Аз съм изключително приятно изненадан от трансферната зима! Не очаквах, че ще го кажа, но за момента браво на ръководството!
1. Славчев е много добър трансфер за България - добър футболист, национал, на 26 години, левскар, играе на позиция, на която нямаме много алтернативи (да не кажа изобщо).
2. Лозев продължава да ми е непознат, така че не мога да се възхитя от качествата му. Но играе на позиции, на които имаме крещяща нужда от нови футболисти (титулярен десен бек и резервно дясно крило), така че от тази гледна точка трансферът е на ниво. Освен това е българин и е в перфектна футболна възраст. Надявам се качествата му да са на ниво за Левски.
3. Остава само ляв бек за конкуренция на Горанов и за мен селекцията ще е приключила повече от успешно, освен ако не падне от небето някой невероятен свободен агент за атакуващ полузащитник. Иначе тази позиция ни е проблемна, но докато Нашименто, Мазурек, Чандъров и Алар са в отбора, просто е икономически невъзможно да вземем такъв футболист. За щастие, трима от тях са до края на този сезон и след това ще поолекнем.
4. Остатъкът от 'трансферите' трябва да е насочен към подновяването на договорите на Тиам и Миятович, а в по-дългосрочен план - и на Холмар, Горанов и Иванов (ако няма да бъдат продадени лятото, разбира се).
Левски: Трансферна зима
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима
Май няма да се взима ляв бек!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Blue_Blood84
Няма да е Василев, пък дано да имат резрвен вариант.
Corwin написа:Аз съм изключително приятно изненадан от трансферната зима! Не очаквах, че ще го кажа, но за момента браво на ръководството!
1. Славчев е много добър трансфер за България - добър футболист, национал, на 26 години, левскар, играе на позиция, на която нямаме много алтернативи (да не кажа изобщо).
2. Лозев продължава да ми е непознат, така че не мога да се възхитя от качествата му. Но играе на позиции, на които имаме крещяща нужда от нови футболисти (титулярен десен бек и резервно дясно крило), така че от тази гледна точка трансферът е на ниво. Освен това е българин и е в перфектна футболна възраст. Надявам се качествата му да са на ниво за Левски.
3. Остава само ляв бек за конкуренция на Горанов и за мен селекцията ще е приключила повече от успешно, освен ако не падне от небето някой невероятен свободен агент за атакуващ полузащитник. Иначе тази позиция ни е проблемна, но докато Нашименто, Мазурек, Чандъров и Алар са в отбора, просто е икономически невъзможно да вземем такъв футболист. За щастие, трима от тях са до края на този сезон и след това ще поолекнем.
4. Остатъкът от 'трансферите' трябва да е насочен към подновяването на договорите на Тиам и Миятович, а в по-дългосрочен план - и на Холмар, Горанов и Иванов (ако няма да бъдат продадени лятото, разбира се).
Абе трябва ни отляво един Вагнер. Или крило, което се връща в защита или бек с добри атакуващи данни, че тия двамата там са само за средняшки мачове.
-
Serafim
- Контакти:
Бяха писали за интерес към Габриел Земярски от Ботев. Но може би ще е краен вариант.
Serafim написа:Бяха писали за интерес към Габриел Земярски от Ботев. Но може би ще е краен вариант.
Този за първи път го чувам... От кой Ботев е? Пловдив, Враца или Гълъбово?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
Marko_borielo
- Контакти:
Ж.Миланов може да играе и като ляв бек като се налага .Така че ако не намерим добър и на прилични пари не е нужно да се взима някой за бройка.
Гледах интервюто на И.Петков и още лятото като дойде беше изпуснал трансферния прозорец и работеше по зимните трансфери.
Сега каза че вече мислят за летните попълнения класни да комплектоват състава. От времето на Наско не се е работило така професионално и с визия за отбора ти как ще изглежда след 6 месеца.
Гледах интервюто на И.Петков и още лятото като дойде беше изпуснал трансферния прозорец и работеше по зимните трансфери.
Сега каза че вече мислят за летните попълнения класни да комплектоват състава. От времето на Наско не се е работило така професионално и с визия за отбора ти как ще изглежда след 6 месеца.
-
Blue_Blood84
То хубаво може да играе и от другата страна, но ще има ли сили да издържи? Десет мача в плейофите срещу отбори до 6-то място, плюс мача за купата, плюс мач с цска и лудогорец от редовния шампионат. Точно защитниците в тия сложни мачове ще вадят много жълти, а може и червени картони, а и една контузия на защитник и айде. Трябва широчина в състава, това ще е най-голямата грешка, ако не вземем още един бек.
- ralka_levskarka
- Контакти:
[rimg]http://prikachi.com/images/202/9711202V.jpg[/rimg]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- sinqkrepost1914
- Контакти:
tiamat написа:metodito написа:Ставаше за пасове основно по земя, 30-метрови направо по конец. Кой измежду Тиам и Райнов може да даде такъв пас? Но това са и тактически указания. На нас играта ни е предварително нарисувана. Точно щото са някакви ентусиасти, бяга с топката в крака и като се приближи до него на пет метра, тогава му я подава, щото знае, че кадърен пас не може да даде.
Ами точно Райнов в последните мачове направи едни такива пасове. Ама никой не го забелязва горкия като направи нещо хубаво...
Aз съм може би един от хората тук, които най-много ненавиждат Райнов, а те са много, повярвай ми. Както тук, така и на стадиона. И има защо. Но въпреки това, не съм пропускал да отчета всичко хубаво и добро, което прави той, и да напиша за всеки добър според мен мач, който той е направил. Нищо, че са 4-5 такива само този сезон
Та в тази връзка си прав, че последните няколко мача имаше наченки на нещо по-креативно, но то не променя факта, че логичните причини за неговото непрестанно присъствие в титулярите просто липсват ! И силно се надявам да топли място отвъд тъча през пролетта. Не съм много ''хайпнат'' за трансфера на Славчев, както някои други, но си мисля, че ще е по-добра опция от треньорското момче. Почти всеки би бил
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard