Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 31 яну 2020 22:05

ralka_levskarka написа:Аз мисля, че ако Божков е искал - нямаше да го намерят. Май някои го вземат за голям глупак, а всъщност с тъпота няма как да изкараш толкова време в тая държава ;) И да, как се сетиха чак сега да му повдигнат обвинение, само щото бай х*й казал нещо - не е ясно :roll: Утре мога да кажа, че и мен е изнасилил. Вярно ли е?

На Божков такъв му го онодиха, че не знае на кои е. Няма как да е предполагал цялата чутовност на това, което му се случва. Той и заради такъв изглеждаше някакъв неебателен, когато разправяше някакви измислици-премислици. Ама сега... дано е говорил с братя Галеви. Това не е цацаратурата, а гешефтурата. Ако някой се е питал кво пък толкова мрънкаха срещу него, вече си е отговорил.

Абе, тука няколко човека разправяха как след Нова година в "Левски" нещо ще се случва. Дали са налучкали просто?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 яну 2020 22:06

ralka_levskarka написа:Аз мисля, че ако Божков е искал - нямаше да го намерят. Май някои го вземат за голям глупак, а всъщност с тъпота няма как да изкараш толкова време в тая държава ;) И да, как се сетиха чак сега да му повдигнат обвинение, само щото бай х*й казал нещо - не е ясно :roll: Утре мога да кажа, че и мен е изнасилил. Вярно ли е?

Няма батко, няма татко, като държавната машина е впрегната срещу теб, който и да си. Впрочем не знам защо го величаете толкова Божков. Хитър и лукав, но не и силов играч, преживял 90-те благодарение на точно тези качества и чадъри, естествено. Шантаджия и досносник, известен в миналото, като Васко Зара, назначен за лице на присвоени бизнеси, като много други, дето вече не са сред живите. Вярно, че е умен и е надградил неимоверно. В най-добрия случай за него ще "подари" бизнеси за стоици милиони където трябва и ще заживее в Сърбия или ЮАР и до там. Сготвиха го. Всеки един олигарх могат да го сготвят така, ако решат, което е жалко, защото може да се прави и с добра цел, щото така или иначе си го заслужават. ГГ и той навремето се раздели с много бизнеси, за да продължи да си цъка. Даже ако решат и Бойко могат да сготвят. И предполагам, че и това ще стане, ама като поостарее, ако не е умен да се оттегли от публичното пространство, ама предвид какъв грандоман е...
В идното десетилетие, когато се споминат Борисов, Доган и онзи вечния 90 годишен Любен Гоцев ще има бая разместване сред олигарсите... :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 яну 2020 22:09

metodito написа:
Абе, тука няколко човека разправяха как след Нова година в "Левски" нещо ще се случва. Дали са налучкали просто?

Това е точна след последния ни мач , миналата година !

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 яну 2020 22:11

metodito написа:

На Божков такъв му го онодиха, че не знае на кои е. Няма как да е предполагал цялата чутовност на това, което му се случва. Той и заради такъв изглеждаше някакъв неебателен, когато разправяше някакви измислици-премислици. Ама сега... дано е говорил с братя Галеви. Това не е цацаратурата, а гешефтурата. Ако някой се е питал кво пък толкова мрънкаха срещу него, вече си е отговорил.

Не мисля. Аз и mikata постваме инфо от групата/страницата Синя приказка. Като цяло доста хора им се смеят, ама от септември месец някъде реших да им следя писаниците. Общо взето всичко излиза вярно дотук. Не го знам тоя какъв е и кой е дето пуска информацията, ама няма да е някой случаен. Иначе не виждам как 10 минути след мача с Локо Пловдив ще напише "тоя мач е нищо в сравнение с това, което ни очаква" и да е вярно. Когато Грънчаров написа, че Ахмедов бил наш минути след това от приказката написаха, че няма нищо вярно. За холандеца първо тръгна от тоя същия и чак след това излезе по медиите. За мен това не е налучкване.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 31 яну 2020 22:12

jungle написа:Напоследък ми се върти в главата едно име : Petr Kellner!!! Купи Теленор, купи бТВ...... защо не да вложи и във футболен отбор ...
Говори се, че бил много отмъстителен, а както се знае не му дадоха да купи Нова ТВ, а за бТв нямяше как да го спрат, защото не зависи от българската комисия за защита на конкуренцията /КЗК/....та може да му хрумне нещо подобно...
По принцип е фен на футбола... https://www.thesun.co.uk/sport/football/7581059/who-petr-kellner-takeover-chelsea-roman-abramovich/

Това не е лоша идея ;)
Но не се знае какво мисли по въпроса Булгарбаши, в чиито ръце сме заложници.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2020 22:13

Мисля си, че ако "Левски" беше първи в момента с 6-7 точки пред Лудогорец, на мач ходеха по десетина и нагоре хиляди, а той присъстваше на всеки мач, в думите му щяха да се вслушат много хора и щеше да е различно. Иначе, ако се прави нещо, да се намери да се комуникира по някакъв начин на повече хора. И да не е от днес за утре.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 яну 2020 22:14

Някаква игра има тука. Прави се селекция това,че г-н Божков ще го преебат се говори от 3-4 месеца. Павел Колев и другите от ръководството първи да са избягали,явно и този Ганев е Турция и нещо ги успива :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2020 22:16

ralka_levskarka написа:
metodito написа:

Не мисля. Аз и mikata постваме инфо от групата/страницата Синя приказка. Като цяло доста хора им се смеят, ама от септември месец някъде реших да им следя писаниците. Общо взето всичко излиза вярно дотук. Не го знам тоя какъв е и кой е дето пуска информацията, ама няма да е някой случаен. Иначе не виждам как 10 минути след мача с Локо Пловдив ще напише "тоя мач е нищо в сравнение с това, което ни очаква" и да е вярно. Когато Грънчаров написа, че Ахмедов бил наш минути след това от приказката написаха, че няма нищо вярно. За холандеца първо тръгна от тоя същия и чак след това излезе по медиите. За мен това не е налучкване.

Аз знам кой се крие зад този акаунт!
[offtopic]Изображение :lol:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 31 яну 2020 22:18

Ако Божков го екстрадират, го пишете бегАл. Ще си седи в ареста до откат като виждаме как Специализирания съд и прокуратура са като дупе и гащи, каквато беше също и целта на създаването на тоя съд.
А нас май наистина ни очаква поредния спуснат. Тоя път не собственик, а спонсор или поредица/ групичка от спонсори с черешката на тортата " фенове собственици на акции".
Фалит на клуба не вярвам да допуснат, поне не и в тая взривоопасна обстановка......

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 яну 2020 22:18

Мето , това беше добро , признах те :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”