Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот helic » 19 яну 2020 16:19

Michael_Buble написа:PS: Бъдете и сигурни, че службите вече са помислили да има тяхна слушалка в залата.
Жалко само, че ще бъдат защитавани интереси различни от изконните за Левски и българския народ. Аз, персонално, съм ЗА национализирането на лотариите(стига това да не е елегантен маньовър за преразпределяне на бизнес сектора).
Аз съм и ЗА национализирането и на много други сектори, както в една Франция в сърцето на Европа, където държавата е мажоритарен акционер в най-важните отрасли като енергетика, металургия и други. Ама кога ще го видим тук това? Тогава няма да има нито Домусчиевци, нито Ганчевци, нито Черепи. И клубовете няма да са акционерни дружества(което е една уникална глупост), заложници в ръцете и настроението на непостоянни в намеренията си олигарси. Ще си бъдат спортни и финансирани поне 50% от общините. Докато спорта не се превърне генерално в държавна политика и с активно участие на държавата, всичко е безмислено!

На това, което представлява държавата в момента и последните 20 години, на туй чудо аз и един пирон не бих дал да управлява и развива, без значение дали е язовир, лотария или обществена тоалетна.
Който твърди друго и е за каквато и да е национализация на каквото и да е или през живота си не е виждал държавен чиновник на високо и средно ниво, или е голям наивник.
А че господин Божков си взе Левски точно за да го ползва в такива ситуации, ако се наложи, смятам не подлежи на съмнение.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 яну 2020 16:19

noo написа:
Michael_Buble написа:
pomiqrat написа:Да очакваме ли отново протести пред НС с дейното участие на феновете на Левски, както през 1997 г.? Време е бб да падне пак.

Може и такъв сценарий да се крои. Но историята никога не се повтаря. Чул съм го от по-умни хора от мен. Жалко само, че любимия ми клуб ще бъде отново замесен в нещо мръсно. 97-ма беше свален най-честния и единствения политик, който излезе от нея по-беден отколкото е влязъл, за да дойдат същинските вълци, облечени като агнета. Жан си го сготвиха отвън и отвътре, това е самата истина. Дано Левски не бъде отново използван като маша.
Честен, но млад и некадърен. Основно го сготвиха американците. Развитието на държавата го доказва. В момента сме нещо, като тяхна колония.

А така, от 16-та СССР-ска република станахме неофициалния 52-и щат на USA.
Или както се казва - от трън, та на глог :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 яну 2020 16:22

TNT написа:
damyanov1963 написа:
ralka_levskarka написа:
damyanov1963 написа:Спомних си една песен на Т. Колев от края на соца, в която пееше - И след мъглата, пак мъгла!

Не, бе, това трябва да стане, щото нали брата на Домуса идвал, или там както беше директивата :mrgreen:

И какво сега, пак ли ще си търсим собственик?

Споко ве наборе,няма си търсите собственик.Нали знаеш,че в БГ такива се назначават,не се търсят. ;) :lol:

Абе ние ги търсим, те ни ги назначават, пардон - спускат... :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 яну 2020 17:00

Ако някой се заиграва с марката Левски си заминава. И то доста бързо. Бъдете сигурни. Дори хунвейбините на ББ - СЗ няма да усмирят масата, ако се посегне на Левски :!: Да им е ясно.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 яну 2020 17:49

Не ми се вярва СЗ да тръгнат срещу Бойко :roll:
Днес бе проведена среща между привърженици на „Левски“ и Васил Божков. Представители на Управителния съвет на Тръст Синя България приеха поканата за участие в срещата, която се състоя в Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Тръст Синя България, в качеството си на втори по големина акционер, ще обсъди и оповести позицията си в най-кратки срокове. Тя ще е съобразена с нашата основна стратегическа цел, за която се борим през последните години, а именно – политическо-икономическа и финансова независимост на клуба.

"Държавата ми взима бизнеса и иска да ме фалира. Фалират ли ме, няма как да давам пари за Левски, той умира", коментирал Божков, но част от феновете не се съгласили с това негово мнение. "Дал съм 22 милиона лева за една година. Имаме план за пет години за да оздравим клуба, да имаме стадион. Не виждам кой ще дава по два милиона всеки месец", отговорил той.

"Разберете, че положението е много тежко. Главболгарстрой и Виваком всеки момент могат да пуснат дела за обявяването на клуба в несъстоятелност. Не го правят заради нас, тъй като им обясняваме, че ще се изложат. Погасяваме задължения, но всеки ден има подводни камъни. Дали даден мениджър или бивш футболист искат пари от клуба.

Срещнете се Бойко Борисов, той може да бъде разубеден. На мен не ми вдига телефона. Трябват 5000-10000 човека, а не 500. Вие знаете какво да правите", заявил Божков, но без да уточнява дали му трябват за протест или нещо друг
Бившият собственик на ЦСКА бил категоричен пред феновете, че не е влязъл в Левски под натиск на Бойко Борисов, каквито слухове имаше преди година. "Не ме е карал. Аз му казах, дай да го взема и да оправя Левски. Миналата година, когато акциите бяха в Христо Йовов и Димитър Иванков, вие започнахте да негодувате, той (Б.Борисов) ми се обади и ми каза: "Няма да го взимам аз, взимай го ти", това беше разговорът между нас.

Божков разкрил, че почти бил договорил Ивелин Попов. "Да. Лично аз водех преговори с него. Той се съгласи да играе в Левски, но има проблем с руския му клуб", разкрил бизнесменът пред привържениците.

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 яну 2020 18:17

Нямам идея за какво се е говорило на днешната среща. Но едва ли говорим за действия открито срещу правителството.
Прекалено е елементарно и прекалено много хора присъстват. Не искам да обиждам никого, но на всеки му е ясно ,че т.н. "организирани" фенове срещу подходящо заплащане ще направят всичко- няма нужда от много увещаване и не е толкова важно откъде ще дойдат парите. Не че са някакви особени фактори.

С или без тях според мен с правителството на ББ и ГЕРБ като цяло е свършено.
Беше преди доста години- лятото на 1992г един много умен човек ми каза в България ,че има един много умен политик(отдавна вече не е политик , а по-скоро не заобиколим фактор), който никога не губи и винаги постига целите си. Наистина през всичките тези години , всеки,който му заставаше на пътя беше прегазван, независимо дали се казваше Филип Димитров, Ив.Костов, С.Станишев , Цв.Василев. В момента този бивш политик и ББ са от различни страни на барикадата.
Имаше един пародиен български филм" Знакът на българина" - под формата на пародия бяха казани много истини.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 19 яну 2020 18:29

mikata написа:Не ми се вярва СЗ да тръгнат срещу Бойко :roll:
Днес бе проведена среща между привърженици на „Левски“ и Васил Божков. Представители на Управителния съвет на Тръст Синя България приеха поканата за участие в срещата, която се състоя в Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Тръст Синя България, в качеството си на втори по големина акционер, ще обсъди и оповести позицията си в най-кратки срокове. Тя ще е съобразена с нашата основна стратегическа цел, за която се борим през последните години, а именно – политическо-икономическа и финансова независимост на клуба.

"Държавата ми взима бизнеса и иска да ме фалира. Фалират ли ме, няма как да давам пари за Левски, той умира", коментирал Божков, но част от феновете не се съгласили с това негово мнение. "Дал съм 22 милиона лева за една година. Имаме план за пет години за да оздравим клуба, да имаме стадион. Не виждам кой ще дава по два милиона всеки месец", отговорил той.

"Разберете, че положението е много тежко. Главболгарстрой и Виваком всеки момент могат да пуснат дела за обявяването на клуба в несъстоятелност. Не го правят заради нас, тъй като им обясняваме, че ще се изложат. Погасяваме задължения, но всеки ден има подводни камъни. Дали даден мениджър или бивш футболист искат пари от клуба.

Срещнете се Бойко Борисов, той може да бъде разубеден. На мен не ми вдига телефона. Трябват 5000-10000 човека, а не 500. Вие знаете какво да правите", заявил Божков, но без да уточнява дали му трябват за протест или нещо друг
Бившият собственик на ЦСКА бил категоричен пред феновете, че не е влязъл в Левски под натиск на Бойко Борисов, каквито слухове имаше преди година. "Не ме е карал. Аз му казах, дай да го взема и да оправя Левски. Миналата година, когато акциите бяха в Христо Йовов и Димитър Иванков, вие започнахте да негодувате, той (Б.Борисов) ми се обади и ми каза: "Няма да го взимам аз, взимай го ти", това беше разговорът между нас.

Божков разкрил, че почти бил договорил Ивелин Попов. "Да. Лично аз водех преговори с него. Той се съгласи да играе в Левски, но има проблем с руския му клуб", разкрил бизнесменът пред привържениците.

Източник?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 яну 2020 18:43

tiamat написа:Източник?

Спортал...
https://mobile.sportal.bg/news.php?id=823968
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 19 яну 2020 18:53

Аз няма да умра ако фалираме, но нека си започнем от В група, а да не правим мъртвешкк изпълнения.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 19 яну 2020 18:56

helic написа:
Michael_Buble написа:PS: Бъдете и сигурни, че службите вече са помислили да има тяхна слушалка в залата.
Жалко само, че ще бъдат защитавани интереси различни от изконните за Левски и българския народ. Аз, персонално, съм ЗА национализирането на лотариите(стига това да не е елегантен маньовър за преразпределяне на бизнес сектора).
Аз съм и ЗА национализирането и на много други сектори, както в една Франция в сърцето на Европа, където държавата е мажоритарен акционер в най-важните отрасли като енергетика, металургия и други. Ама кога ще го видим тук това? Тогава няма да има нито Домусчиевци, нито Ганчевци, нито Черепи. И клубовете няма да са акционерни дружества(което е една уникална глупост), заложници в ръцете и настроението на непостоянни в намеренията си олигарси. Ще си бъдат спортни и финансирани поне 50% от общините. Докато спорта не се превърне генерално в държавна политика и с активно участие на държавата, всичко е безмислено!

На това, което представлява държавата в момента и последните 20 години, на туй чудо аз и един пирон не бих дал да управлява и развива, без значение дали е язовир, лотария или обществена тоалетна.
Който твърди друго и е за каквато и да е национализация на каквото и да е или през живота си не е виждал държавен чиновник на високо и средно ниво, или е голям наивник.
А че господин Божков си взе Левски точно за да го ползва в такива ситуации, ако се наложи, смятам не подлежи на съмнение.

Национализация => комунизъм!! Какви са тези глупости? Утре ще решат и ще национализират ТД, за което работя. С такива простотии ли ще привличаме инвеститори като VW?
Тези каквото и да управляват ще го доведат до фалит.
Изображение

Върни се в “Левски”