Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Странджата » 21 яну 2020 16:41

Ситуацията е патова, но не съвсем - спасява ни дебелакът -министър. Едни добре подготвени протести под мотото - не искаме помощ от държавници като Кралев, искаме справедливост и това, което държавата дава на другите, на нас да не ни го отнема. Не може един министър на спорта открито да изразява фенщината си, и то по негативен начин - чрез противопоставянето ни на българския спорт. Веднаж вече го направи - но с обратен знак. Тогава фалиралите бяха достойни за осанна, защото били флагман на българския спорт, сега ние сме достойни за анатема, защото накърняваме интересите на този целокупен спорт, който се крепи на частно спонсорство и лични усилия на единици. И нека се подчертае, че ако въобще нещо това Министрество е направило, то е преди всичко в т.н. високо спортно майсторство. Колко Кралев е заслужил за развитието на масовия спорт - всеки знае.
Сега картите са в нашите ръце - имаме все пак полезен ход - да се консолидираме, без да ни вменяват във вина безредици, ругатни, просташко поведение и всичко, което може да се случи с една публика. Ако проиграем шанса си да бъдем обединени и ако се намери кой да канализира действията ни в тази посока - Левски не иска подаяния и милостиня, а иска справедливост заради мястото си в българския спорт, ни чакат тежки дни и все по-голяма зависимост от този или онзи ....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 яну 2020 16:56

honda написа:Според мен ДП и АД в момента не са в един отбор с ББ. В тази държава на мен не ми е известен случай когато АД не си е постигнал целта. Най-малкото той е изразителя на този ,който реално управлява тази страна, а ББ се заиграва с опонентите му.

Да, май е така - не са. А кой визираш над Доган? Според мен няма над него. Кремъл?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 яну 2020 18:03

Защо ми се струва,че се закъснява с контролите :roll:
Две тренировки за „Левски“ в Сандански
Отборът на „Левски“ тренира двуразово във вторник по време на зимния си лагер в Сандански. И в двете занимания участие взе цялата група футболисти на „сините“.

Сутрешната тренировка се проведе във фитнес-центъра на хотела, като играчите бяха разделени на две групи. Вратарите се подготвяха отделно на стадион „Спартак“ в Сандански.

Следобедното занимание на отбора бе на изкуствения терен на стадион „Спартак“ и включваше упражнения с топка и игри.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ramborambo
Контакти:

Мнениеот ramborambo » 21 яну 2020 18:53

Това е интервю на Красен Кралев от 2018 година:

"Ако оборотът на тотализатора спадне примерно с 10%, а аз мисля, че ще е с много повече, но това трудно може да се изчисли в момента, това ще доведе до неизпълнение на нашия бюджет в размер близо 2,8 - 3 млн лева. За нас това е огромна сума. Ако една частна компания може да понесе 20-30% загуби, възстановява се, прави си друга стратегия и през следващите години може да се развие, тотализаторът и министерството няма от къде да компенсират тези 3 млн. лева. Няма от къде да ги вземем, което значи, че няма да можем да си изпълним бюджета. Не искам да давам окончателно мнение, в момента нашите експерти работят по становище, което ни е изискано от Народното събрание. Но ми се струва, че ако думата "забрана" се замени с "регулация", нещата ще си дойдат на мястото“, каза Кралев.

Според мен целта на Кралев е да спаси Тотализатора от конкуренцията на частния сектор и за това спират дейността на Националната лотария, само че влизането на Васил Божков в ПФК Левски може и трябва да осуети намеренията на мазния спортен министър и на финансовия министър Горанов. От цялата ситуация най-голяма жертва ще се окаже нашият любим клуб.
За това разчитам на големите фенски организации да вземат правилно и мъдро решение за това как да действаме координирано и обединени!

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 21 яну 2020 19:37

mikata написа:Защо ми се струва,че се закъснява с контролите :roll:
Две тренировки за „Левски“ в Сандански
Отборът на „Левски“ тренира двуразово във вторник по време на зимния си лагер в Сандански. И в двете занимания участие взе цялата група футболисти на „сините“.

Сутрешната тренировка се проведе във фитнес-центъра на хотела, като играчите бяха разделени на две групи. Вратарите се подготвяха отделно на стадион „Спартак“ в Сандански.

Следобедното занимание на отбора бе на изкуствения терен на стадион „Спартак“ и включваше упражнения с топка и игри.

Незнам дали закъсняваме, но четири контроли са малко. Чувал съм, че за вработване трябват 5-6.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 яну 2020 19:41

metodito написа:
alexdb написа:Друг въпрос е, че има далеч по-сериозни бизнеси от Националната лотария и само чрез "Холдин Пътища" успява да прибере по някой милиард на година. А има още доста приходоизочници. При това положение е доста грозно да се опитва да използва Левски като заложник за решаване на личните си бизнес-проблеми. В края на крайщата той е един от изначалните спонсори Тиквата да се пръкне като политик и премиер.

Абсолютно. И сега така, започва да извива ръце. Явно някои от нас сериозно подценяваме "Левски" в качеството му на политически инструмент, може би? Нещата изглеждат мътни и кървави. А какъв мислиш е смисъла да се разиграва това цялото театро? Поне на мен ми прилича вече на такова. Може ли някой да е излъгал тоя талибан Симеонов (от това, което разбирам промените няма да минат пред Конституционния съд, а и Европа може да ни погне), че ще му мине номера, за да го изхвърлят в трета глуха? Защото преди време имаше конфликт Симеонов - Домусчиев.

Черепа според мен няма шанс срещу Дебелян. Но не мисля, че има такъв конфликт... Освен истинския конфликт да е Дебелян - Тиквата, а Черепа - косвена жертва. Да се отказва Тиквун от политиката да си става официално президент на "Левски" и това е, викам аз. :lol: Само го разсейват държавните дела, дева, сам всичко на гърба си трябва да носи. :lol:

Сложна е ситуацията и дълга за обяснение. Шиши влезе в тежък конфликт с Божков точно заради лотарията. Тиквеникът винаги е бил в комбина с Прасето и просто са решили да ударят поредния олигарх. Причината е проста - това дет може да се краде намаля значително и им остана да се крадат помежду си. А Левски след Лафчис (а може би и при него) си е бил и си е ползван като политически инструмент. В различните периоди по различен начин. Абе грозна история като за грозната ни действителност.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 яну 2020 19:48

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 яну 2020 19:54

На теб все ти се струва, че закъснява - преди селекция, сега контроли. Кой знае какво ще е закъснението в бъдеще?
Ти да не си някоя дама, която я гони параноята, че й закъснява?
:lol: :lol: :lol:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 яну 2020 20:10

rane написа:
На теб все ти се струва, че закъснява - преди селекция, сега контроли. Кой знае какво ще е закъснението в бъдеще?
Ти да не си някоя дама, която я гони параноята, че й закъснява?
:lol: :lol: :lol:

Нещо не те слуша главата :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 яну 2020 20:13

Какви контроли ?