mikata написа:ПК онзи ден по Дарик каза,че с парите от Мариани 700k лева са изплатили дългът към мениджърите му и с останалите са избили лятната селекция.
Да, това каза всъщност. Малко съм го обърнал.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:ПК онзи ден по Дарик каза,че с парите от Мариани 700k лева са изплатили дългът към мениджърите му и с останалите са избили лятната селекция.
bsz1916 написа:sin4ec написа:Влизате в много конспирации...
А истината е проста-в днешно време няма как да вземеш читав играч без пари. Всеки футболист се следи под лупа, има досие, знае се какво може и какво не може. Изненади вече няма. Големите хиени са нахлули вече и в шампионатите на 12-13 годишни деца по цяла Европа и се оглеждат за таланти. Този Спирингс ако беше великият халф, щяха да го вземат отдавна на друго място. Но за Левски ще свърши работа!
Истина, истина ви казвам: скаути на Динамо Загреб гледат наши мачове от шампионат на малки деца!
След като национала Страхил Попов беше освободен от Касъмпаша , стана ясно че 3 - та водещи български отбора ( хегемона Лудогорец и " грандовете " Левски и ЦСКА - София ( София ) ) ще се борят за подписа му . По - късно се разбра , че нито 1 от тях не е успял да го привлече , тъй ката Попов е успял да си намери нов отбор и ще играе във . . . Втора лига в Турция . Тоя факт ясно показва какво ни е нивото ( не само в спорта и футбола ) и какви " звезди " можем да очакваме да дойдат да играят в България .
- Лудогорец и Левски също те искаха...
- Благодарен съм на всички за проявения интерес, но не мога да конкретизирам с имена на отбори. Ясно е, че на всеки български футболист мислите му са насочени към чужбина. Няма какво да се залъгваме - нивото в България не е това, което ни се иска. С който и футболист да разговаряте, ще ви каже, че целта му е да излезе навън. Ако сега се бях върнал в България, на моите години - 29, може би щях да си затворя вратите за чужбина.
mikata написа:Пак във вестника
south_division написа:Селекцията не върви защото си има някакви финансови рамки, в което няма нищо лошо, даже си е добре за един клуб. Най малкото от гледна точка на стабилността е по добре разумното харчене за трансфери и заплати. От нашата канбанария обаче, на феновете, които милеем за този клуб и жадуваме за успехи не е добре защото нещата зациклиха, вероятно ще се вземат компромисни варианти или няма да се вземе никой. От там е ясно, че шансовете за титла изчезват мигновено, а за купата остават не големи и ще дойде лятото с нови надежди за силна селекция, прилично представяне в Европа и т.н. Когато Божков започна да се свързва с Левски, някак си ми се искаше да се захваща защото има амбиция да бъде едни гърди пред Ганчев и Думусчиев, уви бил съм доста далеч явно от истината, иначе Спирингс и Хушбауер преди нова година щяха да са в Левски. Както и да е, ще по живеем ще видим, смятам че поне можем да сме доволни, че в Левски работят сериозни хора като Колев и Хубчев, колко ще бъдат успешни времето ще покаже.
Нидерландецът Стайн Спирингс е в София и е пред подпис с Левски, научи dsport. Днес футболистът на Валвайк е кацнал в столицата след като двата клуба са се разбрали за парите, които "сините" трябва да платят.
[/quote1914.1902 написа:Нидерландецът Стайн Спирингс е в София и е пред подпис с Левски, научи dsport. Днес футболистът на Валвайк е кацнал в столицата след като двата клуба са се разбрали за парите, които "сините" трябва да платят.
Потребители, разглеждащи този форум: Djack_84, LoveAndPeace, noo, Ventsi1999 и 20 госта