goshopileto написа:pomiqrat написа:ДКХ работи заедно с НАП.
Но тя подава в НАП данните, иначе какъв е смисълът от съществуването и.
И играят на сляпо? Малко по-сериозно. Всички виждат колко % плаща и дали трябва да плати толкова, а не друг %.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
goshopileto написа:pomiqrat написа:ДКХ работи заедно с НАП.
Но тя подава в НАП данните, иначе какъв е смисълът от съществуването и.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
goshopileto написа:honda написа:Аз защо си мисля, че въпросния законопроект противоречи на Конституцията.
И ми е много интересно какъв е този министър на финансите ,който прави коментари ,които са противоконституционни.
И доплащането в болниците май противоречи, ама....
goshopileto написа:honda написа:Аз защо си мисля, че въпросния законопроект противоречи на Конституцията.
И ми е много интересно какъв е този министър на финансите ,който прави коментари ,които са противоконституционни.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:goshopileto написа:honda написа:Аз защо си мисля, че въпросния законопроект противоречи на Конституцията.
Не противоречи, ама щом по скат и атака са го казали ще им се доверим
pomiqrat написа:Как се задължава някой да плати лихва заради грешка на институция. Ще измислим закон, който да действа със задна датаАко давностния срок е изтекъл? Или ще водят предварителтно загубени дела, както все пропускват срокове да заведат дела и след това ги губят и данъкоплатците плащаме за грешките им?
pomiqrat написа:Как се задължава някой да плати лихва заради грешка на институция. Ще измислим закон, който да действа със задна датаАко давностния срок е изтекъл? Или ще водят предварителтно загубени дела, както все пропускват срокове да заведат дела и след това ги губят и данъкоплатците плащаме за грешките им?
soulfly1948 написа:pomiqrat написа:Как се задължава някой да плати лихва заради грешка на институция. Ще измислим закон, който да действа със задна датаАко давностния срок е изтекъл? Или ще водят предварителтно загубени дела, както все пропускват срокове да заведат дела и след това ги губят и данъкоплатците плащаме за грешките им?
нали знаеш Ал Капоне защо е влязъл в затвора?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта