Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Geonik » 24 яну 2020 16:44

alexdb написа:
Geonik написа:
alexdb написа:Ми Божков има над 500 фирми и бизнес във всички отрасли на икономиката. ;) Националната лотария е само една ......................Както се казва Тиква дала, Тиква взела.

Е, и. Какво ще им рекламира на другите фирми. Черепа дава едни 25 милки за реклама на лотарията, само в НОВА. Другото му рекламно перо е "Левски". Още с влизането си в "Левски", НОВЕ холдинг какво заявиха? Сътрудничество до като сме си полезни. Ако няма полза, няма манги! Няма какво да рекламира, няма пари.

Ти уби рибата. Би ли ме светнал каква е връзката между реклама, рекламиране и издръжка на футболен клуб????? Газпром какво рекламират като са монополист например? Но са спонсори на един куп клубове по света. Ако е зор да си рекламира да си рекламира кривите магистрали дет строят с Кратуната :lol:

Парите за кривите му магистрали, са предварително "обложени" с данък от БашиБозуците по министерства и партийни централи. Лотарията рекламира пред леля Стринка и бай Хасан. Те трябва да се наредят с 5-те си левчета, та да закупят билетите и донесат печалбите.
А за "Газпром", не мисли. Спонсори са на отбори от страни, където имат огромен интерес. Не случайно щяха да ни стават спонсори, когато щеше да се строи "Южен поток". Да покажат, че са ангажирани с някакви социални каузи, там където имат интерес. Въртяха Батков, докато се оказа, че няма да строим тръбата и си биха шута. Тяхното спонсорство е предварително калкулирано в договорите им.
Последна промяна от Geonik на 24 яну 2020 16:46, променено общо 1 път.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 24 яну 2020 17:02

Сега е моментът да покажем какво е Левски. Или излизаме на улицата, или Левски ще бъде изгубен.
Какви бяха тези петимата при Борисов. Кой ги е упълномощил да ме представляват пред премиера. Може да съм от провинцията и да ходя най-много до 20 мача на година на Левски, но никой не ме организира и не ми казва какво да скандирам. Такива като тея петимата ли изкараха и организираха стотици хиляди хора за погребението на Гунди. Протест - ЗА ЛЕВСКИ, а не за Божков, лотарии и т.н. Нека тези откровени престъпници и изедници в парламента и МС да разберат с какво си имат работа?

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 24 яну 2020 17:32

ChuckNorris написа:Сега е моментът да покажем какво е Левски. Или излизаме на улицата, или Левски ще бъде изгубен.
Какви бяха тези петимата при Борисов. Кой ги е упълномощил да ме представляват пред премиера. Може да съм от провинцията и да ходя най-много до 20 мача на година на Левски, но никой не ме организира и не ми казва какво да скандирам. Такива като тея петимата ли изкараха и организираха стотици хиляди хора за погребението на Гунди. Протест - ЗА ЛЕВСКИ, а не за Божков, лотарии и т.н. Нека тези откровени престъпници и изедници в парламента и МС да разберат с какво си имат работа?

Не, че нещо ама да не знаеш Дългия и Степан, значи толкова и ходиш. Ако пък не знаеш, кой е баща на Дългия - значи няма какво да си говорим.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 24 яну 2020 17:38

Като ходят по 1000 човека по стадионите.. ще се прави футбол за по 1000 човека. Ще се направят аматьорски групи, ще си игрАт по махалите и те така.. колкото по-нормална започне да става страната, толкова по-малко кранчета за излишни пари ще има. И накрая ще тържествува единствено финансовата логика..

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 яну 2020 17:48

Като цяло Боико се отнесе доста иронично към тази сбирка.Като се започна със това.....Кои от вас е наи- образован....Та до това да предлагаш акциите на феновете.За съжаление и от ответната страна нямаха смислени въпроси и въобще някаква стратегия.Едни и същи изречения се повториха по няколко пъти, да не говорим за обещанието ,че няма да се стига до безредици и протести по улиците.И то повторено поне 3-4 пъти от така наречените тартори.Какви бяха тези въпроси какво щяла да прави държавата със клуба. :o Затова Боико ги усети и не им даде да мръднат въпреки ,че е далеч от този начин на комуникация.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 24 яну 2020 18:07

Sstefanov написа:
ChuckNorris написа:Сега е моментът да покажем какво е Левски. Или излизаме на улицата, или Левски ще бъде изгубен.

Не, че нещо ама да не знаеш Дългия и Степан, значи толкова и ходиш. Ако пък не знаеш, кой е баща на Дългия - значи няма какво да си говорим.

А защо пък, който и да е нормален фен трябва да знае кои са тия? И аз не знам, не искам и да знам. От 20 години гледам мачовете възможно най-далеч от всякакви фенски организации.

Kostadin_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Kostadin_Ivanov » 24 яну 2020 19:05

SANSIRO7 написа:
Sstefanov написа:

А защо пък, който и да е нормален фен трябва да знае кои са тия? И аз не знам, не искам и да знам. От 20 години гледам мачовете възможно най-далеч от всякакви фенски организации.

Не мисля, че някой от НКП ще скочи срещу Боко Тиквата. Дори според мен те предварително са знаели как трябва да премине срещата.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 яну 2020 19:09

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Levski_United
Контакти:

Мнениеот Levski_United » 24 яну 2020 19:12

Най-вероятно Божков е усетил накъде отиват настроенията спрямо него (защото това не се решава от днес за утре) и ни е взел точно по причината, че ще се вдигне огромен шум. Ако не беше собственик на Левски, на никой нямаше да му дреме, даже масата щеше да реве от радост, че му взимат бизнеса, защото видиш ли той е по-богат от тях, а нямаше да се замисли, че това създава противоконституционен прецедент, който може да влезе и в други сфери. Адриан се изказа най-адекватно, както и Илия Христов. Накрая ще падат глави на най-високо ниво, а ние може да се окажем просто косвените жертви.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 яну 2020 19:22

Трябвало акциите да са на феновете. Що за глупост е това? :lol: Само някоя тиква може да измисли такава дивотия, ох... чакай! Забравих къде са били. Те вярно при тиква ходили.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”