И това ако не някакво чудо от страна на Брадатия, здраве му кажи!
 И това ако не някакво чудо от страна на Брадатия, здраве му кажи!ВЛ: Лестър - Ливърпул 26.12.2019 |22:00| 0-4 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Лестър - Ливърпул 26.12.2019 |22:00| 0-4 FT
Да, вярно! Цялата тази доминация (съвсем спокойно може да се използва това описание) всичко това се случва, след изхарчени 1,5 милиона общо, за последните два  трансферни прозореца  И това ако не някакво чудо от страна на Брадатия, здраве му кажи!

И това ако не някакво чудо от страна на Брадатия, здраве му кажи!- 

john barnes
Просто Клоп си разбира от работата,затова е най-високо котирания мениджър в света! Тоя човек трябва да го задържим колкото се може по-дълго време при нас. Направи отбор от нищото,който в момента мачка наред и е най-добрия в света! Донесе толкова много радост на изстрадалите ни фенове. Сега ако донесе и титлата,директно паметник приживе пред стадиона.

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Потенциални 16 точки аванс   Мама му стара, аз такъв Ливърпул не съм виждал
  Мама му стара, аз такъв Ливърпул не съм виждал

Мама му стара, аз такъв Ливърпул не съм виждал
  Мама му стара, аз такъв Ливърпул не съм виждалRe: ВЛ: Лестър - Ливърпул 26.12.2019 |22:00| 0-4 FT
Тази година Ливърпул мачкат всички съперници и в най-тежните мачове бият в последните секунди, което говори за шампионски манталитет, който до миналия сезон беше мираж ...

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
john barnes написа:Просто Клоп си разбира от работата,затова е най-високо котирания мениджър в света! Тоя човек трябва да го задържим колкото се може по-дълго време при нас. Направи отбор от нищото,който в момента мачка наред и е най-добрия в света! Донесе толкова много радост на изстрадалите ни фенове. Сега КАТО донесе и титлата,директно паметник приживе пред стадиона.
Като johni, Като.......

tatusindo написа:Тази година Ливърпул мачкат всички съперници и в най-тежните мачове бият в последните секунди, което говори за шампионски манталитет, който до миналия сезон беше мираж ...
Я пак си пусни минали сезон...
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
						- 

JorkoByrborko69
- Контакти:
plmar написа:slash1912 написа:JorkoByrborko69 написа:Брендън vs Клоп !Силно се замислям, дали Брендън наистина не е най-добрия треньор във Висшата Лига... , след Юрген Клоп естествено?!
Братле,Лебеда си остава лебедПрекалено го надценявате тоя средняк!Най-важното е,че е далече от Анфйлд!
Jorko, още не си изтрезнял от коледното пиене ли?
...хехехе , наздраве и честита победа
 , и на теб и на всички! ...прекрасен коледен подарък от хер Клоп ,нали
  , и на теб и на всички! ...прекрасен коледен подарък от хер Клоп ,нали 
..а на въпроса ти: миии , баннаха ме бре
 много съм пр03Т,  обиждам ..и т.нат.
 много съм пр03Т,  обиждам ..и т.нат. 
Финголфин написа:
Emperor Klopp unleashed the order upon the Premier League!