Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот noo » 28 дек 2019 00:37

metodito написа:
noo написа:
metodito написа:
noo написа:Сираков нали се върна.

Да. И доведе Йоканович. Толкова. Спете спокойно деца, "Левски" ще продължава да е там, където е. ;)
Какво общо има събличането на Петев и Йоканович?. Този факт, събличането, показа какво му е нивото на Сираков. А като гледам днешния клип за направеното до момента, колкото и на някои хора да не им харесва, Левски се развива.

Леле, брат, ако по времето на ПК беше направено по инфраструктурата това, което беше направено по време на Сираков, тебе с лаjняна клечка нямаше мога те бутна.
Кажи кой бе директор по време на най-големия резил от историята ни в последните 30 години. Резил който обиколи телевизиите в цяла Европа.
А иначе може да си тролиш колкото искаш. Поне на мен не пречиш.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 дек 2019 01:08

Според мен вижданията на Русев за Стойлов/Сираков се базират единствено на фенски пристрастия и носталгия по един по-романтичен и успешен период от модерната история на Левски. Сам не вижда, че единия бяга от Левски, като дявол от тамян, къде с право, къде не, но си е негово решение, а другия не е практикувал директорските си умения точно от въпросното събличане. Точно по тая тема Русев въобще не е релевантен.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 28 дек 2019 02:49

metodito написа:
sinfen14 написа:
metodito написа:
Киро Пора написа:На Русев проблема му е, че вече е господин Никой и го е треснала критическата. Домусага го изгони от гонг, а новото ръководство вече не го бръсне за жив и не му снася вътрешно инфо. Обича да го раздава принципен, но такива сочни минети извъртя в ефир на тотонев и Русев, че още му е блажна устата.
Сега явно пак иска да го раздава бунтар, та заради това се дърлеше на охраната. Жив и здрав да е.

Повечето хора тук са се регистрирали именно заради Русев и колегите му. Пишеш в нещо, което той и колегите му са създали. Странно ми е.

Просто човекът иска да ти каже, че времето на Русев лека полека минава. ;) И е факт, че Русев е най- големия слагач в ефира. Не случайно от близо 30г. е непрекъснато в ефир. Той и пръв припозна литекс и ги нарича цска с ебаси кефа. Аз като цяло не мога да разбера левскарите, които му се кефят.

Три деца как ти звучи? Заради това употребих фразата "сложно е", разбираш, нали? Това не е Смукачев или Диема гвардията, така че мисля, че се оливате с определенията. Ако си под 16 ще те разбера, че не разбираш.

Да, разбирам го напълно. Русев се мазни на "силните на деня", за да има работа. Е? На теб какво точно ти харесва в това? Факта, че не смее да каже една дума против никой друг клуб, а при нас вижда само негативите, докато положителните неща в най- добрия случай ги отбелязва в телеграфен стил. И понеже спомена колегите му - ми на мен Стефан Стоянов ми харесва много, ама много повече от Русев. Виж, той е много по- млад, едва ли има неговия гръб, но това не му пречи да не се мазни толкова на тирето и да ги нарича с официалното им име. Ето, че може. ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 дек 2019 06:53

[offtopic]
Serafim написа:Според мен вижданията на Русев за Стойлов/Сираков се базират единствено на фенски пристрастия и носталгия по един по-романтичен и успешен период от модерната история на Левски. Сам не вижда, че единия бяга от Левски, като дявол от тамян, къде с право, къде не, но си е негово решение, а другия не е практикувал директорските си умения точно от въпросното събличане. Точно по тая тема Русев въобще не е релевантен.

Стоилов не "бяга" от никого. "Левски" бяга от себе си. А за Наско, то или го можеш или не. В неговия случай го може.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 дек 2019 06:54

[offtopic]
noo написа:
metodito написа:
noo написа:
metodito написа:
noo написа:Сираков нали се върна.

Да. И доведе Йоканович. Толкова. Спете спокойно деца, "Левски" ще продължава да е там, където е. ;)
Какво общо има събличането на Петев и Йоканович?. Този факт, събличането, показа какво му е нивото на Сираков. А като гледам днешния клип за направеното до момента, колкото и на някои хора да не им харесва, Левски се развива.

Леле, брат, ако по времето на ПК беше направено по инфраструктурата това, което беше направено по време на Сираков, тебе с лаjняна клечка нямаше мога те бутна.
Кажи кой бе директор по време на най-големия резил от историята ни в последните 30 години. Резил който обиколи телевизиите в цяла Европа.
А иначе може да си тролиш колкото искаш. Поне на мен не пречиш.

Що смени темата, мен? Иначе баш Сираков е организирал събличането. Разбираш ги нещата, брат.[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 дек 2019 11:22

Да оправдаваш релативизма във възгледите на някого, който за тебе е олицетворение на предпочитаната журналистика, с това, че три деца са достатъчно основание да не изричаш истината, за мен е като оправданието на всеки циганин, че няма какво да яде и за това краде. Да прескачаш унизителното поведение на един спортен директор, когато пред очите му му събличат новия му треньор, означава за мен натрапчива зависимост от образ, останала далеч в миналото.
Колкото до Сираков - той може би сам разбира, че времето му в Левски като действащ ръководител изтече и много мъдро си замълча, за да не накърни легендарния образ. Сираков остана, въпреки многото забежки встрани, в историята на Левски и не е лошо и ние да разберем това. То се отнася и за Мъри и тандема с Наско.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 дек 2019 11:29

Явно е трябвало Сираков да скочи сам на лумпените, да изяде пердаха само и само, за да не бъде запомнен от някои с "унизителното си поведение". :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 дек 2019 11:38

[offtopic]
Странджата написа:Да оправдаваш релативизма във възгледите на някого, който за тебе е олицетворение на предпочитаната журналистика, с това, че три деца са достатъчно основание да не и зричаш истината е като опрвданието ма всеки циганин, че няма какво да яде и за това краде. Да прескачаш унизителното поведение на един спортен директор, когато пред очите му му събличат новия му треньор, означава натрапчива зависимост от образ, останала далеч в миналото.
Колкото до Сираков - той може би сам разбира, че времето му в Левски като действащ ръководител изтече и много мъдро си замълча, за да не накърни легендарния образ. Сираков остана, въпреки многото забежки встрани, в историята на Левски и не е лошо и ние да разберем това. То се отнася и за Мъри и тандема с Наско.

1.За изричането на коя истина става дума? "Провинението" му е доста различно от кражба. Ти въобще прочете ли епитетите към него? Доколкото разбирам заставаш зад тях. А именно, "циганин", "минеtчия", "слагач". Така образовано да се изказваш, а така да мислиш. Лошо, Седларов.
2. Мъри не трябва да остава в историята, а е свързан и с бъдещето. Надявам се един ден да се случи.
3. Нищо не прескачам. Какво трябваше да направи? Да набие качулките ли?
4. А как се нарича да не искаш в червата си да видиш най-добрите ръководители в последните 20 години отново в къщи?[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 28 дек 2019 11:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 дек 2019 11:42

[offtopic]
sinfen14 написа:
metodito написа:
sinfen14 написа:
metodito написа:
Киро Пора написа:На Русев проблема му е, че вече е господин Никой и го е треснала критическата. Домусага го изгони от гонг, а новото ръководство вече не го бръсне за жив и не му снася вътрешно инфо. Обича да го раздава принципен, но такива сочни минети извъртя в ефир на тотонев и Русев, че още му е блажна устата.
Сега явно пак иска да го раздава бунтар, та заради това се дърлеше на охраната. Жив и здрав да е.

Повечето хора тук са се регистрирали именно заради Русев и колегите му. Пишеш в нещо, което той и колегите му са създали. Странно ми е.

Просто човекът иска да ти каже, че времето на Русев лека полека минава. ;) И е факт, че Русев е най- големия слагач в ефира. Не случайно от близо 30г. е непрекъснато в ефир. Той и пръв припозна литекс и ги нарича цска с ебаси кефа. Аз като цяло не мога да разбера левскарите, които му се кефят.

Три деца как ти звучи? Заради това употребих фразата "сложно е", разбираш, нали? Това не е Смукачев или Диема гвардията, така че мисля, че се оливате с определенията. Ако си под 16 ще те разбера, че не разбираш.

Да, разбирам го напълно. Русев се мазни на "силните на деня", за да има работа. Е? На теб какво точно ти харесва в това? ;)

Не ми харесва, но го разбирам. И ако беше слагач, щеше да е още в gong.bg.[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 дек 2019 11:48

koisa написа:Явно е трябвало Сираков да скочи сам на лумпените, да изяде пердаха само и само, за да не бъде запомнен от някои с "унизителното си поведение". :oops:

Точно това трябваше да стане.Но със сигурност нямаше да го бият.Нямаше да посмеят.Та чужди хора из улиците се защитават,а този мишок се покри отстрани и наблюдаваше доволно.Жена му е сто пъти по нахакана и искрена от него.

Върни се в “Левски”