eelche написа:Поредна година, поредна блудкава селекция, чета готовите схеми на разни треньори и падам от смях

Лудогорец взема играч от Бундеслигата,ние анонимник от средняк в Еередивизие...Те привлекоха треньора на чешкият шампион, водил Чехия и Словакия (национали), нас ни води човек, изповядващ анти-футбол...И тази година ще сме "калъфка",но поне дълговете се плащат...хахаа, блажени са вярващите!
Правя традиционната си прогноза преди сезона: ако не стане някакво чудо, Хубчев ще е сгънал багажа още в края на март-средата на април, Циклопа ще е обявил поредния нулев сезон, а с Тирето ще се надпреварваме на подигравки кой е по-зле.
Домусчиев и с топ не може да го бутнат,а човекът,който ще се избере за водач на БФС отново ще е в тяхна услуга.
Много черногледо!
Лудогорец и финансовата им мощ не са ни проблема. С много по-малко пари, но правилно и умно похарчени можем до 2 години да свалим Разград от футболния връх(справка-шампионската титла на Лестър не с един, а с цели 4 Лудогореца около тях и още толкова тирета)
Въпреки подигравките на мнозина, аз мисля, че бавничко вървим по правилния път.
Ако не стане нещо драматично около собствеността, до 5 години виждам поне 2 шампионски титли на Левски и поне 3-ма от школата в титулярния състав, пък нека Разград да си пазарят от Бундеслигата.
Смятам, че за това ще помогнат и, на пръв поглед, дискриминиращите промени и новия трети турнир в ЕКТ. Той може да се окаже реанимация за тимове точно като нашия. Ще играем примерно с Динамо Букурещ, Черноморец Одеса, Арис Солун, Марибор и подобни тимове, в които със сигурност ще пълним стадиона си. И, дори и да не печелим много от УЕФА, то ще печелим от билети, ще имаме(все пак) международна сцена да си показваме конвертируемите играчи и ще държим синята общност по-сита на мачове извън руслото Дунав-Царско Село. Т.е, ще подобрим маркетинговия тренд и индекс на Левски в сравнение със сегашното ни статукво. Защото, аз не виждам до няколко години как ще влезем в Лига Европа като ни срещат още през ранен Септември Евертън, ПСВ, Аталанта, може и Милан.
И докато тези промени съм убеден ще вдигнат Левски, то смятам, че това в същото време ще бъде некролога на Лудогорец. За тях ще стане много трудно да се преборят за място в първите 2 елитни турнира, а третия ще им понижи нивото, поради простата причина, че те са крайно зависими от приходите на УЕФА(те няма да са достатъчни), а маркетинговия им потенциал е много нисък. По естествен път ще се получи ножица, в която ние ще се "повишим", а те ще се "понижат".