Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот koisa » 30 дек 2019 10:50

metodito написа:Човек, погледни си последните публикации. И повтаряш тази глупост с последните два месеца при Роси като някаква мантра. Вероятно забравяш кое провокира връщането му в "Левски" - играта му за пловдивското Локо. Самият Хубчев в последното си интервю говори за това, че се е наложило някои играчи да стиснат зъби накрая и да доиграят полусезона. Да, и аз искам да му дадат почивка на момчето, защото така може само да се усложни контузията му. Проблемите на "Левски" не са свързани с бековете. И си напомняй от време на време, че не Горанов се слага сам на бека като титуляр.

Не знам защо ме караш да ти обяснявам като на 9 годишен, но явно се налага, за да бъда разбран.
Първо - това за двата месеца при Роси, нито е глупост, нито е мантра. Това е единственият му добър период в Левски през, който показа как трябва да играе и през, който имаше постояноство в играта. През останалото време или е кръгла нула, или показва моментни проблясъци, че може би може повече.
Второ - Мен лично не ме интересува как е играл в Локото и как ще играе след Левски. Важното е как играе сега в Левски! Нищо друго!
Трето - Никъде не съм написал, че проблемите на Левски са само в бековете. В случая обсъждахме конкретно Горанов като футболист и негова игра в Левски. Нищо друго!
Четвърто - Къде да го слагат Горанов като е взет точно за бека и кой друг да сложат като не се взима конкуренция под предлог, че имаме национал със запазено място? А, и сега при наличието на Лозев ще може Живко да сменя Горанов при нужда, нищо, че не е ляв бек. Е, как да си вдигне нивото тоя човек без конкуренция и без напрежение, че може да си изгуби мястото, ако не играе добре? М?
Въпросът не е да му се вземе резервичка или да сложим юношка. А, да се вземе по-добър и така Горанов да се стреми да бъде по-добър, ако иска да е в Левски. Както в онзи период (който ти наричаш глупост и мантра) когато успя да надскочи нивото си. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 дек 2019 11:36

koisa написа:
metodito написа:Човек, погледни си последните публикации. И повтаряш тази глупост с последните два месеца при Роси като някаква мантра. Вероятно забравяш кое провокира връщането му в "Левски" - играта му за пловдивското Локо. Самият Хубчев в последното си интервю говори за това, че се е наложило някои играчи да стиснат зъби накрая и да доиграят полусезона. Да, и аз искам да му дадат почивка на момчето, защото така може само да се усложни контузията му. Проблемите на "Левски" не са свързани с бековете. И си напомняй от време на време, че не Горанов се слага сам на бека като титуляр.

Не знам защо ме караш да ти обяснявам като на 9 годишен, но явно се налага, за да бъда разбран.
Първо - това за двата месеца при Роси, нито е глупост, нито е мантра. Това е единственият му добър период в Левски през, който показа как трябва да играе и през, който имаше постояноство в играта. През останалото време или е кръгла нула, или показва моментни проблясъци, че може би може повече.
Второ - Мен лично не ме интересува как е играл в Локото и как ще играе след Левски. Важното е как играе сега в Левски! Нищо друго!
Трето - Никъде не съм написал, че проблемите на Левски са само в бековете. В случая обсъждахме конкретно Горанов като футболист и негова игра в Левски. Нищо друго!
Четвърто - Къде да го слагат Горанов като е взет точно за бека и кой друг да сложат като не се взима конкуренция под предлог, че имаме национал със запазено място? А, и сега при наличието на Лозев ще може Живко да сменя Горанов при нужда, нищо, че не е ляв бек. Е, как да си вдигне нивото тоя човек без конкуренция и без напрежение, че може да си изгуби мястото, ако не играе добре? М?
Въпросът не е да му се вземе резервичка или да сложим юношка. А, да се вземе по-добър и така Горанов да се стреми да бъде по-добър, ако иска да е в Левски. Както в онзи период (който ти наричаш глупост и мантра) когато успя да надскочи нивото си. :oops:

Леко отзад-напред.
@Трето: Не съм видял да акцентираш върху играта на Райнов, Кали, Жиката. "Горанов, Горанов, Горанов".
[
Може би след година Горанов няма да се спъва в топката?

Горанов - е всичко друго, но не и част от гръбнак. Един от най-слабите бекове играли за Левски.

Горанката за два добри месеца в кариерата му като играч на Левски няма как го броя за добър бек.

Лозев - добре... Ама е по-належащо да се вземе заместник на Горанката. По-добър от него по възможност.

Ако играеше така, както през онези добри два месеца за него при Роси, думичка нямаше да кажа. Но да ми се спъват в топката, да ги надбягват дебелаците на А група и всякакви измислени герои да ги минават като бърз влак малка гара... Не благодаря. Такива играчи според мен нямат място в Левски.

Даже тук поствах приказките на СТД-то, че Горанов имал едва ли не запазено място на бека, защото е национал и не търсят по-добър. И тогава казах, че не е на добре тая работа, ама...

Манипулацийка и то кофти.
Какво не му е е по-подходящ въпрос?!

Горанов с Фигейредо като конкуренция имаше два добри месеца в края на сезона. С Нганиони същото като сега. Даже не малко фенове се питаха защо не пускат Нганиони в игра, ама той си беше взет за резерва и заради това поиска да си тръгне. В нашето ръководство са се вманиачили, че щом Горанов е национал, значи му е запазено мястото на бека и не ни трябва по-добър. Но тъй като няма реална конкуренция, ще оправдаваме слабата му форма и игра с умора, контузии и инжекции.

Брат, това е само от 17-ти този месец досега. :!: :lol: :!:
Това е някаква нездравословна фиксация, пич. Ма ти си знаеш най-добре.
Последна промяна от metodito на 30 дек 2019 11:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 дек 2019 11:42

Слаб е Горанов и всяко едно малко по технично крило го прави крив. За какви 2 месеца ми говорите при Роси? Кажете, че е изиграл 4-5 читави мача. Парадаксолното е, че като не игра с Тирето, а игра Афонсо ги занулихме.
Пък нека го нападаме неоснователно. Слаб футболист за мен. На светлинни години от Лусио Вагнер, а дори не приближава Веско Минев в прайма му.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 дек 2019 11:45

Бе гонете ги всичките футболисти, бе. Няма проблем. Пич, тролове сте. И на стадиона и онлайн, тролове. Не забравяй да се изплюеш следващия път по Горанов, като мине покрай теб. Ма тей отвътре - със зелен сопол. Мачкай му самочувствието на мръсния гей, контузен. Дева тоз' ненужник! да попържаш по-здраво, че някое от децата може да не те е чуло. :evil:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 дек 2019 12:25

Ако го видя ще му покажа, че поведението му не отговаря на марката Левски. С кого се ч"*а не ме вълнува. Дали предпочита мъже също. Но като капитан на Левски трябва да си един от лидерите в отбора и на терена. Какъв е лидер е този дето го пляскаха по дупето някакви мъже...?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 дек 2019 13:43

Капитанът Живко Миланов продължи договора си с „ПФК Левски“ с една година. Контрактът на юношата на клуба е до месец юни 2021 година.

ПФК „Левски“ пожелава на Живко много бъдещи щастливи мигове с любимия клуб.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 30 дек 2019 14:29

mikata написа:Приказката
Към днешна дата е пълна лъжа тва по медиите, че сме се разбрали с холандеца за който беше съобщено първо тук. Лъжа е и сумата от 1 млн., която се споменава....

Дори да е лъжа, от къде на къде тая приказка има вътрешна информация за неща, които би трябвало да ги знаят само Павел Колев и СТД?!? Ако имат информация, това говори за пълна липса на професионализъм и наличието на пълна аматьорщина от страна на ръководството.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 дек 2019 14:49

ChuckNorris написа:
mikata написа:Приказката
Към днешна дата е пълна лъжа тва по медиите, че сме се разбрали с холандеца за който беше съобщено първо тук. Лъжа е и сумата от 1 млн., която се споменава....

Дори да е лъжа, от къде на къде тая приказка има вътрешна информация за неща, които би трябвало да ги знаят само Павел Колев и СТД?!? Ако имат информация, това говори за пълна липса на професионализъм и наличието на пълна аматьорщина от страна на ръководството.

Доста неща първо там излизат,явно продължава да изтича инфо от клуба!При Разград и тирето няма такива работи там журналистите научават последни и няма такъв теч!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 дек 2019 15:19

Точно и аз вчера това си говорих с моя. Приказката написва за Славчев и оп на другия ден в медиите, пишат за Лозев, на другия ден в медиите, пишат за плеймекъра и оп пак излиза.. Нямам идея откъде имат инфо, ама за повечето неща доста знаят.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 30 дек 2019 15:52

metodito написа:
koisa написа:

Леко отзад-напред.
@Трето: Не съм видял да акцентираш върху играта на Райнов, Кали, Жиката. "Горанов, Горанов, Горанов".
[
Може би след година Горанов няма да се спъва в топката?

Горанов - е всичко друго, но не и част от гръбнак. Един от най-слабите бекове играли за Левски.

Горанката за два добри месеца в кариерата му като играч на Левски няма как го броя за добър бек.

Лозев - добре... Ама е по-належащо да се вземе заместник на Горанката. По-добър от него по възможност.

Ако играеше така, както през онези добри два месеца за него при Роси, думичка нямаше да кажа. Но да ми се спъват в топката, да ги надбягват дебелаците на А група и всякакви измислени герои да ги минават като бърз влак малка гара... Не благодаря. Такива играчи според мен нямат място в Левски.

Даже тук поствах приказките на СТД-то, че Горанов имал едва ли не запазено място на бека, защото е национал и не търсят по-добър. И тогава казах, че не е на добре тая работа, ама...

Манипулацийка и то кофти.
Какво не му е е по-подходящ въпрос?!

Горанов с Фигейредо като конкуренция имаше два добри месеца в края на сезона. С Нганиони същото като сега. Даже не малко фенове се питаха защо не пускат Нганиони в игра, ама той си беше взет за резерва и заради това поиска да си тръгне. В нашето ръководство са се вманиачили, че щом Горанов е национал, значи му е запазено мястото на бека и не ни трябва по-добър. Но тъй като няма реална конкуренция, ще оправдаваме слабата му форма и игра с умора, контузии и инжекции.

Брат, това е само от 17-ти този месец досега. :!: :lol: :!:
Това е някаква нездравословна фиксация, пич. Ма ти си знаеш най-добре.

Че има ли нещо грешно в написаното от koisa ?
Изображение

Върни се в “Левски”