Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Мауриньо пък кога е печелел тарторите? Той си е пълен измекяр в отношенията с футболистите си. Играе си игрички, само и единствено с идеята да извлече повече от отбора, често за сметката на определени играчи.
- metodito
- Контакти:
[offtopic][offtopic]
Например Матераци в Интер, Лампард в Челси.
Няма никакво значение дали го прави със задна мисъл (което е спекулативно и не би могло да е твърдение) или не. Важен е крайният резултат.[/offtopic][/offtopic]
Serafim написа:Мауриньо пък кога е печелел тарторите? Той си е пълен измекяр в отношенията с футболистите си. Играе си игрички, само и единствено с идеята да извлече повече от отбора, често за сметката на определени играчи.
Например Матераци в Интер, Лампард в Челси.
Няма никакво значение дали го прави със задна мисъл (което е спекулативно и не би могло да е твърдение) или не. Важен е крайният резултат.[/offtopic][/offtopic]
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Погледни пак статистиката на Алар за миналия сезон.
а[/offtopic]
Serafim написа:Не разбирам защо се коментира Божинов. Методито твърди (до колкото разбирам), че Божинов щеше да свърши същата работа, като Алар. Само че това е грешен начин на мислене, според мен. Божинов е свършил за футбола, докато Алар идва, като голмайстор от Австрия, в перфектна футболна възраст. Естествено, че не винаги се оправдават очакванията, както става с австриеца до сега, но да бяхме разчитали на Божинов, като някаква реална алтернатива в атака е несериозно и нямаше да покаже никакво желание за прогрес и развитие. Та той не можеше да изкара и едно полувреме на терена.
Погледни пак статистиката на Алар за миналия сезон.

- metodito
- Контакти:
https://topsport.bg/levski/poluzashtitn ... evski.html
Дали е вярно? Звучи супер. Това би било сериозен трансфер. А с холандеца (ако стане), Славчев и евентуално чеха, халфовата ни линия ще изглежда супер!
Дали е вярно? Звучи супер. Това би било сериозен трансфер. А с холандеца (ако стане), Славчев и евентуално чеха, халфовата ни линия ще изглежда супер!
metodito написа:[offtopic]wilge написа:Божи`86 сам си изяде хлебеца в Левски след интервютата в които журналята го подхлъзнаха с въпроси за Г. Тодоров и то в навечерието на назначението на Хубси. Той похвали отиващия си треньор и препоръча да остане. Това нарциси като Хубчев не могат да преглътнат. Плюс това често го виждахме край тъч линията да дава указания на по- неопитните и млади играчи. Това киселяка не позволява. Гласът на Божи се чувал в съблекалнята. Още една причина за раздяла. Хубчев нееднократно е демонстрирал, че не търпи силните личности и индивидуалностите. Той в прав текст казва, че не е важен човека, а отбора. Във всеки тим трябва да има силна личност на терена, която да мобилизира останалите и да ги поведе. За това и Левски не е обръщал мач при този треньор. На практика се очертава, че треньорът се страхува от силни характери сред играчите, защото трябва да се бори с тях. Когато имаш насреща си група послушници много по- лесно ги контролираш. Но така резултати не се постигат. Само впечатляващи личности постигат впечатляващи резултати. Другото е посредственост. Това е действителността в Левски днес.
Разликата между Божинов и Алар е само финансова. Австриецът е взет под наем (след тидневни молби и увещания?!) до 30.06.2020 год. За правата му са платени 150 х. € според Трансфермаркт. Колко е заплатата му не знам. Ефект от играта му- никакъв.
Божи`86 дойде без пари. Колко са му плащали също не знам. Подозирам, че заплатата му е била доста по- скромна. За неустойката по преждевременно прекратения му договор също не се говори. Ефектът от играта му в Левски- почти същия като този на Алар.
За първия има някаква надежда. Но тя е породена от факта, че има още 6 месеца и евентуално би могъл да покаже нещо смислено. За втория няма и надежда, тъй като не е в отбора. На Герена, обаче, все още няма таран. Сега спрягат някакъв от Ниската земя, бил тук, пък се върнал, после искали повечко пари, после мълчание. След него бил пристинал чешки национал, познат твърди че го видял случайно на Герена. Дали ще идва младият холандец или ПК ще пристъпи към вторият вариант с опитния чех тепърва ще видим. Да не забравяме, че Левски има нужда и от ляв бек. Дали ще отбора ще стартира в пълен състав зимната поготовка или ще ги събират до март и отново ще чуваме оправдания с непроведена пълноценна такава тепърва ще разберем.
Един въпрос: Как имаш силни фигури на терена, когато нямаш такива в съблекалнята? Аз пък, човек, съм против типа треньори, които искат да са алфа-мъжкарите в съблекалнята. За последно Стойчо (и Херо, може би) нали се опитаха да се правят на алфа-мъжкари в Лудогорец. И какво стана? По ми се нрави подхода на Моу - опитва се да спечели тартора, а не да му стъпи на врата овреме. От педагогическа, човешка, всякаква гледна точка е по-правилния подход.Ефектът от играта му в Левски- почти същия като този на Алар.
Това не е вярно. Засега.[/offtopic]
Под силна личност на терена имах предвид футболист (който е на терена и в съблекалнята), а не треньор. За ефекта съм писал ПОЧТИ. Божинов, при втория си престой в Левски, е взел участие в 11 мача и е отбелязал 4 гола. Алар е участвал в 18 двубоя и има отбелязан цял 1 (един) гол. За първенсвото. Къде един, там четири. Общото е едно: НЕДОСТАТЪЧНО. На Левски му трябва футболист с ефективността на Гарра Дембеле. От тези двамцата въобще нямаше нужда. Хайде, единият е българин, левскар, може да се приеме като компромис за сбъдване на мечтата му. Другият не е чувал за Левски, демострира явно нежелание да играе в България и имам чувството, че с всички средства провокира за преждевременното прекратяване на договора му за наем.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
И аз за човек на терена говорих. Според мен има остър недостиг на лидери в съблекалнята. Някой, който да ги надъха при негативен развой, да ги вдигне. Единствено Живко смятам за такъв. Стар-млад, можач-неможач, на Живко му пука и дава пример на тези години как се прави. Миятович може би с времето ще стане такъв. Холмс... голяма класа е и е по-класен играч от Роман и Давид, но сякаш му липсва нещо, което те имаха.[/offtopic]wilge написа:Под силна личност на терена имах предвид футболист (който е на терена и в съблекалнята), а не треньор. За ефекта съм писал ПОЧТИ. Божинов, при втория си престой в Левски, е взел участие в 11 мача и е отбелязал 4 гола. Алар е участвал в 18 двубоя и има отбелязан цял 1 (един) гол. За първенсвото. Къде един, там четири. Общото е едно: НЕДОСТАТЪЧНО. На Левски му трябва футболист с ефективността на Гарра Дембеле. От тези двамцата въобще нямаше нужда. Хайде, единият е българин, левскар, може да се приеме като компромис за сбъдване на мечтата му. Другият не е чувал за Левски, демострира явно нежелание да играе в България и имам чувството, че с всички средства провокира за преждевременното прекратяване на договора му за наем.
terata написа:P_Panov написа:Колега Хелик, що се мъчиш да му обясняваш на този с прАвописа?
На Божи86 връх в кариерата му са 2та гола срещу нас.
Големият нападател с цели 4 гола (2 от дузпи) и нито един през изминалия есенен дял като футболист на Ботев Вр.
Иначе е лидер в съблекалнята с това да обяснява как се късат...малки котета![]()
![]()
В неделя преди обяд си беше паркирал на средата на тротоара червеното бентли до един палав хотел в Драгалевци...
Двуразови тренировки с коВрите на София
Да, със сигурност за бивш играч на Фиорентина, Парма, Спортинг, Ман Сити иЮвентус, върха в кариерата са му двата гола срещу нас.![]()
Иначе разбрахме, че Божи не става, ама аре от два дена искам некой да извади статистиката на Алар де? Разбрахме че Божинов има четири въшливи гола, които нонстоп ги ползвате за аргумент, ама дайте да видим "големият нападател" Алар колко има? И колко струва на клуба седенето на пейката на единия и другия и приноса им към отбора?
Да това му е върхът за мен. Проблем?
И във всички тези отбори, които изброяваш колега, същият е изритан/продаден като мръсно котИ.
Ходи му виж 14-те отбора за 16 години кариера, и тогава ми обяснявай какъв играч и какъв лидер е.

Както казах няколко страници назад, странен ми е този рев за най-голямата коВра във футбола.
Да ти пие с Космонавта и по-далеч от Левски, ако е удобно.
https://www.flashscore.bg/player/bojino ... /vq7nkiIA/
На Алар статистиката му за есенния дял е 1 гол + 4 асистенции. Не мисля, че е нещо по-зле от тази на твоя любимец.
А, и един гол в Лига Европа, ама нейсе.
Божинов се изявява като лидер най-вече извън терена.
И защо Божинов трябва да се сравнява само с Алар. Защо да не го сравняваме с Робърта, с Костов от миналия сезон?
P_Panov написа:terata написа:P_Panov написа:Колега Хелик, що се мъчиш да му обясняваш на този с прАвописа?
На Божи86 връх в кариерата му са 2та гола срещу нас.
Големият нападател с цели 4 гола (2 от дузпи) и нито един през изминалия есенен дял като футболист на Ботев Вр.
Иначе е лидер в съблекалнята с това да обяснява как се късат...малки котета![]()
![]()
В неделя преди обяд си беше паркирал на средата на тротоара червеното бентли до един палав хотел в Драгалевци...
Двуразови тренировки с коВрите на София
Да, със сигурност за бивш играч на Фиорентина, Парма, Спортинг, Ман Сити иЮвентус, върха в кариерата са му двата гола срещу нас.![]()
Иначе разбрахме, че Божи не става, ама аре от два дена искам некой да извади статистиката на Алар де? Разбрахме че Божинов има четири въшливи гола, които нонстоп ги ползвате за аргумент, ама дайте да видим "големият нападател" Алар колко има? И колко струва на клуба седенето на пейката на единия и другия и приноса им към отбора?
Да това му е върхът за мен. Проблем?
И във всички тези отбори, които изброяваш колега, същият е изритан/продаден като мръсно котИ.
Ходи му виж 14-те отбора за 16 години кариера, и тогава ми обяснявай какъв играч и какъв лидер е.![]()
Както казах няколко страници назад, странен ми е този рев за най-голямата коВра във футбола.
Да ти пие с Космонавта и по-далеч от Левски, ако е удобно.
https://www.flashscore.bg/player/bojino ... /vq7nkiIA/
На Алар статистиката му за есенния дял е 1 гол + 4 асистенции. Не мисля, че е нещо по-зле от тази на твоя любимец.
А, и един гол в Лига Европа, ама нейсе.
Ся ако ми покажеш едно мое мнение, в което възхвалям Божи какъв лидер и играч, ще е доста добре. Аз мнението за него го казах още като вкара въпросните два гола и беше рев да се привлича. Безсмислен трансфер! Горе-долу така и стана, въпреки че с гола на баража ни класира за Европа. Тука става въпрос за съвсем друго ама едва ли с твоя капацитет ще ме разбереш. В случая имаме играча Х, който е българин с 4 гола и го махаме за да вземем играча Y, чужденец с три пъти повече игрово време от Х, но с един гол. И за който е платена трансферна сума и по-голяма заплата. И смисъла в цялата операция къде е? А иначе кат те гледам как във всяко мнение натъртваш как къде и кога Божи бил ебaл си ясен.