Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот Groucho » 30 яну 2020 13:31

sapio0o написа:Победи над двамата, когато е на върха и загуби по-рано в турнирите, за да ги избягва, когато не е на висота.

Това не е сериозно, човек. Дай пример за турнири, на които е паднал, за да избегне Надал или Федерер.

MuFc1878 написа:Все повече фенове на Рафа казват, че биха подкрепяли Тийм. Странно....и аз съм на това мнение :oops: :P Него искам да видя първи с Мускетарската!

Ае, не е много странно :lol: Тримата се борят за това, кой ще е Коза, така че е нормално много от феновете на Надал да не искат Джокович да печели.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 30 яну 2020 13:45

MuFc1878 написа:Все повече фенове на Рафа казват, че биха подкрепяли Тийм. Странно....и аз съм на това мнение :oops: :P Него искам да видя първи с Мускетарската!

Ще го видим с мускетарската.. някога, много му приляга тази най- тежка настилка. Учи се от Императора! Има прилика между Тийм и Надал, но все още не мога да я определя. Колкото до Джокович, имам някакво чувство, че него го гони нещо като комплекс за фенската любов, да има повече от двамата, че да е коза и т.н.
Е, това беше. Дедо си падна както се очакваше. По- интересен ми е другия полуфинал. Успех на Тийм когото наричат Доминатора.
Groucho написа:Ае, не е много странно :lol: Тримата се борят за това, кой ще е Коза, така че е нормално много от феновете на Надал да не искат Джокович да печели.

Ти да не му пожелаваш на Джоко Гароса? Е, не му го мисли така. :cry:
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 яну 2020 13:55

Esi написа:Е, не му го мисли така. :cry:

Toва не се разбира, но, да, пожелавам на Джоко да вземе "Гароса", ако вземе този АО.
Но пожеланията за "Гароса" са безсмислени, зашото така или иначе Надал ще го вземе.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 30 яну 2020 14:28

Groucho написа:
Esi написа:Е, не му го мисли така. :cry:

Toва не се разбира, но, да, пожелавам на Джоко да вземе "Гароса", ако вземе този АО.

Изображение
Споко, само шега беше за проклятието на мускетарската. Джокович с години я преследва, 2016 разби "проклятието" за АО + Гароса, но след като най- после я спечели, направи кошмарни сезон и половина. Това да видиш докъде стигат фенските пристрастия в тениса. Наистина само се пошегувах, честно.
Различни са обстоятелствата и кой е по и най е без значение. Тримата са големи и това ще остане завинаги!
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 яну 2020 15:05

Esi написа:Споко, само шега беше за проклятието на мускетарската. Джокович с години я преследва, 2016 разби "проклятието" за АО + Гароса, но след като най- после я спечели, направи кошмарни сезон и половина. Това да видиш докъде стигат фенските пристрастия в тениса. Наистина само се пошегувах, честно.
Различни са обстоятелствата и кой е по и най е без значение. Тримата са големи и това ще остане завинаги!

Значи въобще не съм разбрал какво имаш предвид. Проклятие на Гароса :roll: По-скоро Джоко го е стигнало някакво проклятие на тоя Гуру, който по едно време се въртеше около него.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 30 яну 2020 16:50

Че той гуруто и при най- големите му успехи си е бил покрай него, но е казал тогава "Щом достигна своя пик Ролан Гарос, всичко се срути". И после е сравнил Гароса с осемхилядник от Хималаите. ;)
Изображение

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 31 яну 2020 12:36

Тийм и Зверев правят добър мач. Все пак Австриеца след като загуби първия сет се стегна и май ще обърне мача в своя полза.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 яну 2020 14:29

Победа за Тимбата! Дано има сили и игра за поне сет или два срещу Роботикс :roll:

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 31 яну 2020 14:39

Браво на Доми! Добър мач с отличен тенис и от двамата, но по- умно, по- правилно като тактика след първия сет игра Доминик. Финалната точка беше супер. Красота! Сега да почива, щото сърбина има ден повече. Не че ще му вземе тенекето, де. От самото начало си беше измислено :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 31 яну 2020 14:50

Посредствен мач от страна на двамата. Доста наивни грешки.

Върни се в “Тенис”