Правителството на герб ни превърна в бунище. Оставка!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Правителството на герб ни превърна в бунище. Оставка!
Добре,че бяха Биволь и няколко смели италианеца за да се светнем.
[offtopic]
Спират ги, защото не искат да са на власт и им пратика американци да ги свалят. За 2007 хората не са знаели как точно се кандидатства. Опит. Който не работи не греши.
[/offtopic]Zaash написа:pomiqrat написа:
Хайде пак. Повторението е майка на знанието. ББ не строи никакви магистрали. Магистралите се строят с пари от ЕС. Ако се строеше качествено вече щяхме да имаме хътища за чудо и приказ. За сметка това имаме вълновидни и надупкани пътища. С друго пранителство може би щяхме да имаме пътищата, за които ББ говори.
За да се строят магистрали с пари от ЕС се кандидатства по проекти и се печелят, когато всичко е направено както трябва или ти спират фондовете, както през 2014-та. Едни "алтернативи" тръбяха, че асфалт не се яде... така че смятай какви пътища щеше да имаш ако бяха алтернативите. Вълновидния път от Стара Загора до Пловдив е строен по времето на Станишев (повторението е майка на знанието) и са изтекли всякакви срокове за неустойки. Освен това от 2007 до 2009 когато управляваше друг какво се направи с евро пари (освен вълновидният път)?
Да, там където не е направено качествено се ремонтира за сметка на строителя! Има много направени участъци, които са си ок, включително по Тракия! Ремонт на ремонта е опорка, защото Борисов и подопечните му могат само да изпълнята процедурите и да контролират за качество, но не могат да строят! Където нещо не е по правилата има си прокуратура. Естествено за медиите и хейтърите винаги има хляб, но сме правова държава!
Повтаряш си отговорите ама не ми отговаряш на въпроса, който повтарям на всеки.
Потребителят, който ме определи като трол, значи ли че съм трол щом имам мнение различно от твоето? Защо да не е трол по твоята логика авторът на темата в моите очи?
Нямам достатъчно време да отговоря на всички които ме нападат, затова ще отговарям само на тези които направят предложени кой да управлява. Иначе ще ми мине почивният ден в безсмислени коментари.
Надявам се да се спазва добрият тон, както аз го правя.
Спират ги, защото не искат да са на власт и им пратика американци да ги свалят. За 2007 хората не са знаели как точно се кандидатства. Опит. Който не работи не греши.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Те водата взеха на хората, вие за боклука сте се притеснили
.
Значии....много правителства се изредиха от началото на прехода - СДС-та, БСП-та, Тройни коалиции, кой ли не, някои добри, някои лоши(почти всички лоши), ама такава безпрецедентна наглост да ти посегнат на пряк жизненоважен ресурс, без който буквално за ден-два можеш да умреш, никой не си е позволявал да направи досега
А най-лошото като гледам темата назад е, че има безмозъчни същества, които ги защитават
. Пълен упадък в мисленето
.
Значии....много правителства се изредиха от началото на прехода - СДС-та, БСП-та, Тройни коалиции, кой ли не, някои добри, някои лоши(почти всички лоши), ама такава безпрецедентна наглост да ти посегнат на пряк жизненоважен ресурс, без който буквално за ден-два можеш да умреш, никой не си е позволявал да направи досега
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- GA_ veliki
- Контакти:
Zaash написа:
Абе ти си много умен, ама въздухът в София е бил много по-мръсен далеч преди Герб, но медиите сега тръбят от сутрин до вечер. Водната криза в Перник е основно заради неподменен водоровод ( при режима на водата наличността в язовира продължаваше да намалява заради загуби по стария тръбопровод, който е трябвало да се смени още преди да чуеш за Бойко Борисов). Има толкова много наглост и късопаметност на червени калинки, че чак се чудя от къде им идва смелост да винят Герб за каквото и да било. В Герб има кривици и щеше да е хубаво да имат конкуренция, ама истинска, а не , не знам какво да стане ама тия са много лоши... Щото другите са пародия!!! При това нагла! Сравка - Румен Гечев!!!
Zaash написа:Нито е тъп, нито е с промит мозък българският народ, драги... Много лизатори му слагат какви ли не характеристи на този народ, само да го изкарат ,че греши, че подкрепя Борисов. И то не че го подкрепя, но най-вече доверие на него се дава. Болка голяма. От злобари, комплексари, мафиоти и тъпанари... Защото ако не е Борисов, щеше да видим две завършени магистрали през крив макарон. И не че това е най- доброто. Но днес толкова българи ходят на почивка в Гърция, че не могат да ни смогнат вече. Но сме бедни. Като се разходиш по заведенията, опашки, като едно време за хляб. Като видиш улиците, пълни с коли, немците да завидят на марките... Бедният български народ задръства магистралите и от немай къде подкрепя Борисов. А злобарите вече 10 години си губят времето в упражнения. И не могат да схванат, че грешки да искаш, когато някой прави нещо. Обаче когато плюеш по някой, ще се съобразя когато посочиш, ето този е по-добър. Ама те е срам, че твоите са по зле. Нали?!! Ако пък няма твои, още по-лошо, не знам как е, ама и така не е... В ада, до казана с българите няма нужда от дявол, българите основно се мразим. Просто ей тъй за спорта!
Zaash написа:Не че самите задръствания са факт за развите, но преди не беше така. Сега по пътя за Гърция през почивните дни става страшно.
Никой никого не кара да търпи. Затова е демокрацията. Предлагаш идеи хората те избират, ако са добри, ако нямаш идеи, но не си съгласен със сегашното положение сам си си виновен. Демокрацията ти дава шанс да подобриш нещата, ако имаш какво да предложиш. Но на много от хората им е по-лесно само да хейтват зад компютъра и който и да е на власт ще им е виновен.
Да сравняваш турското собство с управлението на Борисов е меко казано нелепо. Най-малкото защото два пъти! си подаваше оставката хората да си изберат друг ако не го харесват. Колкото до манипулиране на изборите, което е обичайната червена опорка, един средно запознат човек би трябвало да е наясно, че протоколите от сик се подписват от представители на различни партии след като същите са изброили заедно с налблюдатели от непарламентарно представени политически сили бюлетините, а тезата, че при въвеждането в системата на ЦИК се правят поправки, всеки може да провери дали са в полза на ГЕРБ, в интернет са и да си направи изводите колко реална е тази "манипулация". А грешки, че стават при избори се дължи на възрастните хора, които ходят. Защото повечето са такива, на младите не им се занимава с избори. По-лесно е зад компютъра...
Отдавна не съм се смял така
Странно но, при комунистите при виденов изчезна житото, при гербавите комунисти изчезна водата...Какво ли ще се случи ако отидат в Сахара??
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
Добре, това ако е вярно близо 750 хиляди тона боклук, което ми се струва силно преувеличено, но все пак....
Хубаво е да има официална позиция и яснота. Поне да кажат: Хора подписали сме договор и ще вземем да речем по около хиляда евро на тон да го изгорим. 750 холяди тона по хиляда и нещо евро(за по-лесно смятане) ги закръглям на 1 млрд евро.
С тоя един млрд евро ще направим ремонти и обновим апарутурата на 50-60 общински болници, да речем, близо половината от всички общински болници. И човек да рече , е мамка му ше изтърпим малко гаден въздух за един месец, па ще се попречиси после.
Ама да няма никаква информация в нета.... аз лично съм против и за една бала боклук да се изгори ( не че ме питат
)
Хубаво е да има официална позиция и яснота. Поне да кажат: Хора подписали сме договор и ще вземем да речем по около хиляда евро на тон да го изгорим. 750 холяди тона по хиляда и нещо евро(за по-лесно смятане) ги закръглям на 1 млрд евро.
С тоя един млрд евро ще направим ремонти и обновим апарутурата на 50-60 общински болници, да речем, близо половината от всички общински болници. И човек да рече , е мамка му ше изтърпим малко гаден въздух за един месец, па ще се попречиси после.
Ама да няма никаква информация в нета.... аз лично съм против и за една бала боклук да се изгори ( не че ме питат
Оправихме си собствения боклук та решихме да печелим!?Изнесоха ни на безценица златото ние от боклук ще печелим...Така е..При унищожени:селско стопанство енергетика промишленост..Само данъци и растящи цени не стигат.Пък и харчовете на богопомазаните растат..Дий воле!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
THE G.A.M.E
Значи предлагаш от "соросоиди", да станем путинофили ?Gepet написа:Виждам,че отношение са взели и разумни младежи ,без да опростачват темата.
Страшно сте прави в много отношения,но да попитам за кого гласувахте през последните десетина години?!Никой не им е виновен на българите!Те не показаха качества да се противопоставят на Соросоизма!Избират си боковци,станишковци,гоцевци и други боклуци-българофоби!Обективно погледнато прилагането на Програмата"Сидеров"бе единственно полезния ход!/ако не сте я чели ,прегледайте я!/ Всичко друго е словоблудство ,като "златен палец","новини на турски",“етнически мир“и други буквално незначителни глупости!
Масова подкрепа на АТАКА е последния реален шанс на Родината ни!
"Атака" не е българска партия, а кремълска.
Тя не защитава интересите на България, а на олигархична Русия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Gepet написа:Виждам,че отношение са взели и разумни младежи ,без да опростачват темата.
Страшно сте прави в много отношения,но да попитам за кого гласувахте през последните десетина години?!Никой не им е виновен на българите!Те не показаха качества да се противопоставят на Соросоизма!Избират си боковци,станишковци,гоцевци и други боклуци-българофоби!Обективно погледнато прилагането на Програмата"Сидеров"бе единственно полезния ход!/ако не сте я чели ,прегледайте я!/ Всичко друго е словоблудство ,като "златен палец","новини на турски",“етнически мир“и други буквално незначителни глупости!
Масова подкрепа на АТАКА е последния реален шанс на Родината ни!Помислете обективно, защото иначе ДПС,ГЕРБ и останалите ще продължават да налагат "елегантно"волята си,аргументирайки се с псевдо либерални постулати!Времето ни изтича,като пясък от детски шепички!Всичко друго е вегитиране до размиване на нацията ни ,каквата е целта на отвъд океанските юдио-масони и партньорите им от безличния ЕС!Нормално ли е наследниците на древен народ със забележително културно наследство да бъде управлявано по мутренски?Чалгата във всички сфери на обществения ни живот да се е превърнала в норма!Вземете се в ръце,няма място за много философстване,25 години бяха достатъчни!
Без да съм ничий адвокат е ясно ,че Сидеров като човек има свойте косури като всички нас Изумявам,но нима Боко,Станишко,Гоце и останалите ги нямат?!Важно е ,че не е корумпиран лъжец и подлизурко като тях!
Абе човек ти нормален ли си? Сериозно те питам, иди се прегледай. Тоя ненормалник Сидеров бил последната надежда. Тоя е последната надежда да ни вкара всички в лудницата. Тоя е много по-зле от ВМРО и Валери Симеонов, а виждаме господата какви ги творят сега докато са на власт.Изумявам се как има още хора да гласуват за тая откачалка Болен Лидеров.
- GA_ veliki
- Контакти:
galin56 написа:
Абе човек ти нормален ли си? Сериозно те питам, иди се прегледай. Тоя ненормалник Сидеров бил последната надежда. Тоя е последната надежда да ни вкара всички в лудницата. Тоя е много по-зле от ВМРО и Валери Симеонов, а виждаме господата какви ги творят сега докато са на власт.Изумявам се как има още хора да гласуват за тая откачалка Болен Лидеров.
Може покрай бялата Златка да луднем, но няма да ни вкарат в лудницата. Психодиспансера изгоре
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
-
goshopileto
THE G.A.M.E написа:Значи предлагаш от "соросоиди", да станем путинофили ?Gepet написа:Виждам,че отношение са взели и разумни младежи ,без да опростачват темата.
Масова подкрепа на АТАКА е последния реален шанс на Родината ни!![]()
![]()
"Атака" не е българска партия, а кремълска.
Тя не защитава интересите на България, а на олигархична Русия.
Изобщо не харесвам Болен Лидеров, ама и на теб навсякъде все руски олигарси ти се привиждат. Ръката на Кремъл е вписана в книгата на Гинес, като най-дългата ръка в света.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]