@ Що си мисля, че ще си плати дебело да го пуснат под гаранция и ще отиде на некой забутан остров на края на света

Гешката най-добре да хваща самолета и лично да го доведе на каиша в България, така ше е 100% сигурно!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Очаквам новини от ОАЕ за свети Василий Черепо Изнасилвача![]()
![]()
@ Що си мисля, че ще си плати дебело да го пуснат под гаранция и ще отиде на некой забутан остров на края на света
Гешката най-добре да хваща самолета и лично да го доведе на каиша в България, така ше е 100% сигурно!![]()
ros написа:Teo написа:Очаквам новини от ОАЕ за свети Василий Черепо Изнасилвача![]()
![]()
Гешката най-добре да хваща самолета и лично да го доведе на каиша в България, така ше е 100% сигурно!![]()
Те тези там с пари не можеш да ги впечатлиш![]()
![]()
Пък и да се казваш Божков.
В Австрия е задържан един от издирваните по разследването за хазарта. На летището във Виена е арестуван Борис Бекяров, за когото има европейска заповед за арест.
Teo написа:В Австрия е задържан един от издирваните по разследването за хазарта. На летището във Виена е арестуван Борис Бекяров, за когото има европейска заповед за арест.
Busato написа:https://petel.bg/Grigor-Lilov--Oligarhat-Vasil-Bozhkov--Koy-e-i-zashho-izgarmya-__349810?fbclid=IwAR3IqHWEtRlQJ012G6A3TBb8wD9Ah56Ps4aVHImNvtCgtRQwW4RM0MXb
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Teo написа:Очаквам новини от ОАЕ за свети Василий Черепо Изнасилвача![]()
![]()
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Не може да се отрече, че до момента действията на държавата са в стил "блицгриг". Явно доста им е напечена ситуацията.
Mitata написа:ivo55 написа:Не може да се отрече, че до момента действията на държавата са в стил "блицгриг". Явно доста им е напечена ситуацията.
Прокуратурата се изложи, забави се с ареста. Запознах се с интервюто с Цветомир Найденов от декември, с други материали. Черепа трябва да е пълен глупак да не си бие камшика.
За мен остава отворен въпроса защо е избрал ОАЕ. Да не се окаже, че по-рано си е купил техен паспорт за всеки случай?
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 2 госта