Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tiamat » 10 яну 2020 00:55

metodito написа:Чандъра... Колко по-зле от Райнов може да е.

Еееее, Чандъра най-малкото няма физиката на Райнов...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 10 яну 2020 01:03

mikata написа:Симеон Славчев: Доста пъти съм бил пред трансфер в Левски, Хубчев знае какво мога

https://topsport.bg/levski/simeon-slavc ... -moga.html

Интересно, Копи му е бил идол. По същия начин, на мене ми беше като идол Велко Йотов, който го помни :)

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 яну 2020 02:00

Аз го помня Велко Йотов. Имаше един приличен сезон, загатна за качества, беше в разширения състав на СП 94, опита си късмета в чужбина - Еспаньол, Велес...После постепенно се изгуби.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 яну 2020 08:52

Как вестниците разтълкуваха думите на Хубчев от вчера:

[offtopic]Изображение

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 яну 2020 09:18

rane написа:Аз го помня Велко Йотов. Имаше един приличен сезон, загатна за качества, беше в разширения състав на СП 94, опита си късмета в чужбина - Еспаньол, Велес...После постепенно се изгуби.

Велко беше добър футболист. Мисля, че е единствения български футболист играл в Аржентина. После завърши кариерата си в САЩ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 яну 2020 10:10

[offtopic]
LM10 написа:п.п. Не знам защо обвинявате koisa в мрънкане?

Супер е дразнещо това етикетиране и нарочване. Както и псевдоиронизмите.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 яну 2020 10:21

sin4ec написа: Много е сложно да съвместиш конструктивен и дефанзивен халф в едно. Такива са рядкост и струват много пари. Пример-Де Бройне. Именно, защото са рядкост, се появиха схеми на игра без типичен разиграващ халф. Но другите трябва да компенсират липсата му с умения. И много, много класа. И тактика...
Патрик всъщност си е нападател. Има много качества и се надявам да ги развие и се наложи.
Да, при 16-18 годишните вече може да се търсят резултати и да се гонят победи и титли.
Но аз лично не смятам, че това калява някакъв дух. И ще ти обясня защо:
[offtopic]С2 ходи и на лека атлетика. Ходи и на състезания. Колкото и да е малък, той е наясно, че като единствен футболист сред лекоатлетите няма как да се бори с топспринтьори. Но това не значи, че не дава всичко от себе си в спринтовете! Постига си своя резултат, отива и поздравява, снимат се заедно и така. Детето е наясно, че както 5 години той тренира футбол, така те 5 години тренират спринтове. Ако някой от тях излезе срещу него на футбол, няма никакъв шанс. Ще му навре топката едикъдеси.
Те го приемат като един от тях. Виждат, че дава всичко от себе си да ги догони.[/offtopic]
Ето това е духът-да гониш нещо, което знаеш, че няма как да стане, но да продължаваш. Малко хора разбират, че не стремежът към купи и титли е важен, а да работиш всеки ден над себе си и да ставаш все по-добър.
[offtopic][offtopic]
Да, и аз имах предвид това - винаги да се опитваш да се надмогнеш. И треньорът да се опитва да извади от теб най-доброто. Ако трябва и с малко по-твърдо отношение. Може някоя сълза да се пролее, но тя ще се изплати. Аз например не смятам, че бг спортистите в миналото са постигали своите успехи преди 90-та, благодарение на химията единствено.[/offtopic]
[/offtopic]
Иначе за халфове, които играят добре и в двете фази, извън световните примери, имаме и в "Левски". Бардон, Боримирката, Мехди, Гомес, Роман, Грийн...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 яну 2020 10:26

tiamat написа:
metodito написа:Чандъра... Колко по-зле от Райнов може да е.

Еееее, Чандъра най-малкото няма физиката на Райнов...

Е, той е на 21, нормално. В началото на пътя си е, докато Марто на 27, каквото демонстрира днес, общо взето това е, което може.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 яну 2020 15:04

Хубчев каза, че очаква трансфери в следващите два дни и ето днес подписахме с двама юноши! 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 яну 2020 15:37

wilge написа:
rane написа:Аз го помня Велко Йотов. Имаше един приличен сезон, загатна за качества, беше в разширения състав на СП 94, опита си късмета в чужбина - Еспаньол, Велес...После постепенно се изгуби.

Велко беше добър футболист. Мисля, че е единствения български футболист играл в Аржентина. После завърши кариерата си в САЩ.
Той беше един от играчите в началото на 90-те, които загатваха за големи качества. Имаше тогава 5-6 юноши, които постепенно пробиха в първия отбор(Велко, Г. Донков, З. Здравков, Д. Попов, Г. Славчев и И. Груев). Обаче времето беше преходно, всичко беше ново за повечето хора тогава, та и футболистите не ги подмина. Велко май заигра при брокерите от Пловдив, после отиде в Испания, стигна до Аржентина, но кариерата му можеше да се развие по друг начин. Тъкмо беше започнал да показва добри игри в Левски и изглежда се полакоми за пари. Жалко! А можеше да стане истинска легенда на клуба - с много мачове и много голове. Пък и не само той от изброените по-горе юноши можеше да стане легенда на Левски. З. Здравков и Г. Славчев също бяха страхотни таланти. Но както написах - времето беше преходно. Имало да става.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”