Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Jürgen » 24 яну 2020 09:37

LM10 написа:Добре, започваме от А окръжна. След няколко години се качваме в ефбет лига и нали се досещате, че пак ще има подобни циркове.

Хайде, спрете с тези имагинерни блянове!

Няколко години без простотии са за предпочитане :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 яну 2020 10:09

Народ от овце. Досега Борисов и кучетата му трябваше да висят по оградите. И това щеше да стане във всяка нормална държава.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 24 яну 2020 10:19

W84me написа:Народ от овце. Досега Борисов и кучетата му трябваше да висят по оградите. И това щеше да стане във всяка нормална държава.

++++++++++++++

Имам приятели франсета и са миказвали, че ако такава шайка се появи във Франция, ще извадят гилотините от музеите.

Имах надежда през 97а , че нещо може да се промени, но не би. Сега сме вече на етап като вица с въженцето.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 24 яну 2020 10:53

"Комисията за хазарта е била купена. Дочаках звездния си миг да бъда купен и аз" :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 яну 2020 11:35

Това беше всичко приятели.

Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че акциите на Левски трябва да бъдат във феновете и те да държат управлението на клуба.

„Тук е трудно да се определи кой е по-голям фен на Левски. Ходил съм на повече мачове, отколкото всички заедно. Това са две различни теми. Понеже вие ги обвързахте в една, затова е толкова голям интересът“, така се обърна Борисов към представителите сините привърженици.

„Срещам се с всички. Футболният клуб Левски го е имал, има го и ще го има“, добави той.

„Акциите трябва да са при вас и вие да държите управлението на клуба, така както са Барселона и Реал Мадрид, където феновете имат важна роля. Толкова по модела на управление“, добави той.

„Ние като изпълнителна власт не може да ви отговорим публично. Вие обвързвате двете теми. След като се направи проверка от финансовата инспекция, този доклад идва при мен. Това нещо го сезираме и го даваме на прокуратурата. Къде е Левски в цялата ситуация? Вие се срещата и ни плашите с бутнове. Какво искате вие от нас? Да скрием този доклад. Няма как да го скрием, защото утре ще дойде прокуратурата да ме пита защо съм го скрил. Тези хора носят отговорност с техния печат относно доклада. Излиза, че ни плашите с бунт. Така излиза“, каза още Бойко Борисов.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 яну 2020 11:49

Много тарикатско го направиха. Сега ще прехвърлят акциите на "феновете" и сме довиждане.

Евала на Тиквоча за 10 години затри Левски и ЦСКА...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 яну 2020 12:00

Ще си позволя да се цитирам :

Kotooshu написа:Чудя се какво ли ще прави организирана престъпна група - НКП-СЗ при мафията ББ ?

а.Ще защитава интересите на Черепа
б.Ще се разберат за нов "бащица" ... пак ще има кинти за наркосите
в.Ще търсят подкрепа за - Левски тире София Запад
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 яну 2020 12:04

Като са тръгнали да погребват Левски няма да е зле да ги погребем и тях с едно протестче.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 24 яну 2020 12:05

Ще ми липсваш ЛЕВСКИ!

Fbf

Мнениеот Fbf » 24 яну 2020 12:14

Феновете от Ловеч много превъзбудени нещо...
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Върни се в “Левски”