Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот damyanov1963 » 31 яну 2020 22:44

ivo55 написа:Мани майтапа, ама той да гледа да не е нарушил някой закон на арабите. :!:
Директно влиза имама и разпуска гражданския съд с думите "Ние ще се погрижим".

:lol: Навремето имаше един виц - Отишъл Бай Тошо на посещение в Турция. Тогава президент им беше май - не съм сигурен де - Бюлент Еджевит. Та след официалната вечеря, излезли едни ханъми само по едни прозрачни воали, че като разкършили едни снаги...
А Бай Тошо ги зяпнал с отворена уста и турчина го попитал - как е Тошка, изпразни ли се?
Ухааа, отвърнал нашия, а оня плеснал три пъти с ръце, след което влезнал един огромен пехливанин и турчина му рекъл, като посочил Бай Тошо - Али, да се напълни!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 31 яну 2020 22:50

miro_rz написа:Кой щат на САЩ ще ни направят!
Евала Бойко, евала Тръмп :lol:

[offtopic]Някакъв камион с кокаин е заловен в София, да не е бил на Черепа?[/offtopic]

А не вярвам. Това е лекарството против корона вируса който върлува сега!

[offtopic]Изображение[/offtopic]
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 яну 2020 23:06

[offtopic]Абе Пичове, не че нещо, ама темата за ВБ ви дойде,като мехлем за раната, че един гол не можахте да вкарате на тия контроли. Мани друго, ами стигнахте и до края на далечния изток, още една крачка и сте в Папуа Нова Гвинея...[/offtopic]
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 31 яну 2020 23:16

damyanov1963 написа:[offtopic]Абе Пичове, не че нещо, ама темата за ВБ ви дойде,като мехлем за раната, че един гол не можахте да вкарате на тия контроли. Мани друго, ами стигнахте и до края на далечния изток, още една крачка и сте в Папуа Нова Гвинея...[/offtopic]

[offtopic]Ние откъдето се връщаме, вие натам отивате. ;)[/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 яну 2020 23:19

Преди малко се сетих за нещо... Беше 7ми март 2003, с едни колеги от университета се бяхме събрали в едно кръчме до Зимния дворец и изведнъж полицейски коли, жандармерия... разгониха ни, защото... застреляли Илия Павлов. Тогава най-влиятелния бос бе направен на решето. Две години по-късно нещо подобно - Георги Илиев отиде в небитието. Сега - кажи речи и Васил Божков върви натам (за психолог може и да не остане време). Та чувството е като за нещо, което обръща сериозно новинарското битие и ежедневието. Кквото и да се случи с Левски - ставаме свидетели на част от сериозната история
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 яну 2020 23:41

skabrin написа:
damyanov1963 написа:[offtopic]Абе Пичове, не че нещо, ама темата за ВБ ви дойде,като мехлем за раната, че един гол не можахте да вкарате на тия контроли. Мани друго, ами стигнахте и до края на далечния изток, още една крачка и сте в Папуа Нова Гвинея...[/offtopic]

[offtopic]Колега, май е обратното, Вие вървите там откъдето ние се връщаме ;)
Обаче да Ви се подиграваме точно сега е като пир по време на чума.
Абе да изкараме и това дерби, пък после...
Квото Господ реши.
Незнам на колко години си, но май не си имал щастието да бъдеш с още 70 000 души на този мач. Е, аз го имах и това ще ми остане![/offtopic]
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 яну 2020 23:47

skabrin написа:[offtopic]Ние откъдето се връщаме, вие натам отивате. ;)[/offtopic]

[offtopic]Глей ся, пичага...понеже си умен и схватлив да ти кажа: нито вие отнякъде се връщате, нито ние някъде отиваме! Просто всичко отдавна е приключило. Спортът в БГ е мъртъв. Футболът ни е на ниво 50-те на миналия век. Левски ще оцелее, но кому е нужна подобна простотия...[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 31 яну 2020 23:50

damyanov1963 написа:
skabrin написа:

[offtopic]Колега, май е обратното, Вие вървите там откъдето ние се връщаме ;)
Обаче да Ви се подиграваме точно сега е като пир по време на чума.
Абе да изкараме и това дерби, пък после...
Квото Господ реши.
Незнам на колко години си, но май не си имал щастието да бъдеш с още 70 000 души на този мач. Е, аз го имах и това ще ми остане![/offtopic]
[offtopic]Една идея съм по-млад (1972), ама и аз помня времената, когато заедно гледахме мача. А поговорката беше намигване по темата.[/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 31 яну 2020 23:53

sin4ec написа:
skabrin написа:[offtopic]Ние откъдето се връщаме, вие натам отивате. ;)[/offtopic]

[offtopic]Глей ся, пичага...понеже си умен и схватлив да ти кажа: нито вие отнякъде се връщате, нито ние някъде отиваме! Просто всичко отдавна е приключило. Спортът в БГ е мъртъв. Футболът ни е на ниво 50-те на миналия век. Левски ще оцелее, но кому е нужна подобна простотия...[/offtopic]
[offtopic]Помни битката за Сталинград! ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2020 00:05

skabrin написа:[offtopic]Помни битката за Сталинград! ;)[/offtopic]

[offtopic]Естествено, че помня! Легендарната 62-ра на Чуйков. И тук я споменавах, но....
Тогава са се били до смърт за нещо. За Родина, деца, семейство, идея. Аз за какво да се бия-за пФК ЛЕВСКИ, дето има замесени куп политически интереси? И с кого да се бия-с ушев? Е, стига толкоз...[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”