Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Warped » 21 яну 2020 14:16

За мене леко леко, започват да излизат нови лъжи на г-н ПК.
Защо да се стига до фалит, след като по негови думи задълженията са намалели значително.
Издръжката на месец може да спадне също много, ако се играе с юноши.
И тука стигаме до ситуацията.....Бошков се опитва да си спаси лотарията чрез Левски.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 яну 2020 14:22

ramborambo написа:Някой може ли да каже какво се случва с Левски ако клубът изпадне в несъстоятелност
Ако започнеме от А окръжна с ново дружество ли трябва да стане това ?
Наистина не съм запознат и чувам много хора да говорят да се започне на чисто , но не знам как може да стане това

Moят съвет е да прелистиш темата с една година назад, горе-долу по това време на годината. Лани вещите ни съфорумници и припознавачите начертаха всички възможни пътища пред отбора - кеф ти с тире, кеф ти от А окръжна, кеф ти полуаматьорски статут, кеф ти сливания с този и преливания от онзи, кеф ти юнУши на по 1000 лева заплата и пълен стадион, кеф ти Томовите схеми с акциите, абе варианти се намериха десетки. Даже един идиот предложи направо да местим цирка в съседна Македония, която тогава още не беше Северна, и там да играем. Впрочем, тези спортно-административни раздумки за фалита ни са характерни за почти всяка зима през последните години.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 яну 2020 14:24

Warped написа:За мене леко леко, започват да излизат нови лъжи на г-н ПК.
Защо да се стига до фалит, след като по негови думи задълженията са намалели значително.
Издръжката на месец може да спадне също много, ако се играе с юноши.
И тука стигаме до ситуацията.....Бошков се опитва да си спаси лотарията чрез Левски.

То, това е ясно и на малките деца, че чрез вас опитва да си спаси бизнеса.
Ама нали се сещаш, че БоШков тия пари които казва, че е налял в клуба може да си ги е писал като заем(както правят всички собственици) и като се разкара от клуба може да си ги търси. Ето ти едни още 30 милки задължения.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 яну 2020 15:07

olimpi написа:Май наистина бяхме до тук.

А аз не мисля така, колега. Нещата няма да се подобрят, в най-лошия случай, ще си останат същите. Чисто футболно говоря: всяка година надежди, ама говежди, бараж за Европа, отпадане в първи-втори кръг, четвърт-,полуфинал за Купата, току изгрее някой, продаваме, и така.

Инак... Това какво прави Националната лотария не се знае от вчера и не онзи с педофилската физиономия го е открил. А слухове, че се подготвя нещо в тази посока не вървят от вчера също. И тук пък идва въпроса знаел ли е Божков, че му се крои шапката преди да влезе в "Левски"? Как точно са навързани нещата. СлучаЕност? Може. В България много случаЕности постоянно се случват. На мен ми прилича все повече на някаква бутафория. Представяте ли си наистина Божков с всичките ресурси, които разполага, да му застрашат лотарийката, той да го знае предварително, и да не направи нищо. Айде моля ви се. Най-малкото Валерката щеше да е безследно изчезнал. Или някой щеше да го е посъветвал да си оттегли закончето. Самият Симеонов изпълнява поръчка. Вероятно.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 яну 2020 15:43

metodito написа:
olimpi написа:Май наистина бяхме до тук.

А аз не мисля така, колега. Нещата няма да се подобрят, в най-лошия случай, ще си останат същите. Чисто футболно говоря: всяка година надежди, ама говежди, бараж за Европа, отпадане в първи-втори кръг, четвърт-,полуфинал за Купата, току изгрее някой, продаваме, и така.

Инак... Това какво прави Националната лотария не се знае от вчера и не онзи с педофилската физиономия го е открил. А слухове, че се подготвя нещо в тази посока не вървят от вчера също. И тук пък идва въпроса знаел ли е Божков, че му се крои шапката преди да влезе в "Левски"? Как точно са навързани нещата. СлучаЕност? Може. В България много случаЕности постоянно се случват. На мен ми прилича все повече на някаква бутафория. Представяте ли си наистина Божков с всичките ресурси, които разполага, да му застрашат лотарийката, той да го знае предварително, и да не направи нищо. Айде моля ви се. Най-малкото Валерката щеше да е безследно изчезнал. Или някой щеше да го е посъветвал да си оттегли закончето. Самият Симеонов изпълнява поръчка. Вероятно.

Конфликтът на Божков с Пълничкото момче с което до вчера бяха ортаци е доста отскоро. И нещата се развиват точно както се развиха с един друг президент на футболен клуб, който беше също толкова богат, влиятелен и непоклатим и който също беше ортак с това Пълничко момче и не вярваше, че масивното му телце може да го бутне за доста кратко време. Какво ще стане сега предстои да видим. Друг въпрос е, че има далеч по-сериозни бизнеси от Националната лотария и само чрез "Холдин Пътища" успява да прибере по някой милиард на година. А има още доста приходоизочници. При това положение е доста грозно да се опитва да използва Левски като заложник за решаване на личните си бизнес-проблеми. В края на крайщата той е един от изначалните спонсори Тиквата да се пръкне като политик и премиер.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 яну 2020 15:52

Ти да видиш , "спасителя" се появи .... сипа с големия черпак на левскарите !
Всичките тези години този срам които берем като фенове и клуб е било една раздумка , хвърли поредните лъжи - е така , небрежно .
Спете спокойно :)

Между другото това с ТИРЕ СЕПТЕМВРИ е бил варианта на НКП-СЗ , хайде по спокойно Пинокио !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 яну 2020 15:58

На мен малко ситуацията ми напомня на онази с Газпром. "Ааа не става само Левски, трябва всички отбори".
Крадлев явно желае една недоволна вълна да се надигне срещу него. Няма лошо. Ще се случи. Дебелак!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 яну 2020 16:06

alexdb написа:Друг въпрос е, че има далеч по-сериозни бизнеси от Националната лотария и само чрез "Холдин Пътища" успява да прибере по някой милиард на година. А има още доста приходоизочници. При това положение е доста грозно да се опитва да използва Левски като заложник за решаване на личните си бизнес-проблеми. В края на крайщата той е един от изначалните спонсори Тиквата да се пръкне като политик и премиер.

Абсолютно. И сега така, започва да извива ръце. Явно някои от нас сериозно подценяваме "Левски" в качеството му на политически инструмент, може би? Нещата изглеждат мътни и кървави. А какъв мислиш е смисъла да се разиграва това цялото театро? Поне на мен ми прилича вече на такова. Може ли някой да е излъгал тоя талибан Симеонов (от това, което разбирам промените няма да минат пред Конституционния съд, а и Европа може да ни погне), че ще му мине номера, за да го изхвърлят в трета глуха? Защото преди време имаше конфликт Симеонов - Домусчиев.

Черепа според мен няма шанс срещу Дебелян. Но не мисля, че има такъв конфликт... Освен истинския конфликт да е Дебелян - Тиквата, а Черепа - косвена жертва. Да се отказва Тиквун от политиката да си става официално президент на "Левски" и това е, викам аз. :lol: Само го разсейват държавните дела, дева, сам всичко на гърба си трябва да носи. :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 яну 2020 16:34

metodito написа:
alexdb написа:Друг въпрос е, че има далеч по-сериозни бизнеси от Националната лотария и само чрез "Холдин Пътища" успява да прибере по някой милиард на година. А има още доста приходоизочници. При това положение е доста грозно да се опитва да използва Левски като заложник за решаване на личните си бизнес-проблеми. В края на крайщата той е един от изначалните спонсори Тиквата да се пръкне като политик и премиер.

Абсолютно. И сега така, започва да извива ръце. Явно някои от нас сериозно подценяваме "Левски" в качеството му на политически инструмент, може би? Нещата изглеждат мътни и кървави. А какъв мислиш е смисъла да се разиграва това цялото театро? Поне на мен ми прилича вече на такова. Може ли някой да е излъгал тоя талибан Симеонов (от това, което разбирам промените няма да минат пред Конституционния съд, а и Европа може да ни погне), че ще му мине номера, за да го изхвърлят в трета глуха? Защото преди време имаше конфликт Симеонов - Домусчиев.

Черепа според мен няма шанс срещу Дебелян. Но не мисля, че има такъв конфликт... Освен истинския конфликт да е Дебелян - Тиквата, а Черепа - косвена жертва. Да се отказва Тиквун от политиката да си става официално президент на "Левски" и това е, викам аз. :lol: Само го разсейват държавните дела, дева, сам всичко на гърба си трябва да носи. :lol:

Според мен ДП и АД в момента не са в един отбор с ББ. В тази държава на мен не ми е известен случай когато АД не си е постигнал целта. Най-малкото той е изразителя на този ,който реално управлява тази страна, а ББ се заиграва с опонентите му.

dreamcradle
Контакти:

Мнениеот dreamcradle » 21 яну 2020 16:35

Фен съм на ЦСКА (и не няма, знчение с тире или без). Изказвам мое лично мнение, без да ангажирам никой с него (нито да твърдя, че грам идея имам какво точно се случва). Цялата работа не само мирише, направо си вони... на гнило отвсякъде. Че, част от дрогите, дето се имат за фенове на Левсеки са поддръжници на ББ всички го знаем... най-вероятно и Божков го знае.

1) Противопоставянето на Левски срещу целия български спорт е адски грозно, особено, като идва от минстър. Да, винаги съм бил на принципа - благото на много, трябва да е над благото на един, но на всички ни е ясно, че евентуалните повече приходи, няма да отидат за държавата и за спорта, а в нечий дълбок джоб. Просто някой в момента го е яд, че отиват на Божков в джоба, а не в техния.
2) Опита на Божков да си защитава бизнеса, чрез Левски, е също толкова грозен. Теоритично да речем, че успее. Той си запазва лотарията, ББ трупа червени точки, че пак се е намесил в правилния момент... те пак ще намерят начин (ако са решили) да си вземат своето, като не му дадат някоя обществена поръчка за милиони... тогава какво се случва? Божков почва да реве, че му убиват другия бизнес и пак спира кранчето? Или обратния вариант... ще му "вземат" лотарията, ще го компенсират... всичко е пари бате, боли го Божков гъза за Левски, толкова колкото Ганчев за ЦСКА.

Най-тъпото в цялата работа е, че от нормалните фенове нищо не зависи. Някой може да си мисли, че зависи... протестирайте колкото искате, революция направете ако искате... накрая тия дето дърпат конците пак ще извъртят нещата в тяхна полза. И какво остава за нас феновете? Посредствени отбори, дето реално са перални за пари? Да не говорим, че от доста години не смея да отида на мач, защото някоя дрога ще реши, че не съм му симатичен и ще ме смаже или недай си боже по-зле. Да закриват ефбет лига и да си почваме всички от А-окръжна... поне, може би ще е весело.

И като завършек, стискам палци феновете да се обедините и да вземете правилно решение, подхождащо на името Левсеки!

Върни се в “Левски”