Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот W84me » 01 фев 2020 18:52

ros написа:
W84me написа:Абе досега не трябваше ли да има и друга новина освен "Хванахме го!" ?

Ти очакваш нещо друго ли? И да са го "изпуснали" едва ли ще се върне и едва ли ще продължи да прави срещи с феновете

Е за Арабаджиеви имаше снимки, видео...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 фев 2020 18:59

W84me написа:
ros написа:
W84me написа:Абе досега не трябваше ли да има и друга новина освен "Хванахме го!" ?

Ти очакваш нещо друго ли? И да са го "изпуснали" едва ли ще се върне и едва ли ще продължи да прави срещи с феновете

Няколко неща ... явно се съмняваш или по-скоро се надяваш да не е вярно вероятно. Но ми се струва, че трябва да ви е пределно ясно, че и да е фейк цялата тази история със залавянето, Божков няма да се върне! А за снимките и видеото - не забравяй, че все пак ОАЕ не е Испания - не се надявай на преки доказателства ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 01 фев 2020 19:29

Teo написа:
goshopileto написа:Преди години изгониха Чорни и се тръбеше, че го издирват Европол, Интерпол, а Томислав всяка седмица си говореше с него по телефона в ефир.

Вече излезе информация, че точно чрез сутрешния блок по нова тв вчера е бил засечен в ОАЕ и дефактно вечерта е бил заловен като нашата и тяхната власт са работили в екип.

Докато го слушах си мислех, че няма как по телефона да не го засекат. Нещата са мноооого дълбоки! Кой знае какви игрички се играят , а ние само зяпаме сеир и ни правят на маймуни.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 01 фев 2020 19:34

Nilim написа:
Teo написа:Живота на Божков приключи. Мисля, че се е наживял хубаво през всичките тези години, видял е всичко от живота, ама колелото на живота се върти.... :lol: :lol: :lol:
Браво на Гешев! Голям удар направи!

Първо, Божков още не е прибран за постоянно. Тоест не е изключено скоро да продължи да се наслаждава на благинките, достъпни с неговите финансови възможности.
Второ, Гешев все още нищо не е свършил. Работата на прокурора се обявява за добре свършена едва когато успее да изгради добро обвинение и да спечели чрез него съответната осъдителна присъда.

Ако Гешев не успее да го осъди, България такава неустойка ще плати в Страсбург, че в следващите 50 години няма да има пари за пенсии.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 фев 2020 19:42

ros написа:
W84me написа:
ros написа:

Няколко неща ... явно се съмняваш или по-скоро се надяваш да не е вярно вероятно. Но ми се струва, че трябва да ви е пределно ясно, че и да е фейк цялата тази история със залавянето, Божков няма да се върне! А за снимките и видеото - не забравяй, че все пак ОАЕ не е Испания - не се надявай на преки доказателства ;)

ОАЕ е Дубай, като нищо щеше да излезе любителско видео :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2020 19:47

hydetoshi написа:
Teo написа:
goshopileto написа:Преди години изгониха Чорни и се тръбеше, че го издирват Европол, Интерпол, а Томислав всяка седмица си говореше с него по телефона в ефир.

Вече излезе информация, че точно чрез сутрешния блок по нова тв вчера е бил засечен в ОАЕ и дефактно вечерта е бил заловен като нашата и тяхната власт са работили в екип.

Докато го слушах си мислех, че няма как по телефона да не го засекат. Нещата са мноооого дълбоки! Кой знае какви игрички се играят , а ние само зяпаме сеир и ни правят на маймуни.

В този глобален свят на свръх технологии няма как да си живее спокойно където и да е било.
Някъде четох днес за екстрадацията на ОАЕ, където се казва, че за всяка държава процедират по различен начин, но тъй като сътрудничеството България - ОАЕ е в много добри отношения, може и да стане много бързо прибирането на Божков. Но няма да стане за седмица, две... поне месец минимум.

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 01 фев 2020 19:58

hydetoshi написа:
Nilim написа:
Teo написа:Живота на Божков приключи. Мисля, че се е наживял хубаво през всичките тези години, видял е всичко от живота, ама колелото на живота се върти.... :lol: :lol: :lol:

Първо, Божков още не е прибран за постоянно. Тоест не е изключено скоро да продължи да се наслаждава на благинките, достъпни с неговите финансови възможности.
Второ, Гешев все още нищо не е свършил. Работата на прокурора се обявява за добре свършена едва когато успее да изгради добро обвинение и да спечели чрез него съответната осъдителна присъда.

Ако Гешев не успее да го осъди, България такава неустойка ще плати в Страсбург, че в следващите 50 години няма да има пари за пенсии.

Ако не го осъдят за неплатени данъци ще е ебати и съдебната система у нас...не, че не е за еване.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2020 20:00

goshopileto написа:
hydetoshi написа:
Nilim написа:

Ако не го осъдят за неплатени данъци ще е ебати и съдебната система у нас...не, че не е за еване.

Кашчей, ако го приберат в което се съмнявам доста и го изправят пред съда, ще видиш как Цеката дето каза, че данъците са му най-малкия проблем. Как изведнъж 100 жени ще кажат, че ги е изнасилил, типично за к***** да приберат некой лев и те от големата торба :lol: :lol: :lol:

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 01 фев 2020 20:21

Teo написа:
goshopileto написа:
hydetoshi написа:
Nilim написа:

Кашчей, ако го приберат в което се съмнявам доста и го изправят пред съда, ще видиш как Цеката дето каза, че данъците са му най-малкия проблем. Как изведнъж 100 жени ще кажат, че ги е изнасилил, типично за к***** да приберат некой лев и те от големата торба :lol: :lol: :lol:

Тео, познавам Цветомир и мога да твърдя, че не говори никога на едро, само за да каже нещо.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2020 20:27

Като го познаваш, човекът досега каквото каза, всичко излезе истина. За момента са само 3 жени, но си мисля, че ше станат по х33. :lol:

Върни се в “ЦСКА”