Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 09 яну 2020 15:25

Колев пък уж щеше да приключва селекцията до началото на подготовката (тоест днес) ама друг път. :lol: Даже се бях учудил, че е възможно да видя поне веднъж в Левски, да се направи селекция навреме. :geek: Карай, поне ще има с какво да се оправдаваме после... Този дойде късно, онзи се контузи, друг беше болен... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 яну 2020 15:26

mikata написа:Какво да им каже Хубчев като един месец само глупости за Левски се пише :roll:
За тире и Разград нищо :lol:

За кого да се пише, ако не за най-големият отбор в България? :roll:
R.I.P.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 яну 2020 16:03

Абе, вие колко души очаквате да вземем тази зима? 5? 7? Цял отбор?
Още един играч максимум (ляв бек ли плеймейкър) и работата е готова. Дори и да не вземем други, пак е поносимо. Селекцията на всяка цена най-много да ни докара още някое Насиру.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2020 16:30

Corwin написа:Абе, вие колко души очаквате да вземем тази зима? 5? 7? Цял отбор?
Още един играч максимум (ляв бек ли плеймейкър) и работата е готова. Дори и да не вземем други, пак е поносимо. Селекцията на всяка цена най-много да ни докара още някое Насиру.

С Тиам и Райнов титуляри - бараж. :!: Ако се вземат холандеца и чеха, което звучи финансово невъзможно, селекцията ще е перфектна. За мен входящата селекция на лято си беше много добра. Взехме вратар, което беше жизнено важно предвид отношението/мнението на Хубчев за Михайлов. Национал на страната си, стабилен под рамката, пичага. Робърта. Дали е късмет или не, няма значение. Попадение отвсякъде. Алар... Очаквах много от него. Жалко. Насиру. Може би единствения провал (както и Алар) в лятната селекция. Здравко. Аз съм убеден, че даде ли му се повечко шанс ще покаже какво може. Чандъра... Колко по-зле от Райнов може да е. Самият Райнов си ме разочарова. Но без Миятович и Робърта със сигурност нямаше да сме втори. 100 про.

Пожелавам си на пролет двама човека да ме опровергаят тотално - Хубчев и Мартин.
Последна промяна от metodito на 09 яну 2020 16:38, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 яну 2020 16:36

koisa написа:Колев пък уж щеше да приключва селекцията до началото на подготовката (тоест днес) ама друг път. :lol: Даже се бях учудил, че е възможно да видя поне веднъж в Левски, да се направи селекция навреме. :geek: Карай, поне ще има с какво да се оправдаваме после... Този дойде късно, онзи се контузи, друг беше болен... :oops:

Мда, то е много лесно да доведеш играч от холандската Ередивизие или участник в групите на ШЛ разцъквал и взел точка на Камп Ноу. То бива мрънкане...важното е да дойдат до 3-4 дни и да функционално здрави.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 яну 2020 16:47

bilyaletdinov написа:
koisa написа:Колев пък уж щеше да приключва селекцията до началото на подготовката (тоест днес) ама друг път. :lol: Даже се бях учудил, че е възможно да видя поне веднъж в Левски, да се направи селекция навреме. :geek: Карай, поне ще има с какво да се оправдаваме после... Този дойде късно, онзи се контузи, друг беше болен... :oops:

Мда, то е много лесно да доведеш играч от холандската Ередивизие или участник в групите на ШЛ разцъквал и взел точка на Камп Ноу. То бива мрънкане...важното е да дойдат до 3-4 дни и да функционално здрави.

При положение, че са казали, че се работи още от лятото по зимната селекция, не би трябвало и да е чааааак толкова трудно, колкото се изкарва... А, съм сигурен, че 99% не сте чували (включително и аз) за този играч до преди месец! Значи не е чак такава невъзможна за привличане звезда. Ама, то бива адвокатстване на всяка крачка...
R.I.P.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 яну 2020 16:48

То това, че Лозев и Славчев подписаха още преди новата година си е някакъв рекорд на фона на предишните зимни паузи и съм доволен. А следващите уж ще дойдат до два дни, не вече когато са започнали официалните мачове, пак е по-добре. Усеща се някаква разлика, няма го 8 освободени 9 привлечени, пипа се малко по-професионално, нека да изчакаме до първите два три кръга резултатите и почвайте да закривате отбора и да мрънкате.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 яну 2020 16:51

Corwin написа:Абе, вие колко души очаквате да вземем тази зима? 5? 7? Цял отбор?

Колкото са си преценили да вземат... Само после да няма: изморени са играчите, защото играят 13-14 от 25 човека група. Ама, то контузиите, ама то умората, ама тия не са водили пълноценна подготовка, защото дойдоха накрая, ама това, ама онова...
R.I.P.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 яну 2020 16:55

koisa написа:

Колкото са си преценили да вземат... Само после да няма: изморени са играчите, защото играят 13-14 от 25 човека група. Ама, то контузиите, ама то умората, ама тия не са водили пълноценна подготовка, защото дойдоха накрая, ама това, ама онова...

Човек, изчакай да дойде тоя момент, когато започнат така да се оправдават от ръководството и започвай с широка усмивка да мрънкаш доволно колкото искаш и да казваш, че си бил прав. Още лятото казаха, че селекцията зимата ще е с макс 3-4 играча, двама вече са тука, другите се чакат до два три дни. Ама още една контрола не сме изиграли и не сме паднали и вече се мрънка за нещо. :) :) :) :)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 яну 2020 16:55

Blue_Blood84 написа:нека да изчакаме до първите два три кръга резултатите и почвайте да закривате отбора и да мрънкате.

То на вас вечно ревящите за изчакване всичко, което не ви харесва в чуждото мнение е мрънкане... Без значение дали е с право и на място!
R.I.P.

Върни се в “Левски”