КнК: Унионистас де Саламанка - Реал Мадрид - 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Re: КнК: Унионистас де Саламанка - Реал Мадрид (Сряда)
Днес виждаме защо "резервите" са резерви при Зидан. Марсело, Бейл, Хамес, Милитао, Винисиус. Който и да продадем ще е кяр.

- paceto
- Контакти:
Трябва да се отбележи и че играят така, защото са резерви т.е. загубили са тонуса си. 
Хамес , Бейл , Марсело , Начо , Милитао , Браим ( той се преби в топката при гола ) , просто са леш.
За милионите, които взимат не бива да се говори за изгубен тонус. Мисля си колко зле сме били миналия сезон при Солари, че се радвахме на Винисиус и го изкарвахме новия Роналдо едва ли не. Марсело беше резерва първо на Регилон, който трябваше да си оставим, а сега и на Менди, показателно е какво се случва с нивото му през последните 2 сезона. Общо взето само за Милитао не съм много съгласен, защото той все пак като е с Рамос или Варан прави стабилни мачове и не сме видяли някакви грандиозни грешки от него.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Винисиус със сигурност не ми вдъхва кураж от много време и не се старае да се докаже на феновете , дори в такъв мач.
Браим , ако изиграе повече мачове може и него да го оценим , ама засега няма как да му дам оценка , поне аз.
Милитао и Начо май за първи път са титулярна централна двойка.
Браим , ако изиграе повече мачове може и него да го оценим , ама засега няма как да му дам оценка , поне аз.
Милитао и Начо май за първи път са титулярна централна двойка.
LevskiZavinagi написа:Днес виждаме защо "резервите" са резерви при Зидан. Марсело, Бейл, Хамес, Милитао, Винисиус. Който и да продадем ще е кяр.
Тук смело добавям и сръбското менте. На празна врата пропусна... до сега има 1 гол, а за него се дадоха 60 млн... за справка Кристияно беше продаден за 120, а е 50 пъти по добър.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Кристиано и Меси са друго тесто. Не бива да се правят сравнения. Браим е още малък и не е чак толкова лош.

Браво на Браим.
Другата седмица трябва да се подходи много по-сериозно,защото ще се играе срещу по-силен съперник за купата.
Другата седмица трябва да се подходи много по-сериозно,защото ще се играе срещу по-силен съперник за купата.
Общо взето най-големите дупки в отбора изиграха някакси насила този мач, просто защото трябваше да се изиграе, и за пореден път показаха защо са резерви, даже не знам с какво спечелихме този мач, добре че бяха обичайните Карвахал, Каземиро и Валверде, които нивото им е на космически години пред хора като Винисиус и прочие.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Общо взето ни трябват Мбапе , десен краен защитник, нападател и вътрешен халф. Бейл , Хамес + още 2 - 3 ма по избор от резервите си плачат за смяна.