?!? Държавна сигурност е мощна структура и с интерес ще гледам сблъсъка ДС срещу СИК.
И какво си цитираш мозъчната диария? Пишеш, пишеш и нищо съществено. Партизански действия... [offtopic]А вие като в кампаниите ви срещу Божков и Орманджиев какво правихте? А срещу Титан? Сигурен съм, че ти не си участвал де. Ти очевидно си от интернет философите.[/offtopic]
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Остана само да ме заплашиш с Народен съд и Сибир.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- damyanov1963
pomiqrat написа:Ако Ви е изнасилил Васил Божков, моля натиснете 1;
Не си оригинален обаче. Това го четох преди малко, не обърнах внимание в кой сайт

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- redhooligan
- Контакти:
Аз вече доста се съмнявам в изказването на г-н пРукорор, че г-н Божков е арестуван. Защо ще им е да арестуват чвоек, който не е направил нищо там, с което да си издейства ареста. Според мен вече всичко започва да смърди много. Накрая да се не окаже, че дори не е и във ОАЕ .
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
redhooligan написа:Аз вече доста се съмнявам в изказването на г-н пРукорор, че г-н Божков е арестуван. Защо ще им е да арестуват чвоек, който не е направил нищо там, с което да си издейства ареста. Според мен вече всичко започва да смърди много. Накрая да се не окаже, че дори не е и във ОАЕ .
Естествено, че не е арестуван. Още повече, че тоя се е подсигурил отвсякъде. Повече от 30 години кражби за милиарди и няма да измисли план за бягство. Айде бе.
На мен ми е интересно не толкова какво се пише и прави тук, а дали Божков ще направи ответни действия. Или всичко е планувано предварително и Божков се е отдал на заслужена пенсия.
Божков да хване да напише мемоари: Как плащах втора заплата на държавния служител. Ще бъде бестселър. За хазартните такси могат да го хванат за дедовия. Единственият им шанс е някой да каже, че му е било плащано да не го таксуват с 15%.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- redhooligan
- Контакти:
Ти да видиш
Голям автогол за Гешев! Интерпол: Не издирваме Васил Божков с червена бюлетина
[offtopic]В сайта на международната полицейска организация Интерпол все още не фигурира обявление със снимката на Васил Божков, въпреки че той се води издирван от властите в България. Обявата за това бе направена преди седмица от главния прокурор Иван Гешев, но проверка на ФрогНюз показа, че Божков липсва в списъка.
Интерпол издирва лица с четири различни цветове бюлетини. Червената е в случаите, когато лицето се издирва с цел арест и екстрадиция. Лицата издирвани с Червена бюлетина на Интерпол са заплашени от арест, ако пресекат международни граници, може да им бъде отказана виза. Освен това може да получат откази от финансови институции. Ако лицето се издирва тайно, за да бъде хванато е логично да не видим снимката му на тази стена, но случая с Божков не е такъв.
В момента, с червена бюлетина Интерпол издирва общо 7223 лица, като 55 мъже и една жена от тях се издирват конкретно от българските власти. 38 от тях са с българско гражданство.[/offtopic]
Наистина го няма
Само имат грешка с издирваните от българските власти. 46 са, като от тях Банев се повтаея един път и стават 45 . 44 от тях са мъже и една жена. Сега искам да видя мисирките
как ще зададът този въпрос на Гешев, защо лъжът народа?

Голям автогол за Гешев! Интерпол: Не издирваме Васил Божков с червена бюлетина
[offtopic]В сайта на международната полицейска организация Интерпол все още не фигурира обявление със снимката на Васил Божков, въпреки че той се води издирван от властите в България. Обявата за това бе направена преди седмица от главния прокурор Иван Гешев, но проверка на ФрогНюз показа, че Божков липсва в списъка.
Интерпол издирва лица с четири различни цветове бюлетини. Червената е в случаите, когато лицето се издирва с цел арест и екстрадиция. Лицата издирвани с Червена бюлетина на Интерпол са заплашени от арест, ако пресекат международни граници, може да им бъде отказана виза. Освен това може да получат откази от финансови институции. Ако лицето се издирва тайно, за да бъде хванато е логично да не видим снимката му на тази стена, но случая с Божков не е такъв.
В момента, с червена бюлетина Интерпол издирва общо 7223 лица, като 55 мъже и една жена от тях се издирват конкретно от българските власти. 38 от тях са с българско гражданство.[/offtopic]
Наистина го няма

ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!