ФА къп: Ливърпул - Шросбъри Таун 04.02.2020 /21:45/ 1:0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: ФА къп: Ливърпул - Шросбъри Таун 04.02.2020 /21:45/

Мнениеот Real » 05 фев 2020 00:13

Liverpool_EC написа: ...А накрая пуснахме един, двама с брада, за да ги респектираме :lol: Най-младия състав в историята с най-младия капитан в историята, а Боби Дънкан още няма дебют за Фиорентина :lol: :lol: :lol:

Аз не знам на тия брадатите кой им даде картотека?! Сега ще вземат да ни изхвърлят от турнира, щото го уважаваме прекалено и пускаме пълнолетни... Или най-малкото някой дебилен чичак от ФА да изреве: "Футболът умира! Тия спряха да се бръснат!!!"

П.П. Боби кой? :lol:

Gil-galad
Контакти:

Re: ФА къп: Ливърпул - Шросбъри Таун 04.02.2020 /21:45/

Мнениеот Gil-galad » 05 фев 2020 00:15

john barnes написа:
Liverpool_EC написа:АААААХАХАХАХААХА Малките - големи :!: Нико Уилямс как ги омагьосва тези да си я забиват неспасяема всеки мач :lol: :lol: :lol: А накрая пуснахме един, двама с брада, за да ги респектираме :lol: Най-младия състав в историята с най-младия капитан в историята, а Боби Дънкан още няма дебют за Фиорентина :lol: :lol: :lol:

Тоя паляк май щял да се връща на острова,иначе рева да ходи във италия. Браво на малките,много е важно кога са датите за мача с чукотките,но си мисля,че Клоп ще го отпише тоя мач. Приоритет вече е ШЛ,а тая купа е на второ място.

Според мен Челси въобще не са страшни, камо ли резервите им...в началото на сезона 2-та мача срещу тях имахме малко проблеми докато влезем във форма....сега титулярите така са набрали скорост, че според мен срещу Челси, дори на моста не би трябвало да имат кой знае какви проблеми ако са концентирарани....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: ФА къп: Ливърпул - Шросбъри Таун 04.02.2020 /21:45/ 1:0

Мнениеот 9lives » 05 фев 2020 00:17

Клоп е казал след мача, че от другият сезон няма да измаря отбора до 19 години с мачове, а ще пускам отбора до 9 години. FA в момента умират от яд, че Клоп с неувъжителният си избор би Шросбери. :mrgreen: :mrgreen:

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 05 фев 2020 00:24

9lives написа:FA в момента умират от яд, че Клоп с неувъжителният си избор би Шросбери. :mrgreen: :mrgreen:

Клоп е с биричка край басейна и още не е разбрал, че лапетата са си взели контролата. Нито че ФА умират... :lol:
Ама има си лекари за тая работа, няма и за това да се грижи Боса...

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 05 фев 2020 00:25

Браво на децата,разказаха им играта на тези "професионалисти".Убедих се,че по лигите има поне 50-на абсолютно безмислени отбори.Да не направиш нищо съществено цял мач срещу неопитни деца е унизително.Големи сме,велики!Смятам,че следващия кръг ще имаме поне 4-5 резерви като титуляри.Време е да се подготвим за мачовете с Атлетико,че въпреки всичко ще са тежки.
Формата е временна,класата е вечна!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 фев 2020 01:14

Gil-galad написа:
john barnes написа:
Liverpool_EC написа:АААААХАХАХАХААХА Малките - големи :!: Нико Уилямс как ги омагьосва тези да си я забиват неспасяема всеки мач :lol: А накрая пуснахме един, двама с брада, за да ги респектираме :lol: Най-младия състав в историята с най-младия капитан в историята, а Боби Дънкан още няма дебют за Фиорентина :lol:

Тоя паляк май щял да се връща на острова,иначе рева да ходи във италия. Браво на малките,много е важно кога са датите за мача с чукотките,но си мисля,че Клоп ще го отпише тоя мач. Приоритет вече е ШЛ,а тая купа е на второ място.

Според мен Челси въобще не са страшни, камо ли резервите им...в началото на сезона 2-та мача срещу тях имахме малко проблеми докато влезем във форма....сега титулярите така са набрали скорост, че според мен срещу Челси, дори на моста не би трябвало да имат кой знае какви проблеми ако са концентирарани....

Клоп отписа всички домашни купи този сезон, ама забравил да каже на малките :lol: :lol: :lol:
Адриан, Н.Уилямс, Ловрен, Матип, Милнър, Фабиньо, Кейта, Джоунс, Минамино, Ориги, Шакири - цял отбор резерви за Челси, тези хора трябва да играят, за да не ръждясат на пейката и да са готови при нужда. И всички до един небръснати, за да е ясно с кой отбор сме излезли :lol:

Върни се в “Ливърпул”