КОНТРОЛА: Левски (София) - Пюник (Армения) / 29.01.2020 г./ 16:30 ч

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: КОНТРОЛА: Левски (София) - Пюник (Армения) / 29.01.2020 г./ 16:30 ч

Мнениеот vvessel » 29 яну 2020 18:33

Гледах само второто, но от това което видях като за първа контрола е добре.
Мазурек обаче все така се замотава с топка в краката и му я взимат, а Мохамед почти не го видях. Ако има начин да шитнем някъде Мазурек, а да оставим Нашименто би било по-добре според мен.
Тиам доста плах ми се стори. Май ще стои повече резерва.
Дано Хубчев не реши, че Найденов може да играе ляв бек, че от там много ядове ще берем.
Само не разбрах тия Пюник дали направиха и те много смени, та последните 15-20 мин никакви ги нямаше или просто ги смачкахме с резервите :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 яну 2020 18:41

За първи път от не знам си колко години, наистина не мога да си спомня откога, разполагаме с толкова богато разнообразие от единици в халфовата линия, която няма какво да се лъжем - беше длъжница в не един и два мача през есента. Плюс двама сериозни нападачи и един много комбинативен, раздвижен и нестандартен такъв, плюс четирима прилични флангови състезатели, плюс двама вратари-национали, че и един обещаващ младок, без да броим сърбина, който ще кацне лятото. Отзад също имаме добра бройка и качество, въпреки воплите за нов ляв бек. И това е при първата контрола от зимната подготовка, дейба и мръсното гадно ръководство.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 яну 2020 18:45

vvessel написа:Гледах само второто, но от това което видях като за първа контрола е добре.
Мазурек обаче все така се замотава с топка в краката и му я взимат, а Мохамед почти не го видях. Ако има начин да шитнем някъде Мазурек, а да оставим Нашименто би било по-добре според мен.
Тиам доста плах ми се стори. Май ще стои повече резерва.
Дано Хубчев не реши, че Найденов може да играе ляв бек, че от там много ядове ще берем.
Само не разбрах тия Пюник дали направиха и те много смени, та последните 15-20 мин никакви ги нямаше или просто ги смачкахме с резервите :)

Ей го класикът-фен. Гледал-недогледал, ама само второто, и пляс - веднага с мнение за играта на тоя и оня. Че и резервите вече почнал да реди. :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 яну 2020 18:52

Няма как да се правят анализи на продукцията в първа контрола.
Опитаха се бъдат разнообразни през първото полувреме, донякъде се получи.
През 2-рото с оглед на многото смени е нормално да падне качеството... До колкото го е имало въобще де.
Хубави попадения, постараха се да не загубят мача и толкоз.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 яну 2020 20:08

[offtopic]
modor написа:Нямам ли право да мрънкам и да режа вените.

И права имаш, и отговорности. Пожелателна отговорност е да бъдеш малко от малко над нещата. Не знам към кого са насочени тези неща, които пускаш, но е глупаво. А от годините, прекарани тук съм останал с впечатлението, че не си глупав човек. Тъкмо напротив. Лично познавах човек, който почина след дузпите с Щурм. Не знам правиш ли връзка. Отделно иронията не се използва по този начин. Правиш го един път и който има да се сеща, се сеща. Така малко се получава "ма ти разбра ли колко съ интеУегентен". Ми не е интеУегентно това.[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 яну 2020 12:54

Добра игра от това, което гледах. В събота ще ги гледам изцяло и ще мога да съдя на какъв етап сме в подготовката.

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”