Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Ебати трагедията. Собственика на клуба се среща с някакви гащници по дънки и качулки. Закривай тоя панаир.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа: Закривай тоя панаир.
Крайно време е.
Да уточним, че Черепа събира феновете, а не обратното. Вчера Павел Колев им е звънял един по един да им предаде, че ги викат на среща
Аз в съвпадения не вярвам, предполагам и вие. Щом Божков за първи път стъпва на Герена, явно нещо е станало.
Аз в съвпадения не вярвам, предполагам и вие. Щом Божков за първи път стъпва на Герена, явно нещо е станало.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Важна среща, която ще определи близкото ни бъдеще.
- Michael_Buble
- Контакти:
ivo55 написа:Да уточним, че Черепа събира феновете, а не обратното. Вчера Павел Колев им е звънял един по един да им предаде, че ги викат на среща![]()
Караджата(б.а разбирай Черепа) свиква четата за въстание! То е толкова прозаично какво се случва, че трябва да събереш 2+2, за да ти стане ясно. Божков ще опитва да "продуцира" политически натиск с евентуални митинги, за да спасява бизнеса си. Нали никой не си прави илюзии, че този човек стъпва на Герена с трептящ ентусиазъм и разтуптяно синьо сърце. Чист хладен бизнес интерес и за двете страни!
Michael_Buble написа:ivo55 написа:Да уточним, че Черепа събира феновете, а не обратното. Вчера Павел Колев им е звънял един по един да им предаде, че ги викат на среща![]()
Караджата(б.а разбирай Черепа) свиква четата за въстание! То е толкова прозаично какво се случва, че трябва да събереш 2+2, за да ти стане ясно. Божков ще опитва да "продуцира" политически натиск с евентуални митинги, за да спасява бизнеса си. Нали никой не си прави илюзии, че този човек стъпва на Герена с трептящ ентусиазъм и разтуптяно синьо сърце. Чист хладен бизнес интерес и за двете страни!
Много се надявам, че няма хора, които да си мислят обратното.
Божков има нужда от подкрепа в момента.
Ние имахме остра нужда от него миналата зима, имахме и през цялата година, имаме и сега.
Така или иначе имаме взаимни интереси, все още не знам какво може да се измисли и да се излезе от тази ситуация.
Да очакваме ли отново протести пред НС с дейното участие на феновете на Левски, както през 1997 г.? Време е бб да падне пак.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Michael_Buble
- Контакти:
PS: Бъдете и сигурни, че службите вече са помислили да има тяхна слушалка в залата.
Жалко само, че ще бъдат защитавани интереси различни от изконните за Левски и българския народ. Аз, персонално, съм ЗА национализирането на лотариите(стига това да не е елегантен маньовър за преразпределяне на бизнес сектора).
Аз съм и ЗА национализирането и на много други сектори, както в една Франция в сърцето на Европа, където държавата е мажоритарен акционер в най-важните отрасли като енергетика, металургия и други. Ама кога ще го видим тук това? Тогава няма да има нито Домусчиевци, нито Ганчевци, нито Черепи. И клубовете няма да са акционерни дружества(което е една уникална глупост), заложници в ръцете и настроението на непостоянни в намеренията си олигарси. Ще си бъдат спортни и финансирани поне 50% от общините. Докато спорта не се превърне генерално в държавна политика и с активно участие на държавата, всичко е безмислено!
Жалко само, че ще бъдат защитавани интереси различни от изконните за Левски и българския народ. Аз, персонално, съм ЗА национализирането на лотариите(стига това да не е елегантен маньовър за преразпределяне на бизнес сектора).
Аз съм и ЗА национализирането и на много други сектори, както в една Франция в сърцето на Европа, където държавата е мажоритарен акционер в най-важните отрасли като енергетика, металургия и други. Ама кога ще го видим тук това? Тогава няма да има нито Домусчиевци, нито Ганчевци, нито Черепи. И клубовете няма да са акционерни дружества(което е една уникална глупост), заложници в ръцете и настроението на непостоянни в намеренията си олигарси. Ще си бъдат спортни и финансирани поне 50% от общините. Докато спорта не се превърне генерално в държавна политика и с активно участие на държавата, всичко е безмислено!
-
Serafim
- Контакти:
Интересно ще е след тази среща. 
- modor
- Контакти:
Ще има рязане на вени.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.