Пък и с контактите си може да се разберат с шейха и за някоя по-голяма инвестиция в страната.
Левски вече имал арабски собственици според мълвата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
redhooligan написа:Силно се съмнявам Божков да влезе в затвора. Друг е въпроса, защо е позволено едини да плащат един данък, а други съвсем различен. В една нормална държава с работеща съдебна система, тези хора вече да са в затвора, а парите с които са ощетили държавата да са върнати чрез отнемане на имущество.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
bubka написа:redhooligan написа:Силно се съмнявам Божков да влезе в затвора. Друг е въпроса, защо е позволено едини да плащат един данък, а други съвсем различен. В една нормална държава с работеща съдебна система, тези хора вече да са в затвора, а парите с които са ощетили държавата да са върнати чрез отнемане на имущество.
Тази вратичка е съвсем легална и е приета по думите на някои след "недоглеждане" на великото правителство на герб преди няколко години. Та въпросът, който стои е защо тези гласували закон, който позволява ощетяването на държавата под формата на пропуснати ползи в рамките на милиони, не са в затвора.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Аз съм Васил Божков. Преди пет години минисгърът на финансиге и шефът на комисията по хазарта се срещнаха с мен. Дадоха ми възможност да избирам: да ми отнемат лицензите за всички хазартни дейности или и двете страни да се облагодетелстваме. Предложиха ми политически чадър и да ме облагат с по-ниски данъци. В замяна на това трябна да плащам на комисията по хазарта, длъжностни лица в НАП, прокуратура и министър Горанов всеки месец сумата от ..., която те ще си делят. Заявиха ми, че всичко това е съгласувано с премиера Борисов и всякакви опити за гласност на случая ми ще доведе до активизиране на държавния апарат и до икономическото ми смазване и дори физическо. Поисках среща с Бойко Борисов, но ми беше отказано. Започнах да им плащам.
pomiqrat написа:Аз съм Васил Божков. Преди пет години минисгърът на финансиге и шефът на комисията по хазарта се срещнаха с мен. Дадоха ми възможност да избирам: да ми отнемат лицензите за всички хазартни дейности или и двете страни да се облагодетелстваме. Предложиха ми политически чадър и да ме облагат с по-ниски данъци. В замяна на това трябна да плащам на комисията по хазарта, длъжностни лица в НАП, прокуратура и министър Горанов всеки месец сумата от ..., която те ще си делят. Заявиха ми, че всичко това е съгласувано с премиера Борисов и всякакви опити за гласност на случая ми ще доведе до активизиране на държавния апарат и до икономическото ми смазване и дори физическо. Поисках среща с Бойко Борисов, но ми беше отказано. Започнах да им плащам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта