Честито и успех!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1palq4o1 написа:
Ще ти отговоря САМО за ДЮШ
Тъй като имам честта един от синовете ми да е твърд титуляр в представителния отбор за възрастта си, ти гарантирам, че стила на работа там се промени драстично в последните 6 - 7 месеца!
Изчакаха края на годината за да се запознаят със ситуацията, поставиха цели на треньорите и не са спрели да търсят развитие, както на наставниците, така и на децата.
mikata написа:Утре преди заминаването за Сандански не дойде ли някой халф по-добре да не идва вече ще е късно!
modor написа:mikata написа:Утре преди заминаването за Сандански не дойде ли някой халф по-добре да не идва вече ще е късно!
Ще го връщаме ли холандчето
sinqkrepost1914 написа:Преди повече от 3 дена, ПХ каза, че до 2 дни щяло да има развитие по трансферите ? Двата дена минаха, а подписваме с юноши, които така или иначе въпросния ПХ не използва ( с изключение на М. Петков ), и те няма да имат никъв принос. Или някой жестоко е излъгал ПХ, или наистина се чака изходящ трансфер за да се спонсорират входящите. А когато чакаш пари от 1 играч, за да купиш с тях други 3-ма, това е гаранция за поредния ташак, както стана и лятото. Което пък на свой ред означава, че Черепа го боли дедовия и като цяло никой в клуба не смята да инвестира в качество или каквото и да било. Тия, които вярват на това, което говори ПК, най-вероятно са същите наивници, като пенсионерите, които мятат торби с пари през балкона, само дето не са пенсионери![]()
И понеже веднага контрата на наивниците е ясна - Ръководството било направила нови терени, ремонтирало общежитието и изплаща дългове. Само че, парите, които са стрували новите терени, са на Черепа джобните за 1 седмица![]()
А докато не видя публично документ, че Левски действително не само погасява, но и намалява дълговете също не вярвам. Особено, ако е от устата на ПК. Наслушахме се на приказки.
ralka_levskarka написа:Приказката вчера написаха, че ще подпише за 3 години и давай всички копи пейст![]()
Честито и успех!
koisa написа:sinfen14 написа:Шийте вените! Хейта от последните два дена се оказа безсмислен. И да, хейт е, понеже тук няма абсолютно никакъв толеранс за нищо. И Хубчев не е казал, че до два дена ще дойдат нови. Каза - "Надявам се до 2 дена да има развитие". Има известна разлика, нали?
ПС: Така като гледам - ултра непрофесионалното ни ръководство( не твърдя, че е най-великото!) ще успее да завърши селекцията ни навреме. Преди всички останали.
Няма да е лошо да научите какво е хейт, какво е тролене, какво е мрънкане, че много бъркате нещата и всяко нещо, което не ви допадата го оприличавата на горните три неща.
Че то Хубчев може да излезе и да каже: Надявам се до 2035г. да станем шампиони. Тоест разбирай до 2035г. никой няма право да отправи критика или да каже нещо иначе е хейтър.
П.С. Не знаех, че имало състезание кой отбор първи ще си завърши селекцията... Аз все си мисля, че целта на селекцията е, да е качествена и да е готова за първата тренировка, която беше на 9-ти.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, helic и 12 госта