Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот TristaNNN » 09 яну 2020 09:31

1914.1902 написа:
mikata написа:Договорите на Тиам,Нашименто и Райнов изтичат лятото. Чандъров е преотстъпен до края на сезона,Юруков и Найденов засега не стават за титуляри :roll:

А каква е гаранцията , че новите ще стават за нещо ?
При лош старт на пролетта какво ще се пише за селекцията ?

Ще се пише: "Провал!"; "Всички вън!"; "Пак ни излъгаха!"; "Тоя за какво го взехме като е резерва."; "Що не взехме резерва на еди кой си"; "За какво са ни толкова много халфове"; "За какво са ни толкова много резерви"; "Що ни е толкова къса пейката"; "Де са юношите"; "За какво дадохме толкова пари за оня"; "Пак ловим маймуни с трици"; "Вижте тирето каква шампионска селекция си направиха, а ние ..." и т.н.
Абе, в общи линии каквото и да стане очаквай да четеш едни и същи мрънканици.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 09 яну 2020 09:42

Забравил си: "Върнете Божи86" :? :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 яну 2020 10:12

Приготвяйте вените 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 09 яну 2020 10:18

TristaNNN написа:
1914.1902 написа:
mikata написа:Договорите на Тиам,Нашименто и Райнов изтичат лятото. Чандъров е преотстъпен до края на сезона,Юруков и Найденов засега не стават за титуляри :roll:

А каква е гаранцията , че новите ще стават за нещо ?
При лош старт на пролетта какво ще се пише за селекцията ?

Ще се пише: "Провал!"; "Всички вън!"; "Пак ни излъгаха!"; "Тоя за какво го взехме като е резерва."; "Що не взехме резерва на еди кой си"; "За какво са ни толкова много халфове"; "За какво са ни толкова много резерви"; "Що ни е толкова къса пейката"; "Де са юношите"; "За какво дадохме толкова пари за оня"; "Пак ловим маймуни с трици"; "Вижте тирето каква шампионска селекция си направиха, а ние ..." и т.н.
Абе, в общи линии каквото и да стане очаквай да четеш едни и същи мрънканици.

Много ясно, че ще се пишат подобни неща след като последните 10 години го гледахме тоя филм безброй пъти, само режисьора се сменяше, което просто ускоряваше процеса, с хора като Тонев или АРТ финягата. Последната прожекция беше Лято 2019, не вярвам да си я пропуснал. Или може би си доволен от поредния довлечен негър (европеизиран), който я има, я няма 5 мача ? И вероятно ще е поредния минал и заминал. Спомняш ли си Китамбала ? Его е, черния Мохамед.
Ами въздухара Алар ? Доволен ли си от него ? Головата машина от Австрия, на който линейната му скорост е като на бабичка с две торби картофи, която гони да хване трамвая от женския.. Чандъров, Здравко ? Райнов ??
Разбира се, че ще се пишат едни и същи неща, след като и нещата, за които се пише са едни и същи.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 яну 2020 10:27

mikata написа:
Michael_Buble написа:
Странджата написа:Кой знае нещо повече за това момче, което ни напуска - Александър Георгиев.

Здравей Странджа!
Явно никой не знае. В моите очи версиите са две:
1. Играчът е скаран напълно с морала и лоялността (и/или)
2. Хората в школата ни са надробили страшни глупости и младите са демотивирани и обезверени.
(може да има и трета версия, която пропускам)
Каквато и да е причината, драма няма. Няма да е нито първия, нито последен случай. Случва се навсякъде. Ние също "отвличаме" таланти от всевъзможни школи.Все пак, нито е Меси, нито Мбапе да творим драми. Ще е лошо единствено, ако е някаква негативна тенденция и климата в школата е развален.
Тогава вече няма да е никак добре!

Красимир Петров нали отиде в школата на числото явно заради него е избягал.Пишеше се,че още ще си тръгнат заради треньора :roll:

Сложен казус. За мен промените в школата разрушиха комфорта на някого. Видяхме как работеше ДЮШ до сега и колко футболисти даде на първия отбор. Нали това е предназначението и, а не да подготвя кадри за останалите отбори. Сега предстои да видим дали под ръководството на Арсов ще заработи по нов, европейски начин. Или настоящите треньори не могат и не искат да променят метода си на работа, или Арсов гони всеки несъгласен с него. Ще разберем след време. Резултатите ще го покажат. Относно Красимир Петров. Качвам негово интервю, в което се изказва не много ласкаво за Марк- Емилио Папазов и грозната му постъпка. (Виж след 1:52) Цитирам: "Не мога да проумея как едно дете тренира 8 години в Левски изведнъж решава и от днеска и утре отива във цска. Аз не съм възпитан по този начин и не мога да го приема това нещо..." Сравнението между думите и делата му формират мнението за този човек. Хора с подобна ценностна система не бива да работят в Левски. Те така възпитаат и децата. Поради което сигурно това момче няма да е последния избягал. Жалко. Хубчев залагаше на него да замести Горанката.
https://www.sportal.bg/video.php?video=116690
От други интервюта с него останах с впечатлението, че въпросния треньор ще направи опит да привлече и други момчета от школата под предлог, че на Герена нямат никакъв шанс да попаднат в първия отбор, докато в новия имат тази възможност.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 09 яну 2020 10:32

wilge написа:
mikata написа:
Michael_Buble написа:
Странджата написа:Кой знае нещо повече за това момче, което ни напуска - Александър Георгиев.

Здравей Странджа!
Явно никой не знае. В моите очи версиите са две:
1. Играчът е скаран напълно с морала и лоялността (и/или)
2. Хората в школата ни са надробили страшни глупости и младите са демотивирани и обезверени.
(може да има и трета версия, която пропускам)
Каквато и да е причината, драма няма. Няма да е нито първия, нито последен случай. Случва се навсякъде. Ние също "отвличаме" таланти от всевъзможни школи.Все пак, нито е Меси, нито Мбапе да творим драми. Ще е лошо единствено, ако е някаква негативна тенденция и климата в школата е развален.
Тогава вече няма да е никак добре!

Красимир Петров нали отиде в школата на числото явно заради него е избягал.Пишеше се,че още ще си тръгнат заради треньора :roll:

Сложен казус. За мен промените в школата разрушиха комфорта на някого. Видяхме как работеше ДЮШ до сега и колко футболисти даде на първия отбор. Нали това е предназначението и, а не да подготвя кадри за останалите отбори. Сега предстои да видим дали под ръководството на Арсов ще заработи по нов, европейски начин. Или настоящите треньори не могат и не искат да променят метода си на работа, или Арсов гони всеки несъгласен с него. Ще разберем след време. Резултатите ще го покажат. Относно Красимир Петров. Качвам негово интервю, в което се изказва не много ласкаво за Марк- Емилио Папазов и грозната му постъпка. (Виж след 1:52) Цитирам: "Не мога да проумея как едно дете тренира 8 години в Левски изведнъж решава и от днеска и утре отива във цска. Аз не съм възпитан по този начин и не мога да го приема това нещо..." Сравнението между думите и делата му формират мнението за този човек. Хора с подобна ценностна система не бива да работят в Левски. Те така възпитаат и децата. Поради което сигурно това момче няма да е последния избягал. Жалко. Хубчев залагаше на него да замести Горанката.
https://www.sportal.bg/video.php?video=116690
От други интервюта с него останах с впечатлението, че въпросния треньор ще направи опит да привлече и други момчета от школата под предлог, че на Герена нямат никакъв шанс да попаднат в първия отбор, докато в новия имат тази възможност.

Ами те си не стават за първия отбор! Айде ще го видим тоя дрисльо къде отиде в 1948 колко ще играе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2020 11:08

Гледах няколко репортажа на това момче Галчев. Впечатлява определено. Но ми направи впечатление и този Неджип.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 яну 2020 12:20

modor написа:Приготвяйте вените 8-)

Не останаха вени за 10 години. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 яну 2020 16:28

Ако това, което каза Хубчев, че до два дни ще има нови попълнения се окаже вярно, дали ще са точно чеха и холандеца, как мислите? И ако са те, почваме ли пак да мичтаем:))))

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Blue_Blood84

Мнениеот Странджата » 09 яну 2020 17:51

Май че каза, че се надява да има или че до два дни ще се разбере дали ще има :) Аз досега не съм прочел нищо, което да съобщава някакви непознати за нас факти. Думите са просто като завеса - зад нея не се вижда нищо ... И не мисля, че би било оправдано да е иначе, ако става думи за покупки-продажби. Останалото още не се е случило. Колкото до това, което е факт - подготовката започва, съставът е налице - такъв, какъвто е, очакванията също са още оправдани ...

Върни се в “Левски”