Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот modor » 27 яну 2020 15:55

CaMo_CuHuTe написа:
modor написа:Методи, утре ни закриват. Никой нищо не е плащал.

Извинявам се, че се намесвам в разговора между вас, но предполагам, че се шегуваш нали? Или по-скоро се надявам да е било някаква ирония...

ирония.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Fbf

Мнениеот Fbf » 27 яну 2020 16:07

Коментари много навсякъде - форуми, фейсбук, статии, кафенета, по улицата, а билетите за мача с Литекс не се купуват ?!?!?!?!?! Покажете позицията си на стадиона!
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Fbf

Мнениеот Fbf » 27 яну 2020 16:54

При такова ляляне трябваше вече да сме изкупили почти всичко. Билети има и във феншопа на Герена.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 яну 2020 16:56

Много ми е интересно, ако закона все пак не мине и оставят бизнеса на Божков, дали той ще остане в Левски. Защото до сега по никакъв начин не показа, че отбора го интересува, а чак като опря ножа до кокала взе да се среща с фенове, като това май му е първото ходене на стадиона. И ако цитирам по памет изказването му - "ще бъдем заедно докато сме си взаимно полезни", не мине ли закона, Левски вече не му трябва, или по-точно феновете му. А заедно с него си тръгва и ръководството което той е назначил. Аз не знам той да е давал гаранции , че ако му оставят лотарията той ще продължи да издържа отбора поне още 3-4 години, защото това е абсолютния минимум отбора малко да се стабилизира. Ако някой е бил на срещата и знае нещо повече да каже, но никъде по медиите не видях да поема такъв ангажимент. По-скоро каза , че мине ли закона той вече няма да издържа отбора. Не че не може, а не иска.
п.п. Само искам да бъде ясно, че по никакъв начин не подкрепям действията на ББ и подставените му лица и смятам, че колкото по-рано се махне това правителство толкова по-добре за България. Управляващите са вредни за нашата държава и нанесоха непоправими щети, които може да се окажат фатални.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 яну 2020 17:22

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m1cZqP3EA94[/youtube]
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 яну 2020 17:32

vvessel написа:Много ми е интересно, ако закона все пак не мине и оставят бизнеса на Божков, дали той ще остане в Левски. Защото до сега по никакъв начин не показа, че отбора го интересува, а чак като опря ножа до кокала взе да се среща с фенове, като това май му е първото ходене на стадиона. И ако цитирам по памет изказването му - "ще бъдем заедно докато сме си взаимно полезни", не мине ли закона, Левски вече не му трябва, или по-точно феновете му. А заедно с него си тръгва и ръководството което той е назначил. Аз не знам той да е давал гаранции , че ако му оставят лотарията той ще продължи да издържа отбора поне още 3-4 години, защото това е абсолютния минимум отбора малко да се стабилизира. Ако някой е бил на срещата и знае нещо повече да каже, но никъде по медиите не видях да поема такъв ангажимент. По-скоро каза , че мине ли закона той вече няма да издържа отбора. Не че не може, а не иска.
п.п. Само искам да бъде ясно, че по никакъв начин не подкрепям действията на ББ и подставените му лица и смятам, че колкото по-рано се махне това правителство толкова по-добре за България. Управляващите са вредни за нашата държава и нанесоха непоправими щети, които може да се окажат фатални.

Не знам дали е така, но това всичкото за мен е някаква бутафория, само не знам целта ѝ. Няколко човека вече заявиха, че това няма как да мине пред Конституционния съд и Европа. За последно вчера мисля по "Хоризонт" Огнян Герджиков каза същото: няма как да мине пред Конституционния съд. И ще повторя още нещо доста любопитно, което почти никой не споменава, освен самия Божков в интервюто си за "Свободна Европа": Нова. Той налива милиони в Нова, за да бъдат облъчвани овцете. Какво правим с Кирчо? Какво става с една телевизия, когато остане без едни милиони в бюджета си? Самият Домусчиев не изглежда притеснен, защо ли?

https://dsport.bg/prof-ognan-gerdzikov- ... ciata.html
Последна промяна от metodito на 27 яну 2020 17:44, променено общо 1 път.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 яну 2020 17:38

modor написа:
Blue_Blood84 написа:
modor написа:
Fbf написа:Коментари много навсякъде - форуми, фейсбук, статии, кафенета, по улицата, а билетите за мача с Литекс не се купуват ?!?!?!?!?! Покажете позицията си на стадиона!

Продали сме около 3000 билета.

А чорбарите 31, сега ги преброих в евентим, 22 за сектор г, другите 9 са във В и семейните в лъвчето:D:D:D:D

Днес са пуснати билетите за техните сектори.

Не е истина на какво ниво е журналистиката в България. :!:
То бива ,ама да преписваш от форум .

https://topsport.bg/levski/fenovete-na- ... tsska.html

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 27 яну 2020 17:44

gihuelo написа:
modor написа:
Blue_Blood84 написа:
modor написа:
Fbf написа:Коментари много навсякъде - форуми, фейсбук, статии, кафенета, по улицата, а билетите за мача с Литекс не се купуват ?!?!?!?!?! Покажете позицията си на стадиона!

А чорбарите 31, сега ги преброих в евентим, 22 за сектор г, другите 9 са във В и семейните в лъвчето:D:D:D:D

Аз не преписвам, преди 10 минути пак погледнах в евентим схемата на стадиона, можеш и ти да го направиш. В статията пише, че са продадени 35 билета, аз ти казвам, че са 31, лесно се броят. Нашите не мога да ги преброя, че до 3000...., просто от много време си гледам в евентим за всеки мач как върви продаването на билети. 19 в Г плюс 3 в лъвчето което се води Г и още 9 във В сектор, но това са дребнави работи за спор сега да се захаващаме.
Последна промяна от Blue_Blood84 на 27 яну 2020 17:48, променено общо 1 път.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 27 яну 2020 17:47

gihuelo написа:
modor написа:
Blue_Blood84 написа:
modor написа:

Оп извинявай, ти искаш да кажеш, че някой журналист ни е чел сега темата ли? Не е, тая статия е от по-рано днес, не е чел тука журналиста, сигурно и той ги е броил на схемата в сайта:D:D:D:D

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 27 яну 2020 17:55

И какъв смисъл има тук ние сме 3000, а те - трийсет?1? Има смисъл тука ние все още сме само 3000, другото е мобилизация за тирето.

Върни се в “Левски”