terata написа:P_Panov написа:terata написа:P_Panov написа:Колега Хелик, що се мъчиш да му обясняваш на този с прАвописа?
На Божи86 връх в кариерата му са 2та гола срещу нас.
Големият нападател с цели 4 гола (2 от дузпи) и нито един през изминалия есенен дял като футболист на Ботев Вр.
Иначе е лидер в съблекалнята с това да обяснява как се късат...малки котета![]()
![]()
В неделя преди обяд си беше паркирал на средата на тротоара червеното бентли до един палав хотел в Драгалевци...
Двуразови тренировки с коВрите на София
Да, със сигурност за бивш играч на Фиорентина, Парма, Спортинг, Ман Сити иЮвентус, върха в кариерата са му двата гола срещу нас.![]()
Иначе разбрахме, че Божи не става, ама аре от два дена искам некой да извади статистиката на Алар де? Разбрахме че Божинов има четири въшливи гола, които нонстоп ги ползвате за аргумент, ама дайте да видим "големият нападател" Алар колко има? И колко струва на клуба седенето на пейката на единия и другия и приноса им към отбора?
Да това му е върхът за мен. Проблем?
И във всички тези отбори, които изброяваш колега, същият е изритан/продаден като мръсно котИ.
Ходи му виж 14-те отбора за 16 години кариера, и тогава ми обяснявай какъв играч и какъв лидер е.![]()
Както казах няколко страници назад, странен ми е този рев за най-голямата коВра във футбола.
Да ти пие с Космонавта и по-далеч от Левски, ако е удобно.
https://www.flashscore.bg/player/bojino ... /vq7nkiIA/
На Алар статистиката му за есенния дял е 1 гол + 4 асистенции. Не мисля, че е нещо по-зле от тази на твоя любимец.
А, и един гол в Лига Европа, ама нейсе.
Ся ако ми покажеш едно мое мнение, в което възхвалям Божи какъв лидер и играч, ще е доста добре. Аз мнението за него го казах още като вкара въпросните два гола и беше рев да се привлича. Безсмислен трансфер! Горе-долу така и стана, въпреки че с гола на баража ни класира за Европа. Тука става въпрос за съвсем друго ама едва ли с твоя капацитет ще ме разбереш. В случая имаме играча Х, който е българин с 4 гола и го махаме за да вземем играча Y, чужденец с три пъти повече игрово време от Х, но с един гол. И за който е платена трансферна сума и по-голяма заплата. И смисъла в цялата операция къде е? А иначе кат те гледам как във всяко мнение натъртваш как къде и кога Божи бил ебaл си ясен.
Натъртвам какъв е не-професионалист, ама бъди спокоен, нали съм ти ясен

Приятен ден