Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.Ще има ли жертви!? : (

Мнениеот pomiqrat » 17 яну 2020 19:42

goshopileto написа:
pomiqrat написа:ДКХ работи заедно с НАП.

Но тя подава в НАП данните, иначе какъв е смисълът от съществуването и.

И играят на сляпо? Малко по-сериозно. Всички виждат колко % плаща и дали трябва да плати толкова, а не друг %.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 яну 2020 19:50

goshopileto написа:
honda написа:Аз защо си мисля, че въпросния законопроект противоречи на Конституцията.
И ми е много интересно какъв е този министър на финансите ,който прави коментари ,които са противоконституционни.

И доплащането в болниците май противоречи, ама....

В Конституцията са записани дейностите в които държавата може да има монопол - хазарта и лотарийните игри не са между тези дейности.
Дори и да бъде гласуван подобен законопроект в НС - конституционния съд ще го отхвърли.
Другата опция е промяна на Конституцията.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 яну 2020 19:51

goshopileto написа:
honda написа:Аз защо си мисля, че въпросния законопроект противоречи на Конституцията.
И ми е много интересно какъв е този министър на финансите ,който прави коментари ,които са противоконституционни.

Не противоречи, ама щом по скат и атака са го казали ще им се доверим :mrgreen:

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 17 яну 2020 20:21

Троловете на Божко налазиха форума...хазартния "бизнес" е бизнес ,сладури,само,когато държавата го разреши...набийте си го това в канчето...ако иска може да го забрани веднага и никой не може да и каже копче...в много държави няма хазартен бизнес или е изцяло държавен монопол... ;)

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 17 яну 2020 20:23

pomiqrat написа:
goshopileto написа:

Не противоречи, ама щом по скат и атака са го казали ще им се доверим :mrgreen:

Аз български телевизии не гледам, освен по нова година, та какво са казали по СКАТ или Алфа (не Атака) не ме касае изобщо. Сега прочетох малко Конституция на РБ и видях един интересен член :mrgreen: Държавата гарантира еднакво развитие на различните региони, та се присетих за регион София и регион Резервато, колко еднакво се развиват , гарантирано от държавата. honda пише за КС, но кой от имащите право на това ще го сезира, че евентуално приетият проект на Валерката нарушава права и свободи. А и не е необходимо да бъдат забранявани тези "игри на щастието". Достатъчно е Божков да бъде задължен да плати невнесените данъци, със съответната лихва, с еднократно плащане.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 яну 2020 20:39

Как се задължава някой да плати лихва заради грешка на институция. Ще измислим закон, който да действа със задна дата :mrgreen: Ако давностния срок е изтекъл? Или ще водят предварителтно загубени дела, както все пропускват срокове да заведат дела и след това ги губят и данъкоплатците плащаме за грешките им?

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 17 яну 2020 20:46

нека има талончета за олигофрените(те никога няма да свършат),,,ако ще и Джак Чери само да ги продава....
само че ,не навсякъде...
и без реклама 24часа в денонощието на "щастливи" клошари от римски произход "спечелили" невероятни суми в Голема Градешница и Чипуркова поляна...
щото това е пряко подстрекаване към хазарт.
по тази логика-на екрана требва да гледаме реклама на надрусани и пияни също...и във всеки супер да продават марихуана и кока..
защо не...това не е ли дискриминация?
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 17 яну 2020 20:48

pomiqrat написа:Как се задължава някой да плати лихва заради грешка на институция. Ще измислим закон, който да действа със задна дата :mrgreen: Ако давностния срок е изтекъл? Или ще водят предварителтно загубени дела, както все пропускват срокове да заведат дела и след това ги губят и данъкоплатците плащаме за грешките им?

Не е изтекъл и ти го знаеш отлично.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 17 яну 2020 20:49

pomiqrat написа:Как се задължава някой да плати лихва заради грешка на институция. Ще измислим закон, който да действа със задна дата :mrgreen: Ако давностния срок е изтекъл? Или ще водят предварителтно загубени дела, както все пропускват срокове да заведат дела и след това ги губят и данъкоплатците плащаме за грешките им?

нали знаеш Ал Капоне защо е влязъл в затвора?
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 яну 2020 21:01

soulfly1948 написа:

нали знаеш Ал Капоне защо е влязъл в затвора?

Май не правиш разлика между укрити данъци и декларирани и използване на врата в закона, по която да се чудиш кой член е за теб и да използваш по-благоприятния? Щом пет години са го третирали по грешния (това само съдът може да реши дали е така), то държавните служители да си получат заслуженото.

Върни се в “ЦСКА”