Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот ivan56 » 02 фев 2020 11:44

Инвестиция от скромните 300К долара в ОАЕ, и ще го върнат на п..кин ден.
Пък и с контактите си може да се разберат с шейха и за някоя по-голяма инвестиция в страната.
Левски вече имал арабски собственици според мълвата :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 фев 2020 11:49

redhooligan написа:Силно се съмнявам Божков да влезе в затвора. Друг е въпроса, защо е позволено едини да плащат един данък, а други съвсем различен. В една нормална държава с работеща съдебна система, тези хора вече да са в затвора, а парите с които са ощетили държавата да са върнати чрез отнемане на имущество.

Тази вратичка е съвсем легална и е приета по думите на някои след "недоглеждане" на великото правителство на герб преди няколко години. Та въпросът, който стои е защо тези гласували закон, който позволява ощетяването на държавата под формата на пропуснати ползи в рамките на милиони, не са в затвора.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 фев 2020 11:53

Другарката Менда се изцепила, че 1 милиард лева са играни само за Национална лотария през 2018 г. Ако търкащите билетчета са 1 милион, то те са дали по 1000 лв. годишно. :roll: Тя обаче не казва колко пари са им върнали под формата на малки печалби. Всеки играч си има някакъв фонд и превърта парите в него докато го изчерпи. Тези папуняци да се съсредоточат в дейността на Държавното спорттото, където изплащат само 30-35 процента печалби (другите 15-20 процента отиват за джакпота). Джакпотаът е най-големият грабеж на хорицата. Държавното тото не обявява в сайта си постъпленията за всеки тираж. Като гледам броя печалби, на тираж не стигат 1 милион постъпления всички игри заедно, респективно 100 милиона на година. Божков ли е виновен за некадърното управление на Тотото. 10 ПЪТИ разлика. Ако бъркам, поправете ме.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 фев 2020 11:58

По времето на Тонев някой спечели 6.5 млн. и не си потърси печалбата. Преди две седмици някой от Разград (конспирация) спечели 6.5 млн. и още не ги е потърсил.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 фев 2020 12:04

Не бъркайте търговското и наказателното право. За това Черепа е прав.
Разбира се, глупост е да твърдиш, че са взаимноизключващи се. Има ли престъпление, прокуратурата е на ход.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 02 фев 2020 12:33

bubka написа:
redhooligan написа:Силно се съмнявам Божков да влезе в затвора. Друг е въпроса, защо е позволено едини да плащат един данък, а други съвсем различен. В една нормална държава с работеща съдебна система, тези хора вече да са в затвора, а парите с които са ощетили държавата да са върнати чрез отнемане на имущество.

Тази вратичка е съвсем легална и е приета по думите на някои след "недоглеждане" на великото правителство на герб преди няколко години. Та въпросът, който стои е защо тези гласували закон, който позволява ощетяването на държавата под формата на пропуснати ползи в рамките на милиони, не са в затвора.

Всички трябва да подлежат на наказателна отговорност. Няма депутат,няма прокурор и т.н. Как така вички депутати в съвкупност са пропуснали тази малка подробност с тази вратичка? Всеки обслужва интересите на други и накрая всички хапват доволно от баницата. Далеч съм от мисълта,че само Божков е виновен. Всички са виновни, а най-виновни са ония нехранимайковци в парламента!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 фев 2020 12:41

Аз съм Васил Божков. Преди пет години минисгърът на финансиге и шефът на комисията по хазарта се срещнаха с мен. Дадоха ми възможност да избирам: да ми отнемат лицензите за всички хазартни дейности или и двете страни да се облагодетелстваме. Предложиха ми политически чадър и да ме облагат с по-ниски данъци. В замяна на това трябна да плащам на комисията по хазарта, длъжностни лица в НАП, прокуратура и министър Горанов всеки месец сумата от ..., която те ще си делят. Заявиха ми, че всичко това е съгласувано с премиера Борисов и всякакви опити за гласност на случая ми ще доведе до активизиране на държавния апарат и до икономическото ми смазване и дори физическо. Поисках среща с Бойко Борисов, но ми беше отказано. Започнах да им плащам.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 02 фев 2020 13:12

pomiqrat написа:Аз съм Васил Божков. Преди пет години минисгърът на финансиге и шефът на комисията по хазарта се срещнаха с мен. Дадоха ми възможност да избирам: да ми отнемат лицензите за всички хазартни дейности или и двете страни да се облагодетелстваме. Предложиха ми политически чадър и да ме облагат с по-ниски данъци. В замяна на това трябна да плащам на комисията по хазарта, длъжностни лица в НАП, прокуратура и министър Горанов всеки месец сумата от ..., която те ще си делят. Заявиха ми, че всичко това е съгласувано с премиера Борисов и всякакви опити за гласност на случая ми ще доведе до активизиране на държавния апарат и до икономическото ми смазване и дори физическо. Поисках среща с Бойко Борисов, но ми беше отказано. Започнах да им плащам.

:) :) :)
Г-н Божков може ли и на мен да ми давате парички. Аз не искам по 10 хиляди , може само по 1000 на ден, няма да възразявам много. Даже ще пиша само хуабви неща за вас в интернет пространството!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 02 фев 2020 13:13

според БНР и г.попов бил задържан в ОАЕ...шефчето на хартия на подуенци...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2020 13:17

pomiqrat написа:Аз съм Васил Божков. Преди пет години минисгърът на финансиге и шефът на комисията по хазарта се срещнаха с мен. Дадоха ми възможност да избирам: да ми отнемат лицензите за всички хазартни дейности или и двете страни да се облагодетелстваме. Предложиха ми политически чадър и да ме облагат с по-ниски данъци. В замяна на това трябна да плащам на комисията по хазарта, длъжностни лица в НАП, прокуратура и министър Горанов всеки месец сумата от ..., която те ще си делят. Заявиха ми, че всичко това е съгласувано с премиера Борисов и всякакви опити за гласност на случая ми ще доведе до активизиране на държавния апарат и до икономическото ми смазване и дори физическо. Поисках среща с Бойко Борисов, но ми беше отказано. Започнах да им плащам.

Господин Божков,пожелавам Ви късмет и успех в личен и професионален план :!: :idea:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”