Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот шивача » 22 яну 2020 21:20

ralka_levskarka написа:
шивача написа:Черепа много разговорлив напоследък :mrgreen: Не съм го виждал или чувал да рИве, ама дойде и това време.Чак търси подкрепа. И ви бил издържал по негово желание :lol: Куп лъжи за невежи :!:

Мен това ме дразни. Че ни ползва само, за да си спаси бизнеса, не знам що някои си мислят, че много ни бил обичал. Ок, платили са някакви неща - супер, ама появи се поне два пъти и без да ти опира онова в гъза.

На мен ми любопитно да изкарат в цифри кво са плащали? Щото той чужди масрафи не плаща. Говорят за 19 милиона, ама половината сигурно са задължения към Спас, които са опростени. При нас беше същата история преди фалита.
Общо-взето всички са боклуци и от това страдаме само ние феновете и горката ни държавица.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 22 яну 2020 21:25

В другия форум се появи това стихотворение, поствам го тук, дано всеки се замисли и си направи изводите за себе си:
Als die Nazis die Kommunisten holten, habe ich geschwiegen, ich war ja kein Kommunist.
Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, habe ich geschwiegen, ich war ja kein Sozialdemokrat.
Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich geschwiegen, ich war ja kein Gewerkschafter.
Als sie die Juden holten, habe ich nicht protestiert; ich war ja kein Jude.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
автор: Martin Friedrich Gustav Emil Niemölle
===
Когато нацистите отведоха комунистите, аз мълчах; не бях комунист.
Когато затвориха социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.
Когато отведоха профсъюзните дейци, аз мълчах; не членувах в профсъюз.
Когато отведоха евреите, аз не протестирах; не бях евреин.
Когато отведоха и мен – вече нямаше кой да протестира.
автор: Мартин Фридрих Густав Емил Нимьолер
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 яну 2020 21:31

helic написа:Черепа е взел Левски, за да го използва. Дошъл е момента за това и го прави.
От неговата камбанария си е в реда на нещата.
Он нашата не много съвсем, щото сме привържениците на този отбор, ама пък дявол да го вземе, никой не си купува клуб и налива в него по 2 милки месечно ей така от едно драги сърце и за сини очи.
Пък и той си го каза в самото начало кажи речи в прав текст - сътрудничеството ще продължи докато е взаимоизгодно.
Който е бил с други по-алтруистични очаквания си е за негова сметка.
Лично мнение и прогноза - тече пазарлък, Черепа ще го накарат официално да плаща по-големи такси, неофициално под масата ще си плати определения рекет и под предтекст за противоконституционност и други подобни законопроекта ще бъде изменен.
Всяко друго развитие ще означава, че ще има ескалация и война до откат, от която и двете страни сякаш нямат полза и рискуват повече отколкото могат да спечелят. Черепа сякаш не е мустакатия белградски изгнаник.
Левски..... ще го бъде...... под една или друга форма и в момента колкото и да не ни се ще си седим в ролята на скъп заложник до настъпването на развръзката.

Oбщо взето това е оптимистичния сценарий. Тиквата, или който има интерес от тази атака ще си пребере дължимите данъци от Черепа, плюс парите под масата. ББ ще си направи ПР, ще се демонстрира някаква нелепа твърдост и размах в ''борбата с хазартната зависимост''. Защо обаче така изведнъж и то конкретно срещу ВБ ? Друг сценарий неизбежно би включвал масови протести от всички нас, които не се знае докъде биха ескалирали. Не вярвам ББ да не си дава сметка за това, така че в негов интерес би било да се разберат с ВБ без да се стига до крайни ситуации и изпитване на търпението на левскарите.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 яну 2020 21:36

Беше поискано от мен да информирам с документи Тръст "Синя България" за финансовото състояние на клуба, за да не остават голи думи. Те са запознати и те ще са медиатор, за да може всички феновете да имат достъп до финансовото състояние", каза Колев.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 22 яну 2020 21:40

sinqkrepost1914 написа:
helic написа:Черепа е взел Левски, за да го използва. Дошъл е момента за това и го прави.
От неговата камбанария си е в реда на нещата.
Он нашата не много съвсем, щото сме привържениците на този отбор, ама пък дявол да го вземе, никой не си купува клуб и налива в него по 2 милки месечно ей така от едно драги сърце и за сини очи.
Пък и той си го каза в самото начало кажи речи в прав текст - сътрудничеството ще продължи докато е взаимоизгодно.
Който е бил с други по-алтруистични очаквания си е за негова сметка.
Лично мнение и прогноза - тече пазарлък, Черепа ще го накарат официално да плаща по-големи такси, неофициално под масата ще си плати определения рекет и под предтекст за противоконституционност и други подобни законопроекта ще бъде изменен.
Всяко друго развитие ще означава, че ще има ескалация и война до откат, от която и двете страни сякаш нямат полза и рискуват повече отколкото могат да спечелят. Черепа сякаш не е мустакатия белградски изгнаник.
Левски..... ще го бъде...... под една или друга форма и в момента колкото и да не ни се ще си седим в ролята на скъп заложник до настъпването на развръзката.

Oбщо взето това е оптимистичния сценарий. Тиквата, или който има интерес от тази атака ще си пребере дължимите данъци от Черепа, плюс парите под масата. ББ ще си направи ПР, ще се демонстрира някаква нелепа твърдост и размах в ''борбата с хазартната зависимост''. Защо обаче така изведнъж и то конкретно срещу ВБ ? Друг сценарий неизбежно би включвал масови протести от всички нас, които не се знае докъде биха ескалирали. Не вярвам ББ да не си дава сметка за това, така че в негов интерес би било да се разберат с ВБ без да се стига до крайни ситуации и изпитване на търпението на левскарите.

Абе ББ напоследък се опитва да се прави на Путин, т.е. до го играе арбитър в караниците между олигарси.
Ама май по-скоро е заприличал на консилиери, от който нищо не зависи и само ще предаде посланието където трябва.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 яну 2020 22:17

пращам черно Джони на човека който разкара делянски от нашия форум.
LEVSKI_FOREVER

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 22 яну 2020 22:31

А замисляте ли се, че всичко това е един добре планиран цирк на управляващата пасмина ГЕРБ + така нареклите се Патриоти.. досега всичко е било точно с Божков и Лотарията и сега точно скандала с язовир Студена оставил цял град без вода, скандала с внесените тонове боклуци и т.н Поредните скандали на правителството на мутрата Тиква, който трябваше да бъде в затвора още след записите с Ваньо Танов.. Всичко се прави точно в този момент с цел да се говори за хазарта, Божков, като се намесва и Левски с феновете, а всъщност изобщо никой няма намерение да прави нищо на Божков :roll: Доста примери има за такива събития през годините, в които са използвани натъкмени неща за отвличане на фокуса от истинските проблеми в държавата.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 22 яну 2020 22:48

danon написа:А замисляте ли се, че всичко това е един добре планиран цирк на управляващата пасмина ГЕРБ + така нареклите се Патриоти.. досега всичко е било точно с Божков и Лотарията и сега точно скандала с язовир Студена оставил цял град без вода, скандала с внесените тонове боклуци и т.н Поредните скандали на правителството на мутрата Тиква, който трябваше да бъде в затвора още след записите с Ваньо Танов.. Всичко се прави точно в този момент с цел да се говори за хазарта, Божков, като се намесва и Левски с феновете, а всъщност изобщо никой няма намерение да прави нищо на Божков :roll: Доста примери има за такива събития през годините, в които са използвани натъкмени неща за отвличане на фокуса от истинските проблеми в държавата.

Абсолютно! Скандалът с боклука излезе от контрол, защото се оказа, че подчовеците от герб са ни заринали до шията с токсични отпадъци, разкритието в Италия им обърка плановете и тук започнаха да излизат десетки депа. Язовирите в цялата страна са полуизточени, не е само Перник.

Изведнъж Симеонов по команда извади някакъв парцал, и след 2 часа вече бил одобрен и от главния Боклук Борисов. Сега половината народец обмисля как да протестира за да защити любимия отбор, другата половина се надява да ги зарадват с фалит. След 1 седмица боко тържествено ще обяви, че като съвестен бащица на територията, няма да лиши отбора от спонсор и ще реши така интригуващия казус. Или ще удължи интригата, като започнат малоумни дебати, които да ангажират обществено внимание.

А междувременно тълпата ще продължава да се трови с боклук и ще подминава кротко плавното поскъпване на горива, храни, сметки и пр.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 яну 2020 22:56

Аз не искам собственика(благодетеля,спонсора,бащицата) да ни обича любимия Левски.Искам от едно да погасява дължимите суми,да плаща заплати и издръжка,и да осигурява пари за селекция.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 яну 2020 23:30

Значи моето мнение и виждане за нещата е следното:
Аз за мутри и политици, които се борят за неоглозгани кокали от оглозганата ни държавица няма да изляза нито на протест, нито на барикади. Не ме вълнуват билетчета, лотарии и прочее...
Стига толкова!
Няма да припознаваме никого. И ако е дошъл моментът да се сбогуваме с отбора си - нека го направим с чест и доблест, и да сме с него до края.
Даваме последна битка и приключваме. Такъв е животът.
След това почваме от А окръжна и каквото-такова!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”