Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот Pichichi » 31 яну 2020 09:18

Яник Ферейра Караско!

:o

Баси трансфера, идва под наем до края на шампионата! Вече бил в Мадрид и се очаква днес до края на деня
да мине прегледи. 17 гола в 26 мача в китайската лига. За Атлети има 23 гола и 17 асистенции за 2г. и половина
в предишния си престой. Не е централен нападател така че Мората остава единствената 9-ка докато Коща е
контузен. Но е офанзивен играч който може да помогне вкарването на голове.
Дано има ефект този трансфер. Караско може да е полезен, в момента Анхелито се явява играча ни в най-добра
форма и донесе последните победи на отбора а като цяло за мен Караско е по-добър футболист от Анхелито!
Да видим как му се е отразил престоя в Китай но от клуба вярват че е много мотивиран да играе за Атлети.

Ситуацията с Кавани се оказва селедната. макар че се смяташе че ПСЖ искат много пари то не било така
според медиите от днес. Двата клуба се били разбрали м/у 10 и 15 млн. Е тук обаче братът на играча
и негов друг агент са поискали като комисионна същата сума договорена м/у клубовете т.е. едва ли не все едно
играча идва като свободен агент което щеше да е факт но след 6 м. Така реално Квани е щял да излезе
м/у 25 и 30 млн. Е за клуба като през февруари става на 33 г! :mrgreen:
Сбъркаха наще, трябваше да преговарят за Пако Алкасер вместо да си губят времето с Кавани!
Можеше да се пробват и за наем на С.Бакамбу от който Барселона се отказали в последния момент!

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2020 10:02

Трябваше на всяка цена да вземете Кавани. С Мората сте все едно без нападател. Гледам вече няколко мача на Атлетико, не знам не е във форма ли или просто си е изпял песента, но Мората е някакъв манекен. И на 33 Кавани е машина. Очакват ви тежки времена в Ла Лига и ШЛ, ако не намерите острие. Вероятно още с Реал ще се усети това
Що се отнася до Феликс, някак си не ми изглежда, като играч за Атлети - биткаджии, които влизат твърдо, за които колектива е на първо място и работят много в дефанзивен план. Малкият обича да гали топката, един изнежен такъв. По-скоро си мисля, че е играч за Реал, а не за Атлетико.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 31 яну 2020 11:20

Аз Караско си го харесвам.Добре дошъл!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 яну 2020 11:47

metodito написа:Трябваше на всяка цена да вземете Кавани. С Мората сте все едно без нападател. Гледам вече няколко мача на Атлетико, не знам не е във форма ли или просто си е изпял песента, но Мората е някакъв манекен. И на 33 Кавани е машина. Очакват ви тежки времена в Ла Лига и ШЛ, ако не намерите острие. Вероятно още с Реал ще се усети това
Що се отнася до Феликс, някак си не ми изглежда, като играч за Атлети - биткаджии, които влизат твърдо, за които колектива е на първо място и работят много в дефанзивен план. Малкият обича да гали топката, един изнежен такъв. По-скоро си мисля, че е играч за Реал, а не за Атлетико.

На всяка цена?
Не мисля, прекалено големи издънки направихме последните години с по-скъпите ни трансфери
за да изсипем едни 30 млн. Е за 33 г. футболист с огромна заплата и договор за още 3 г.
За половината т.е. 15 млн. Е е горе-долЕ :mrgreen: приемливо.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 31 яну 2020 12:24

Караско игра прилично при нас, имаше проблем с дисциплината и Чоло го разкара :roll:
Винаги ще помня гола му в Милано и радостта, която ни донесе на Меаца :oops:

Сега го връщаме по китайската Wanda връзка предполагам, със съдействието на сеньор Мендеш :?

Кавани - няма нужда да изсипваме 30 млн за 6 месеца, сезона е кажи-речи свършил за нас - трябва да влезем в топ 4 в Испания като цел, предвид че Диего е близо до връщане в игра, тези 30 млн може да ги спестим за момента...

Утре дербито с комшиите най-вероятно ще бъде загубено предвид формата, контузиите и т.н. на двата отбора, но все пак мача си е троен и Nunca dejes de creer! :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 яну 2020 13:23

Според мен ни трябваше 9-ка!
Диего е контузен и едва ли ще влезе във форма, него направо го броя за изходящ трансфер лятото.
Много зле се представя и е от контузия в контузия като не успява да влезе във форма когато е здрав.
Мисля си че трябваше да пробват за Пако или за Willian José от Р.Сосиедад. Даже на наем на евтин нападател
или тип Караско т.е. някой от Китайската лига-> Бакамбу или др.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 31 яну 2020 13:42

Pichichi написа:Според мен ни трябваше 9-ка!
Диего е контузен и едва ли ще влезе във форма, него направо го броя за изходящ трансфер лятото.
Много зле се представя и е от контузия в контузия като не успява да влезе във форма когато е здрав.
Мисля си че трябваше да пробват за Пако или за Willian José от Р.Сосиедад. Даже на наем на евтин нападател
или тип Караско т.е. някой от Китайската лига-> Бакамбу или др.

Факт!
Мората е без алтернатива и оттам формата му е много слаба, като е без конкуренция :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2020 13:57

Pichichi написа:
metodito написа:Трябваше на всяка цена да вземете Кавани. С Мората сте все едно без нападател. Гледам вече няколко мача на Атлетико, не знам не е във форма ли или просто си е изпял песента, но Мората е някакъв манекен. И на 33 Кавани е машина. Очакват ви тежки времена в Ла Лига и ШЛ, ако не намерите острие. Вероятно още с Реал ще се усети това

На всяка цена?
Не мисля, прекалено големи издънки направихме последните години с по-скъпите ни трансфери
за да изсипем едни 30 млн. Е за 33 г. футболист с огромна заплата и договор за още 3 г.

А ако с него отстраните Пул и завършите на второ място, примерно? Няма ли да си е струвало? Не знам как ти изглежда, но на мен от това, което виждам ми се струва, че Атлетико има всичко друго, освен един хищник в атака. Кавани не е единствен, де. Може да е Джеко или Кун, примерно. Между другото, последно като гледах Атлетико ми направи много добро впечатление този Фелипе. Много класа има в него.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 яну 2020 13:59

Ами трябва ни деветка но вече тренира Караско! Това е положението.

Изображение

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 31 яну 2020 15:21

Pichichi написа:
На всяка цена?

Трансферният пазар се изроди през последните 8-10 години заради някакви камилари и тем подобни. И ние от Реал водени от статуквото имаме някаква вина. Но почват да се забелязват и нотки на разум. Вече големи отбори като Барселона и Атлетико гледат да са по-умерени и да не им извиват ръцете, освен ако наистина не си струва. Доста от отборите видяха, че n умножено по К милиона не дава задължително добър резултат. Нещата вероятно в даден момент ще си дойдат що-годе на мястото, въпреки че предимно на Острова продължават да поддържат безумното темпо на пазара.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”