Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот trokadero_ » 03 фев 2020 16:38

Генералният спонсор на Левски се отказа от клуба, "сините" вече търсят други варианти

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 фев 2020 16:48

trokadero_ написа:
Генералният спонсор на Левски се отказа от клуба, "сините" вече търсят други варианти

Тея работи не са много много по темата.Слагайте ги в офтопик.Кой кога къде какво бил на Виваком Арената е друга тема.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 03 фев 2020 17:03

Много се извинявам! Не искам да защитавам ВБ, но това с извадените снимки от къщата в която живее и правенето на описи на артефактите от колекцията му и подготовката за изнасянето им в неизвестна посока прилича на сцена от "Списъкът на Шиндлер".
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 фев 2020 18:27

hydetoshi написа:Много се извинявам! Не искам да защитавам ВБ, но това с извадените снимки от къщата в която живее и правенето на описи на артефактите от колекцията му и подготовката за изнасянето им в неизвестна посока прилича на сцена от "Списъкът на Шиндлер".

Много пари ще му плащаме на тоя ама адски много!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 фев 2020 18:37

W84me написа:Много пари ще му плащаме на тоя ама адски много!

[offtopic]Ще му плащате! Особено ако се окаже, че ви е финансирал чрез заеми, а не чрез дарения. ;)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 03 фев 2020 19:11

Ozzimozzi написа:

[offtopic]Ще му плащате! Особено ако се окаже, че ви е финансирал чрез заеми, а не чрез дарения. ;)[/offtopic]

Само, че няма да плащаме само Левскарите а всички в тая държава. Ако си на години, ще ти стане ясно, че няма измъкванка и пак от нашите пари ще се взема за жалост.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 фев 2020 19:16

От изказванията до тук разбрах едно - "не вярвайте на спекулации, въпреки че реално няма с какво да ги опровергаем".
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 фев 2020 19:21

Ама той Димитър Ганев бил наше момче бе :)

Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 фев 2020 20:39

Sstefanov написа:
Ozzimozzi написа:

Само, че няма да плащаме само Левскарите а всички в тая държава. Ако си на години, ще ти стане ясно, че няма измъкванка и пак от нашите пари ще се взема за жалост.

Божков е хитър и това не може да му се отрече. Каза ви "Ако ме няма мен - няма Левски" и вие под предлог, че защитавате отбора си, вкупом скочихте в защита на корпоративните му интереси. Изведнъж станахте много загрижени за държавата, започнахте да говорите за някакъв "нероден Петко", осъждания, плащания и т.н., а реално никой от тук пишещите няма цялата картинка.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 03 фев 2020 22:06

Никога не съм си представял, че срещу отбора на нашите сини приятели е възможно да тече толкова масирана лайняна кампания. Това е същото на което ни подлагаха и нас от черепа та чак до 2016. Не пожелавам на никого да премине през Ада през който ние преминахме, ама някой много упорито се опитва да ги вкара там.
Докато бивши ДС кадри и техните протежета управляват България ФК “Левски” няма да фалира ама някой яко ги кара да се гърчат

Върни се в “ЦСКА”