Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот ivo55 » 31 яну 2020 21:32

Като цяло, ако не сте наивници, в ОАЕ може да го проследят само американските служби, предвид, че телефонията, която ползваше, гаранция е била чрез прехвърляне през няколко отделни държави. Отделно всички са наясно чий васал е ОАЕ.
Все повече се убеждавам, че случващото се е американска операция! Бойко никога не би тръгнал сам срещу Черепа, то е ясно, а още по ясно е, че това в комисията по хазарт няма как да се случи без Бойко да си получава бойковото.
Много ми е интересно какво е сглупил Черепа та хамериканците са го погнали.
Представям си сценката как Боко е извикан на крака в посолството на етаж минус ...надесет. И как някакъв чиновник на средно ниво - например началник отдел в регионалната централа на ЦРУ в някоя друга европейска столица го е погледнал с отегчен поглед и му е казал "Къв е тоя шебек? Сядай бе, шебек. Не ме прекъсвай, бе, шебек. До утре да е станало, шебек, записа ли какво трябва, шебек". :lol:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 31 яну 2020 21:32

Имам и друга версия - Дучето е пропял :mrgreen:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 31 яну 2020 21:37

Между другото, имам и обединен вариант - Напълно е достатъчно посланикът на САЩ в Молдова да е написал в месечния си доклад, че един много дебел човек с български паспорт, дава в чували много пари на едни местни политици от проруска партия, за да оставят шефа му да прави някакви безобразия в хазарта, каквито вече си прави в България. Деректно е влязъл в задачите за България за следващия месец с кратка резолюция на развален български от Херо Мустафа към местните оперативни работници: "Сицку да му се земи и за дълго да не види светлина". :)

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 31 яну 2020 21:39

ivo55 написа:Като цяло, ако не сте наивници, в ОАЕ може да го проследят само американските служби, предвид, че телефонията, която ползваше, гаранция е била чрез прехвърляне през няколко отделни държави. Отделно всички са наясно чий васал е ОАЕ.
Все повече се убеждавам, че случващото се е американска операция! Бойко никога не би тръгнал сам срещу Черепа, то е ясно, а още по ясно е, че това в комисията по хазарт няма как да се случи без Бойко да си получава бойковото.
Представям си сценката как Боко е извикан на крака в посолството на етаж минус ...надесет. И как някакъв чиновник на средно ниво - например началник отдел в регионалната централа на ЦРУ в някоя друга европейска столица го е погледнал с отегчен поглед и му е казал "Къв е тоя шебек? Сядай бе, шебек. Не ме прекъсвай, бе, шебек. До утре да е станало, шебек, записа ли какво трябва, шебек". :lol:

И аз си мисля,че е Американска работа. Може някоя тяхна лотарийка да иска да се набута в България и Божков ще им е конкуренция. Според мен това е най-логичното.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 31 яну 2020 21:41

Не им трябва така да работят. Това дето се прави е за назидание заради някаква простъпка.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 яну 2020 21:42

ivo55 написа:Като цяло, ако не сте наивници, в ОАЕ може да го проследят само американските служби, предвид, че телефонията, която ползваше, гаранция е била чрез прехвърляне през няколко отделни държави. Отделно всички са наясно чий васал е ОАЕ.

Възможно е да си прав. Но възниква въпросът толкова ли е наивен Божков сам да се навре в ръцете на американците като заминава в ОАЕ. Можеше да отиде някъде, където американците не разполагат с подобни възможности.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 31 яну 2020 21:43

А ми това, че те го гонят, не е задължително да го знае и да са му звъннали и да му кажат "Броим до 100".

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 яну 2020 21:47

Бързо стопляте. Написах ви, че всички са недосегаеми, докато САЩ не решат обратното. На 23.01 Гешев имаше среща с юридическия съветник на американското посолството. В края на октомври с Цацаров ходиха в САЩ на среща с междунаподтия отдел на ФБР.
А и някаква делегация идва в началото на годината.
Последна промяна от pomiqrat на 31 яну 2020 21:58, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 яну 2020 21:57

ivo55 написа:А ми това, че те го гонят, не е задължително да го знае и да са му звъннали и да му кажат "Броим до 100".

Така е, но е логично да предположи, че американците ще се включат в издирването му.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 яну 2020 21:58

Кой щат на САЩ ще ни направят!
Евала Бойко, евала Тръмп :lol:

[offtopic]Някакъв камион с кокаин е заловен в София, да не е бил на Черепа?[/offtopic]
Последна промяна от miro_rz на 31 яну 2020 21:59, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”