Толкова ли ги страхува какво говори този?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
makedonski написа:Ако си пълним стадиона, всеки мач, няма да имаме проблеми с финансирането.
Geonik написа:Fbf написа:Миналия сезон имаше 10 домакински мача на Левски с над 10 000 на трибуните...
На сезон имаме примерно 20 домакинства, по 20 лв. билет и 10 000, посещаемост, прави 4 000 000 лв. и то с ДДС-то. Това в сферата на фантазиите. Още 16 000 000 от къде, аджеба ?
WPWW написа:Както винаги Борисов залага на мутренското си нагло поведение, а Хиндлиян бърза да каже, че нкп нямало да правят бунтове, отврат![]()
Тая самонадеяна тиква се крепи на "гражданското" патологично търпение, реално той трябваше да е предупреден, че ако продължава да пречи на "Левски", ще стане персона нон грата за левскарите/не че за нормалните не е/ и бунтове ще има докато не си разкара наглата мутра.
baltimore написа:Geonik написа:Fbf написа:Миналия сезон имаше 10 домакински мача на Левски с над 10 000 на трибуните...
На сезон имаме примерно 20 домакинства, по 20 лв. билет и 10 000, посещаемост, прави 4 000 000 лв. и то с ДДС-то. Това в сферата на фантазиите. Още 16 000 000 от къде, аджеба ?
Нали се хвалите, че сте милиони сини по света. Внасяйте по 20 лева на година. Ама като ви гледам и 200хил. лева няма да съберете.
modor написа:Това е положението. Левски има нужда от нас. Ние имаме нужда от Левски. Нека всеки, който има възможност да дойде на мача с ЦСКА-София.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
„Надявах се срещата днес да ме убеди в други неща. Левски е политически заложник от поне 5-6 години. Видяхме триумвират с неясен произход, видяхме Спас Русев. Това няма как да стане без благословията на управляващите. Питах дали е случайност това, което се случва. Казаха ми, че най-вероятно е случайно. Питах дали проектозаконът на Валери Симеонов не е противоконституционен. Казаха ми, че ще бъде проверено. Крайно несериозно е да се предлага закон, без да се провери дали това няма да има последствия за държавата. Аз се обявявам против този модел. За първи път имаме от 5-6 години собственик, който се заяви и каза, че парите са негови. Финансовият министър потвърди, че финансирането на Левски в момента е под формата на дарения. Т.е. финансовото положение на клуба не се утежнява, а на против“, коментира Петров.
„На левскарите им омръзна да виждат спуснати собственици. Днес се убедих, че това е поредната схема на гърба на любимия отбор. Обявявам се против това. Подкрепям това ръководство на Левски. Аз мисля, че трябва да изразяваме протеста си на стадиона. Бих изслушал и други предложения. Крайно време е да бъде спряно това Левски да бъде разменна монета в разни игри. На този етап феновете не могат да издържат отбор от такъв калибър. С години работа, ако феновете разберат, че имат власт, може. Но за това трябват години. За определен период може да стане. Изцяло нещата са насочени към това хората да ходят на стадиона. Това е най-важното. Всичко, което казах, е лична позиция. Ще коментираме и ще видим дали групата ще излезе с единно становище. Попитах кой е виновен. Който използва вратичката или който я е оставил“, каза още Адриан Петров.
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 8 госта